Sziasztok!
Gyurmázással kapcsolatos fortélyok, tanácsok, kérdések számára nyitnám ezt a topicot. Remélem jó sokan leszünk és mindenki gazdagodik tapasztalattal, ötlettel. :))
Én arra a fagyira gondolok, ami ugyanúgy néz ki, mint az igazi. A youtubon láttam róla videót, lehet, hogy sziloplaszttal csinálják, de nekem az sem jött ki rendesen a flakonból, pláne nem csillagcsővel. :D Ha valakinek van a tarsolyában és meg is osztaná hogyan készítette, azt megköszönném.
Szia! Hát amiket találtam a google keresővel képeken, talán két vékony gyurma hengert elkezdesz egymás mellett kicsit csúsztatva feltekerni csigába, de úgy, hogy magassága legyen és a végén amikor meg van a kellő magasság, akkor egy kis gombócnak való mondjuk világos sárga gyurmát kinyújtasz vékonyra megformázod, hogy folyós legyen, s ráteszed óvatosan a fagyi tetejére s kész.
A kinyomó formához szerintem ezek a gyurmák kemények!
Arra keresném még a választ, hogy a csavaros fagyikat gyurmából hogyan csinálják vajon. Azokra gondolok, amik két színből állnak, és ha lehet öntet is van a tetejükön. Szeretnék csavaros gyurmafagyi fülbevalót, de már két sillagcsövet tettem tönkre és az eredmény nem volt kielégítő.