Boríthatja a trendeket a kormány legújabb támogatása.
Az Otthon Start program épp ezekben az órákban élesedik, már nyitásra is többen megrohamozhatják a bankokat, amelyek a hírek szerint felkészültek a dömpingre. Néhány dolgot viszont nem árt, ha tudunk és felkészülten vágunk bele a lakáskeresésbe.
25 évig gazdálkodtam nyugaton. A mezőgazdasági területekre bárki besétál, nincs abban semmi rossz amíg nem tesz kárt. Skóciában számos műemlék bekerített retek kellős közepén van ahol tehenek vagy birkák legelésznek. A bejárati kapura ki van írva, hogy jövet menet be kell csukni és a haszonállatok területén kötelező a kutyusokat pórázon tartani. Dániában a világhírű trollok közül szintén van amelyik mezőgazdasági területek kellős közepén trónol. A turisták meg jönnek-mennek a vetemény közepén szabadon hagyott csapáson. Franciaországban gombát, vadvirágot, szedret szedni járnak az emberek a legelőkre és az ilyesmiért soha egyetlen gazda sem szól. Ha meg egy parlamenti képviselő a látogató, bármelyik gazda még szívélyesen kalauzolja is. Persze Macronnak és egyetlen családtagjának sincs "félkész" mezőgazdasági komplexusa... Az angol királynak vannak mezőgazdasági területei amik szintén látogathatók a királyi család által megszabott időpontokban. Sőt, az európai királyok nyári rezidenciái is látogathatók amikor a királyi család éppen nincs ott. Csak a magyar császári család palotája és "félkész mezőgazdasági komplexusa" ami egyébként közpénzből épül nem látogatható azok által akik finanszírozzák. Európai unikum. Persze Magyarország nem nyugat, nem jogállam és nem demokrácia... Nem kell hinni az ilyen idióta Németh Balázsoknak, hanem egy kicsit mozogni kell nyugaton, akkor mindenkinek lehetnek saját tapasztalatai a témában.
Valaki azt kérdezte tőlem, miért nem reagálok arra, hogy Orbán a híveinek azt írta, hogy az ellenzék "hazudozik" kastélyokról, jachtokról, luxusrepülőkről. Ezért: 1) Holnaptól elkezdem bemutatni Pusztaverszáj terveit és természetesen vannak még újabb fényképek is. Én kb. ennyit tudok érdemben tenni a pofátlanul -bár egyre kétségbeesettebben- hazudozó miniszterelnöki "cáfolatokkal". 2) Önök annyit tudnak tenni, hogy a bizonyítékokat nem csak egyszerűen megosztják a közösségi oldalakon, hanem ezen kívül letöltik és közvetlenül -mailen, üzenetben- is elküldik az ismerőseiknek. Ha csak megosztják, az jó eséllyel inkább azokhoz jut el, akik úgyis tudják az igazságot. Ha közvetlenül juttatják el a propaganda által megtévesztett honfitársainknak, akkor többen fognak elgondolkodni. Bár a fideszes idegesség azt mutatja, hogy a méréseik szerint így is egyre több kormánypárti szavazóhoz jutnak el a képek és el is gondolkodkodnak rajta... 3) Sem a régebbi, sem az új ellenzék nem volt hajlandó foglalkozni a propagandagépezet elleni valódi ellenállással és úgy tűnik, ez nem is fog változni. Ennek viszont az a következménye, hogy Orbán a magszavazóit még mindig meggyőzheti ez a primitív tagadás és/vagy a háborúval vagy adóemeléssel riogatás.
