Keresés

Részletes keresés

lavi Creative Commons License 2015.03.24 0 0 31

Pedig ahogy megláttam a topikcímet te jutottál eszembe egyből. :)

Előzmény: - Táncos - (5)
ramirez77 Creative Commons License 2013.09.01 -1 1 30

4 evente belefer...szoptatok eleget eddig, mar-mar mi is untuk...:)

Előzmény: Géder - (29)
Géder - Creative Commons License 2013.09.01 0 0 29

 

Győri lányok orális szexe a fővárosban.

FaberK Creative Commons License 2013.08.27 -1 0 28

A mélyről indulás alatt én a szakmára gondoltam kizárólag, ott is elsősorban Zsiga Gyula edzőségére.

Érdekes, hogy Vanyus Attiláról egyre többen nyilatkoztok elismerően, korábban azért igencsak negatív volt az ő megítélése körötökben. Illetve az utánpótlás fontosságában sem igen osztottátok a mivéleményünket. Nem személy szerint te vagy bárki, úgy általában változott meg a közhangulat. És ez jó.

 

A tündérmese meg nem is az igazából, hanem - ahogy te is írtad - "világos, reális koncepció" mentén végzett "következetes, céltudatos" munka. Ebből kell többtucat országszerte, aztán lesz stabil elsőosztály, rangot és hátteret adó másodosztály, stb.

És egyszercsak véletlenül talán a futballisták is ellesik a "titkot".

 

Ami a nyakunkbaérést illeti:

Ha mi töretlenül fejlődünk, akkor évekre van az még. Persze csökkenhet annyira a különbség, hogy bizonyos külső tényezők okán (népligeti meccs, ti jó passzban vagytok, mi nem, stb.) áthidalható az egy meccs erejéig, ahogy történt is ez márciusban, de az egy darabig nem fog megismétlődni.

Így aztán sztem idén még nem lesznek háromesélyes meccseink. Messzebb meg senki nem lát.

Előzmény: Llaca (27)
Llaca Creative Commons License 2013.08.27 0 1 27

Tovább offolom a topikot :), mert sokmindenben egyetértek, de természetesen néhol erős hangsúlybeli különbséggel.

Nem mennék végig a témákon, de azt mindenképpen megemlíteném, hogy "a gyengébb bázisról könnyebb volt többet fejlődni" megítélést nagyon egyoldalúnak tartom. Ugyanis egyáltalán nem volt természetes, hogy a gyenge szintre való visszaesést fejlődés fogja követni. Meghatározó élményem volt annak idején EG-al egy beszélgetés az első itteni felnőtt idényének utolsó őszi meccse előtt, amikor arról mesélt, hogy "már hónapok óta nincs pénz, ezt a meccset még lejátszuk, de ha januárig nem változik a helyzet, akkor több meccsünk nem lesz, nem tehetem meg a lányokkal, hogy ingyen itt tartsam őket". Szóval akor úgy nézett ki, hogy 99%, hogy vége (borzasztó érzés volt ezzel a tudattal nézni a meccset). Ahogy a Vasas, Dferr eltűnt vagy a mélybe zuhant, itt is ez várt ránk. Kilátástalan volt a helyzet. Ez a viszonyítási alap, minden, ami azóta történt, ehhez kell mérni. Onnantól egy "tündérmese" kezdődött, hirtelen tulajdonosváltás után "derült égből" új vezetőség, új szponzorok, világos, reális koncepció indult el, ami - és ez a lényeg - azóta is tartós, következetes céltudatossággal van vezetve és megvalósítva (mint annak idején nálatok VA csinálta). Erre alapozva lehet bízni abban, hogy bár valóban várhatóan türelem kell majd még hozzá, de előbb-utóbb biztos a nyakatokba érünk. Ehhez sztem még vissza sem kell esnetek.

Előzmény: FaberK (22)
Peppo vagyok Creative Commons License 2013.08.26 0 0 26

FaberK: megvadultam. :)

Előzmény: FaberK (25)
FaberK Creative Commons License 2013.08.26 0 0 25

nem is értettem egyet a topik címével, de így legalább offolhatok itt is :)

Előzmény: Peppo vagyok (23)
nagyfavor Creative Commons License 2013.08.26 0 0 24

+1

Itt több fröcsögés lenne az elvárható, tehát mehetett volna az alaptopicba :)

Előzmény: Peppo vagyok (23)
Peppo vagyok Creative Commons License 2013.08.26 0 0 23

A hsz. nem méltó a topic címéhez.

Előzmény: FaberK (22)
FaberK Creative Commons License 2013.08.26 -1 0 22

Válasz Llaca Fradi-topikbeli 106620-as hozzászólására:

 

Szó nincs lesajnálásról. Elhiszem, hogy mocskolódás nélkül félreérthető úgy általában, amit és ahogy írok, de nincs szó lenézésről, lesajnálásról, de még csak rólatok sem.

