Angol vagy magyar nyelvű szerviz manuált keresek. Neten rengeteg kamu oldal van, egyszerűen nem lelem. Német nyelvűt már találtam, de számomra bajos a használata. Ha valakit érdekel, linket szívesen megoszom. Segítséget előre is köszönöm!
Az lenne a problémám hogy a dekompreszor nem akad be azaz anyit látok hogy forgasa a tengelyt de a tengely nem éri el a himbát hogy lenyomja a szelepet de tolásra ogyis könnyen indul ez elött teljesen jól müködött a dekomreszor csak becsiszoltam a szelepeket szelepszár szimeringet cseréltem meg beis álitottam a szelep hézagokat és az öszerakás után már nem nyomta le a dekompreszor a himbát kb a dekompreszornak a tengelye és a himba között 2 mm van.
Érdeklődnék, lenne e valakinek közelebbi infója azzal kapcsolatban, hogy hol, illetve kinél lehetne beszerezni, vagy legyártatni a DR-hez bukócsövet, vagyis esetlegesen van e olyan élelmes kisiparos, aki mondjuk rendelkezne mintával a HEPCO-BECKER vagy a FIVE STARS, DR 600-hoz árusított bukócsövéből, ami után most lehetne készíteni egyet. Ezen túlmenően keresnék még központi (fő) sztendert is a motorhoz.
Sziasztok Lenne egy olyan problémám hogy levettem a szelepfedelet mert melegen nem mindig akart beindulni és utánna hidegen sem. (Nem füstöl nem csörög) A hengerből valami úton módon felmegy a nyomás a szelepfedél alá a szelepeket megkerülve. Hengerfej tömités szelepfedél tömités csere ? vagy csak elég lenne a szelepfedél tömitést cserélni ? Nemrég vásárolt DR 600 vásárlásnál az automata dekompresszor ra lett fogva hogy az ragad le néha melegen. Nem nagy baj az gurulóról indul. Indul is de ahoz igen meg kell tolni. Várom a további ötleteket
Hello! Azt szeretném kérdezni hogy az olajszűrő ki lett cserélve fordítva lett beletéve berúgtam és durrant 1 nagyot és onnantól elkezdett füstölni de nagyon és utána levettem a hengerfejet kicseréltem a szelepszár szimeringeket utána leteszteltem a szimeringeket, hogy nem-e enged! Gyűrű törés nincs! Mi lehet a baj? Válaszotokat előre is köszönöm!
A napokban hozzájutottam egy dr 600-hoz és nagyon kellene egy kis segítség mert en már kezdek elkeseredni...
Szóval,idehozták be volt törve a gyujtás oldali dekni,levettem kivettem az állórészt kihegesztettem a hiányzó darabot (megjegyzem a tag beiindította)visszatettem a helyére és láss csodát a szikra elment nyaralni semmi reakció multival odáig jutottam hogy a gyujtástol kijön ahogy rárúgok de a trafó csatijánál mérve semmi...hogy lehet h csak így bekaksizik mit cseréljek cdi-t? Segítsetek légyszi mert ez magas nekem már..
Már állítottam mindenhogy a benzin-levegő csavaron de semmi javulás. Ultrahangos mosóban is ki lett pucolva a karbi. Gyorsító fúvóka működik, gázrántásnál spricceli az üzemanyagot.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Vettem egy Suzuki Dr600-at 1989-es és nagyon durván túl van áttételezve. Mint utána jártam, a gyári fogaskerekek 16/42, ezen pedig 15/48 van. Nagyon hamar kipörög minden sebességben, így szinte alig érezni a húzását a motornak. Visszább szeretném rakni az áttételt, de nem tudom mi lenne a legjobb. Hátha valakinek van tapasztalata. Én arra gondoltam, hogy lehet, hogy elég lenne a gyári méretet visszatenni előre, így 16/48 lenne rajta. Úgy tudom, hogy elől egy fog difi az hátul kb 3. Ebben a formában ahogy most van, így olyan, mint ha elől 3 fogat változtattam volna, ez így nagyon sok. Remélem tud valaki jó tippet adni. :) Simán erdőben és Duna parton lenne használva a motor.
Van egy DR 600-as motorom. Régóta küzdök olyan problémával, hogy ha 2200 ford alatt húzok neki egy kövéret szinte leáll, ha visszaengedem a gázt egyből életre kell. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint ha levenném a gyújtást. Ezt csinálja üresbe is és menet közben is. Mikor visszaengedem kicsit durrog is. Ha 2500 ford felet lehet neki rángatni, megy mint a veszedelem, de alacsony fordulaton csak negyed gázt lehet neki hirtelen húzni, akkor semmi gond nincs és megy is. Karburátor teljesen tiszta, légszűrő, gyertyák újjak. Főfúvóka gyári 135 méretű. Ja és alapjáratok szeret leállni gáz peccegetésnél, elég kínos városba és kemény terepen is.
Van a karbi alhán a blokk fele néző oldalon egy csavar (réz) és abba vamami mz levegőcsavar volt belekókányolva és ezzel a csavarral a benzin keveréket lehet állítani kifele sok benzin befele kevés és mivel mem belevaló volt dölt bele a cucc ! Vettünk egy másik karbit hozzá azóta sokkal kevesebbet eszik 5-6 liter megállítja! Valami tünet van? Feketén füstöl? Öcsém nézte elvileg gyári méret 120! De amit vett karbi abba is 135 meg nekem a 400 dr be is annyi!
sziasztok lenne egy suzuki dr 600 asom és fordulaton csuszik a kuplungja.mi lehet a gond olaj cserélve 10w40 repsol.lamellák jok,és a fogyasztás 6l 100 on,sebring sport dobal 16 53 áttétellel. ez sok ??,
Sziasztok suzuki dr 600 as nak hanyas a főfúvokálya mert nekem 135 ös van benne és elég sokat eszik meg feketén füstöl ha oda rántom neki mi lehet a baj a???