Elmarasztalta a VIII. kerületi Helyi Választási Bizottság Balázs Andrást, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt helyi képviselőjelöltjét, amiért kampányában többször is azzal viccelődött, hogy egy nem létező szervezet, a „dr. Kecskeméti László Lakhatásáért Mozgalom” jelöltje is egyben
"Képes azt hazudni Orbán, hogy a Kata bevétel csekély volta miatt veszélyben volt, és lenne a nyugdíjkassza. A Kata miatt! Pubi! Ki szüntette meg az EVA-t? Hát te! Ki hozta létre helyette a KATA-t? Hát te! Ki nem korrigálta a KATA-t szűk 10 évig? Hát te! Ki szüntette meg a magánnyugdíj rendszert, szórta szét a pénzt? Hát te! Ki ígért helyette, új egyéni számlát? Hát te! Ki szüntette meg a nyugdíjjárulék plafont? Hát te! Ki hozta létre ezt a végletekig igazságtalan nyugdíjrendszert? Hát te! Ki csinálta, hogy a néhány tízezer forintos nyugdíjak mellett lehessenek milliós nyugdíjak? Hát te! Ki fizette ki a 13 havi nyugdíjat egy az egyben a milliós nyugdíjak esetében is? Hát te! A tanár adózik, de a focista nem adózik. Ezt ki hozta létre? Hát te! A sarki fűszeres adózik, a kaszinó nem adózik. Ezt ki hozta létre? Hát te! És te pofázol! Te keltesz ellenszenvet a KATA-s vállalkozókkal szemben, hogy miattuk nincs, nem lesz nyugdíj? Be vagy rosálva, most felemeled a rendőrök és katonák fizetését. Be vagy tojva, megemeled a miniszterek fizetését. DE nem emeled meg a tanárokét, az ápolókét, és így tovább, mert ők neked nincsenek. Azt kavarjátok, hogy az EU miatt nem emeled meg a pedagógusok bérét, mert az EU nem ad pénzt. Melyik tagállam fizeti a saját alkalmazottait közösségi pénzből Pubi? Ezt a tengernyi katyvaszt ki hozta létre, ki akarja ezt a hazug rendszert tovább éltetni? Csak Te meg a birkák!"
namégeccer. ha megérted, jó, ha nem érted, úgy is jó.
nem vagyok rá vevő, nem érdekel, elmondtam róla a véleményemet, nem akarok vele többet foglalkozni. hogy más hogyan dörzsöli magát vele habosra, az legyen az ő dolga - én kimaradok belőle.
ha szépen kérlek, ugye megteszed, hogy engem kihagysz ebből az adóemeléses baromságból? - Akkor rád nem volnatkozna az adóemelés mert netto 420 alatti a fizud?
Több kulcsos adózásnak való hájpolás is idegen az áttelelt sleppjétől?
ha szépen kérlek, ugye megteszed, hogy engem kihagysz ebből az adóemeléses baromságból? nem vagyok rá vevő, nem érdekel, elmondtam róla a véleményemet, nem akarok vele többet foglalkozni. hogy más hogyan dörzsöli magát vele habosra, az legyen az ő dolga - én kimaradok belőle.
Poloskára kell szavazni és kész. Igaz ugyan hogy több adót vonnak majd le tőled, de a vonatok pontosan járnak majd és Budapestről majd viharban is felszálnak a Brüsszel felé tartó repcsik!
majd amikor áthurcolták a csomagjaikat a lépcsős felüljárón, - Ha meszavazzák a Petit mindenki viheti majd a sineken át a csomagját mert így lesz európai a dolog!
Olvasónk Münchenből vonatozott haza, szombat délután 17:29-kor fel is szállt a Budapestre induló járatra, amely menetrend szerint éjfélkor érkezett volna meg. A vonat másodperc pontossággal haladt, és nulla perc késéssel érkezett meg Győrbe. Almásfüzitőnél viszont megállt, majd
húsz perc után bemondták, hogy elromlott a biztosítóberendezés,
másfél óra múlva jött a kalauz és közölte, hogy visszamennek Komáromba.
Az ígéret szerint ott két busz várta volna őket, az egyik közvetlenül Budapestre, a másik pedig Tatabányán át Budapestre vitte volna az utasokat.
Az eredetileg tervezett éjféli Budapest helyett fél kettő körül érkeztek Komáromba, majd amikor áthurcolták a csomagjaikat a lépcsős felüljárón, csak egy buszt láttak. Az már tele volt a szerencsés, fürge, bőrönd nélküli utazókkal, akik előre szaladva befoglaltak a helyeket. Sokáig azonban ők sem örülhettek, tíz perc várakozás után őket is leszállították, és bejelentettek hogy további tíz perc múlva két csuklós busz jön majd.
Te hiszel a véletlenekben? És a fideszi propagandának?
Lastovo szigetét is meglátogatta a nyaralása alatt Orbán Viktor miniszterelnök.
A felvétel beküldője szerint augusztus 27-én járt ott a kormányfő.
A lap arról is beszámolt, hogy a 610-es lajstromjelű honvédségi repülő éppen augusztus 27-én tett egy kört Kecskemét és Zadar között. Az illetékes tárca arról számolt be a portálnak elküldött válaszában, hogy a gépen nem tartózkodtak utasok, csak egy éves tervnek megfelelően kiképzési repülést hajtott végre.
A kilencvenes évek elején nagyon sokan nem tudták fizetni a rendszerváltás előtt felvett hiteleiket. A kamatok hirtelen nagyon megemelkedtek, sok család egykeresőssé vált és az állam sem akarta finanszírozni a szerződésben rögzített és a piaci kamatok közötti küönbséget