 

Többen is beszélgettünk arról, hogy vajon mi lesz akkor, ha végre megnyerjük a BL-t (erre ugye jó ideje volt többé-kevésbé reális esélyünk, így ez egy sokéves téma).

Egy reális veszély mindenképpen megvolt: jóllakottá válunk, elkényelmesedünk. Vagy az is tökre emberi és érthető lett volna, ha Görbe vagy bárki májusban bejelenti, hogy férjhez megy, babázni akar, netán úgy érzi, itt a remek alkalom, hogy abbahagyja az aktív játékot. Ez nem történt meg, de mégcsak a jóllakottság sem látszik a csapaton. Nagyon reális volt ennek az esélye, de szikrája nem látszik ennek a csapaton.

 

Márpedig addig nem lesz reális győzelmi esélyetek ellenünk bajnokság vagy BL tekintetében, amíg mi tartjuk a magunk által diktált tempót.

Őszintén mondom, nagyra tartom, amit EG csinál, a rivalizáláson felül szorítok, hogy végig tudjatok menni az úton, amin jártok, de amíg nálunk minden rendben, addig a ti lehetőségeitek korlátosak maradnak.

Mi sem tudtunk volna bajnokságot nyerni, ha nem kezd el összeesni, ha nem törik meg a fejlődés Dunaújvárosban. Fejben, kasszában, talán legkevésbé szakmailag, de megtörtént. Pluszban a mi egyeduralkodóvá válásunkat segítette, hogy a Dunaferr látványosat bukott, illetve nektek is időbe telt NA után rálelni a helyes útra. Mire ez meglett, mi olyan előnyt szereztünk, ami jó darabig még, illetve inkább rajtunk múlik, meddig tudjuk azt megőrizni. (Fontos momentum, hogy az Audi támogatása egy munka következménye, nem előfeltétele volt. Ha nektek sikerülne egy hasonló támogatót megnyernetek, az legalább a játékoskeret minőségében lévő különbséget jelentősen tudná csökkenteni, de az nyilván nálatok is megosztaná a szurkolókat. A mi előrelépésünk legnagyobb ára annak a korábban törzsgárdának számító tucatnyi ember elmaradása, akiket személyesen is ismersz.)

 

Azt én sem vitatom egy pillanatra sem, hogy EG is a világ egyik legjobb edzője, erre az idei felkészülésetek elején döbbentem rá visszavonhatatlanul, hangot is adtam neki egy "ajjaj"-jal a topikotokban.

 

A fel nem adás pedig arra vonatkozott, hogy nektek - éppen a fent leírt módon - nem feltétlenül lesz arányos az elért eredményetek a befektetett munkával. Könnyen lehet, hogy a következő akár 5 évben is csak ezüstöket értek el itthon is, és lesz mondjuk 3 elbukott BL-döntőtök éppen ellenünk. Pedig többet érdemelnétek talán már most is.

A korábbi utcahosszokhoz kellett a ti ilyen-olyan bénázásotok is, érthetően már jóval előrébb tartotok, de nektek gyengébb bázisról könnyebb volt többet fejlődni.

Aggódni majd akkor fogok ellenetek, ha nem '30+'-os meccsen játszunk döntetlent, hanem '20-'-os meccsen, vagyis amikor képesek lesztek olyan szinten védekezni, mint mi, nem pedig azért születik döntetlen, mert mi csak 70%-on védekezünk.

FaberK Creative Commons License 2013.06.23 0 0 21

volt némi gyomlálás, remek

 

node, volt egy ilyen odaát:

 

1991-MXPválasz | megnéz2013.06.22 15:35:44 © (105598)

Tehát úgy nézz ki hogy a 2013-2014-es idény KEK döntöjét az FTC és az Érd játsza le Május helyett már Szeptember 15.-én.

 

Lényegében egyetértek. Amelyik bukja a BL-selejtezőt, annak jó esélyei lesznek a KEK-ben, a kieső csoportharmadikok ellenére is.

Tehát a szeptemberi selejtező tétje, hogy a vesztes KEK-győztes lesz. :)

FaberK Creative Commons License 2013.06.21 0 0 18

ja, futok is vissza a Fradi-topikba, ott sokkal kedvesebben bántatok velem mindig is :)

 

egyébként örömteli minden új sportlétesítmény, különösen az, ami a kézilabdát szolgálja

Előzmény: solozo (17)
solozo Creative Commons License 2013.06.21 0 0 17

Hú, ez egy igen agresszív vélemyény volt, oda is baszott etósnak, fradistának. :-)

Előzmény: Törölt nick (16)
nagyfavor Creative Commons License 2013.06.19 0 0 15

:D

Előzmény: FaberK (14)
FaberK Creative Commons License 2013.06.19 0 0 14

világos érvek, én meg vagyok győzve :)

Előzmény: nagyfavor (13)
nagyfavor Creative Commons License 2013.06.19 0 0 13

Én csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy:

Fradi volt, Fradi lesz, amíg a Földön ember lesz!

