Az Origo nem egy online kalkulátor, ahol tucatnyi opció paraméterét kellene (szinte) egyidejűleg magadni annak érdekében, hogy kapjunk egy végeredményt - mondjuk hogy 0:-)
- a freemail blokk azonban ennek ellenére is aktív marad; hogy a többi menüpont ugyanúgy miért nem, az 'rejtély'
- JavaScript hiányában a legtöbb img helyén a static.origos.hu/s/img/cimlap2013/blank.gif szerepel… de hogy miért?
…ennyit 2 perc után.
Röviden; JavaScript nélkül is, az alapfunkciók tekintetében teljes értékűnek kell(ene) lennie – arra pedig bőven elég a PHP és a HTML5 - bármely honlapnak, pláne egy országos hírportálnak.
nekem tetszik!Egy kicsit nagyobbak csak a betűk mint ami a szemnek a legjobban esne, de ettől függetlenül szerintem jó az új design. Sokkalta jobb mint a korábbi. Lényegében a kinézete olyan mint egy képes magaziné. Szerintem a cél is ez lehetett, és akkor bejött.
Kezdem azt gondolni, hogy UP még mindig az indexnek dolgozik és az a feladata, hogy tegye tönkre a konkurens portálokat. Kiválóan teljesít, bármiképp is legyen ...
Nalám 1366x768 a felbontás és eddig az összes kövületet 150%-on kellett olvasni, másként hangyabetűk voltak. Origo vissza 100%-ra, kiválóan olvasható igy is. Egyetlen baja, hogy nem reszponziv alapból. Egy elegáns és korszerű portál pont ilyen színvilágot használ, nem mindenféle pasztel-kotyvalékot. Sorry.:)
Iszonyatos. Ismerek hasonló kinézetű külföldi oldalakat, lövésem sincs, hogy azok kinek készülnek, de ez konkrétan alkalmatlan az olvasásra. Mostanában kezdtem az origo felé húzni. De ez valami botrányosan szar. Próbáltam kicsinyíteni vagy valami, hogy olvasható legyen. Nem megyen. Kezelhetetlen, mintha pofán akarnának csapni... De miért? Azt nem mondom, hogy kár érte. Nem a tartalommal lehet a probéma, mert a tartalomig el sem jut az ember. AAzért sok sikert!
Nekem kicsi baltával faragottnak hat a web. A mobil cserében letisztultabb. A választott szín nekem nem jön be. A nagy képekkel nincs sok bajom, de a nagy címek azért erősek. Valamint a rettentő mennyiségű hirdetési hely is erős kicsit.
Igaz gyorsan pattan az új origo, gyorsabban mint az index - de az indexen van felhasználó specifikus tartalom is ám, az origón jelenleg nem fért be - ahogy látom.
Köszönjük, hogy a továbbkattintás helyett visszajelzett és megfogalmazta az észrevételeit!
Az új Origo ránézésre valóban különbözik a régitől, amit remélünk, Ön is olyan szívesen olvasott, ahogyan mi írtuk.
A változtatással egyetlen célunk van, hogy az eddigieknél is jobban, egyszerűbben találja meg azt, ami érdekli Önt. Hogy azt is megtalálja, ami érdekli, de eddig talán azt sem tudta, hogy nálunk elérhető. Az alapértékeinken, hagyományainkon nem változtattunk, továbbra is pontosan, megbízhatóan, felkészülten beszámolunk mindenről, ami az országban, a világon történik.
Azt kérjük, hogy adjon egy esélyt a megújult Origónak, barátkozzon vele.
Bízunk benne, hogy pár nap alatt felfedez olyan cikkeket, videókat, amiket a korábbi struktúrában nem is keresett volna, és még nagyobb örömmel olvas bennünket.
Természetesen, ha bármi további észrevétele van, szívesen fogadjuk, és igyekszünk válaszolni rá.
Semmi, rettenetes lett, kiesik a szemem tőle, kiabálnak a betűk méretben, színben túl kontrasztos, fizikai fájdalmat okoz. Amúgy maradjon így, mert bár lassan átszoktam a bloghu és az index2 miatt az origora, de ma reggel 1,5 perc elég volt, hogy továbbűzzön. Bárhová, de az origoról: el. Most már várom, hogy mikor válik ilyen borzalommá az index1 is, de majd csak marad valami hírlap, gyüjtő, akármi, ahol nem követnek el vizuális terrorcselekményt a felhasználó ellen. Ha mégis, ott a rádió, tévé, visszatérek ezekhez. Már megtörtem, megyek tovább, tudomásul kell venni, hogy dinoszauruszok vagyunk.