Köszönöm :D

Peno Creative Commons License 2013.06.18 0 0 12

Hali!

 

Tegye már át vki a "rendes Fradi topicra...

 

 

http://www.karpataljalap.net/2013/05/17/balog-judit-nekem-itt-helyem

creedence2 Creative Commons License 2013.06.17 0 0 11

Olvasd el én miket írtam az Eto-ról ,és azt is ,hogy te miket a Fradiról...erről beszélek ,ezzel a beírással részemről eztán semmilyen módon nem nyilvánulok meg ebben a témában.Nem kell sírnod emiatt , nem ezért írom :) Egyébként nincs "harag" , te ilyen vagy és kész :)

Előzmény: - Táncos - (5)
- Táncos - Creative Commons License 2013.06.17 0 0 10

Nem terhelném ezt a remek fórumot azzal, hogy éppen kinek és mit írtam az ETO fórumán, de ha vannak általad aggályosnak vélt megjegyzéseim, priviben szívesen megvitatom veled őket.

Előzmény: van_Persil (9)
van_Persil Creative Commons License 2013.06.17 0 0 9
Csak arra kérnélek, olvasd vissza a saját fórumotokon (ETO) azokról a fradistákról, akik oda be mertek írni, az általad leírtakat...
Előzmény: - Táncos - (8)
- Táncos - Creative Commons License 2013.06.16 -1 0 8

Nem tudom ki vagy, nem hat meg a véleményed, úgy hülyeség, ahogy van. :)

Sosem beszéltem olyan hangnemben és stílusban senkivel, mint amilyen válaszokat kaptam csak azért, mert a Fradi topicba mertem írni.

Egyébként a Fradi a hazai legnagyobb ellenfelünk, nyilvánvaló, hogy nyomon követem a topikban írtakat és reagálok rá. Az a ti bajotok, hogy egymást szeretitek nyalogatni és ha ebbe bárki belerondít egy ellenvéleménnyel, azt elkülditek.

Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.16 0 0 7

A harmadik helyen áll népszíerűségi listádon a Fradi topik. Mióta regisztráltál, a kedvened, pedig rettenetesen sokszor el lettél küldve, szépen, nem szépen. Sok sok éven át.

 

Erre jössz ilyennel: "inkább kitiltjátok". Pedig hányszor milyen hangnemben írogatsz, mint egy utolsó kis szardarab.

Szóval assze te nem pofátlan vagy, hanem hülye.

 

Nos, most meséld el szépen, ezzel milyen kép kialakításához járultam hozzá? Nagyon érdekelne:) Veled a kutya nem áll szóba - velünk a győriek zöme. Azok is, akik már évek óta nem is járnak meccsre. QED

Előzmény: - Táncos - (5)
referee Creative Commons License 2013.06.16 0 0 6

Kéretik normális hangnemben vitázni, és nem személyeskedni, sértegetni egymást. 

Az óvodás "ő kezdte, én csak visszaütöttem" fordulatok nem hatnak meg.

Vitatopik, nem pedig veszekedős homokozó.

 

r.

- Táncos - Creative Commons License 2013.06.16 0 1 5

Nem keltek semmit, ti nem tudtok értelmesen vitatkozni. Inkább kitiltjátok az ellenvéleményezőket. Így pl. engem is. Nem mellesleg igaz, kialakítottátok magatokról a képet, kétségtelen.

Előzmény: creedence2 (4)
creedence2 Creative Commons License 2013.06.16 0 1 4

Azt hiszem én a mérsékelt fradisták közé tartozom,ennek ellenére azt gondolom,h sokszor kelted feleslegesen a feszültséget.Részemről nem is kívánok többet ezzel foglalkozni,,mert a helyzetet nem tudom megváltoztatni.Mindenkinek magának kell eldönteni, a beírásaival milyen képet alakít ki magáról.

 

Előzmény: - Táncos - (2)
canis maior Creative Commons License 2013.06.16 0 1 3

Hajrá magyar kézilabda!

Előzmény: peterszky (-)
- Táncos - Creative Commons License 2013.06.16 0 0 2

Máris megvolt az első moderáció? :D Színvonalas fórumnak ígérkezik, gratula a topiknyitónak..

peterszky Creative Commons License 2013.06.16 0 0 0

0

Előzmény: peterszky (-)
peterszky Creative Commons License 2013.06.16 0 0 topiknyitó

A baráti eszmecseréket ezentúl kéretik itt lezavarni, ugyanis a többség nem kíváncsi rá.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!