egy kedves olvtárs utánament ennek a ...-ben/ban már a mohamed a legnépszerűbb fiúnév és hogy úgy mondjam, nem stimmelt az adat.
Látszik, hogy nem megy nektek a matek. Sajszegál, hogy második vagy harmadik a listán a Mohamed, a Fibonacci sor attól még működik. Ez mindössze csak annyit jelent, hogy nem 10 hanem 20 év múlva lesz iszlám többség arrafelé.
A bérek szerinte tarthatatlanok. Amikor három éve a kolléganője visszament GYES-ről, még mindig nettó 180 ezer forint volt a fizetése. Állítása szerint megkérdezte, lehet-e ezen emelni. Két hét múlva szóltak, hogy kineveznék osztályvezetőnek, de van három feltétel: be kell lépni a Fideszbe, jelenteni kell a kollégákról, és részt kell venni a telefonos Fidesz-kampányban.
És ki tudja hol lakom? És ki tudja, hányan élnek mg velem egy házban. Ha én nem vagyok otthon, az nem azt jelentii, hogy bűntetlenül bemehetnek. Én nem félek az árnyékomtól, mindigi vagány gyerek voltam.
Egyébként ez a Mohamed név is aljas tudatos félrevezetés. Mert a nevezett országban (?) NEM az a legnépszerűbb név. Csak az állami iskolákban. Nem országszerte. Ami a fontos: HA AZ EGYHÁZI ISKOLÁKAT úgymond "kifelejtik" (úgy KSH módra) a statisztikából. Holott köztudott azok magas aránya az illető ország oktatásában.
Ezt a sunyi hazugságot alátámasztanád tényekkel: kolostorok, papok, templomok réme?
Így többesszámban állításként kijelentve?
Nem neki volt baja egy db pappal, hanem annak ővele. De nem tudod a rém szó jelentését sem ugye? Egyébként meg tudták egymás közt beszélni a gondjukat emberi módon.
Ne hazudozz. A franciáknak van vér a pucájukban. Ők tüntetnek, kiállnak mindenért. Jobbról, balról mindenhonnan. Ha van egy újnáci banda, azonnal ott van vele szemben az ellenoldal.
Aztán, hogy ki mit vesz észre, az már szelektív. Mint az Opera előtti tüntetésről az MTV tudósítója.
Ott vannak szakszervezetek, akik nem megvett pártállami csicskák, hanem valóban a saját dolgozóik érdekeit képviselik. Ha kell keményen. Akár honnan éri őket sérelem. Persze vannak náluk is itt szemforgatóan focidrukkernek nevezett újnáci csürhék, orosz pénzekből.
De volt, van kötődésük a demokráciához. Amit persze egy illibernyák birka nem ért, mert az erkölcsi szintje csak a saját érdekeiben számít..
ezen kívül ha csálé jobbra, akkor balra bakafánt. egy kicsit régebben egyébként egy kedves olvtárs utánament ennek a ...-ben/ban már a mohamed a legnépszerűbb fiúnév és hogy úgy mondjam, nem stimmelt az adat.
már ott is? - A valóság tagadása mellékhatással jár. Nem fogod érteni a világ történéseit, és képzelt mesevilágba menekülsz ahol a mesebeli jó küzd a gonosszal.
A flamandok, vallonok, hollandok, franciák és németek köszönik jól vannak. - És a nagy jólétben született fiúgyermekek között a legnépszerűbb név a Mohamed lett. Ilyen az igazi jólét.
Kívánom az R.M monogrammu firkásznak, hogy saját autója csak annyi éves legyen mint ahány évesek ezek a motorvonatok lesznek amikor átlépik a magyar határt.
Kb- 18-25 évesek.
A tarifareformból nem nőt hanem csökkent az utasoktól származó bevétel.
Egyre nyílik az olló.
A vasút éves bekerülési költségeinek egyre kisebb hányadát fizetik meg az utasok.
Most valahol 30-35%-nál tarthatunk.
Ami nem baj.
Ha a cél a teljes ingyenesség elérése, lásd Luxembourg.
Egyre élesebb a Dietz Gusztáv és Bárdosi Sándor közti konfliktus, a színész egy csütörtöki bejegyzésében a birkózó egy interjú keretein tett kijelentéseire reagált, melyben bírálta a Tisza Párt elnökét. Állítása szerint Bárdosi beállt a „propaganda csicskájának”, szavaival a Nyerő Páros után ismét meglepte. Hogy észhez térjen, szívesen kiállna vele egy küzdelem erejéig, ahol rendesen fejbe verhetné.
Sajnos én is úgy tapasztalom. Itt a közponzt pályudvar mellett nem tudunk úgy elmenni, hogy nem állna négy-öt zsaruautó előtte. Elősször még mondtam az asszonak, na, razzia van. De nem, mindig vannak rendőrautók. De sétélókat is szinte mindenhol láttam, a belvárosokban.
Készülnöm kell, három órával a gép indulása előtt már be lehet csekkolni, elsőbbségünk van a szekurtitinál is, utána megyünk a KLM Crown Loungéba indulásig. De már fáradt vagyok, nem bánom, hogy haza kell menni.
Délben repülünk haza, itt fekszem az Amsterdami egyik Hilton ágyán és olvasgatok. Nemsokára jön értünk a taxi. Egy bő hetet voltunk Amsterdamban és Brüsszelben. Még a niggerek se olyan szakadtak, meg búvalbaszzottak mint a magyarok. Arab is annyi van mint a fene, de bűncselekményt, vagy koldulást egyik városben sem tapasztaltam. Igaz mindehol többnyire a belvárosben voltunk és rendőr van rendesen, reggel, nappal és este is. Én rendőrt elég régen láttam Budapesten sétálni. Itt félóránként láthatsz, vagy autós (láthatóan figyeli a környezetet), és gyalogos rendőrpárost is. Itt senkinek semmikor nem kell tratnai az erőszekos koldusoktól, meg mindeféle bebaszott, vagy beállt faszitól (pedig itt legális a joint, az un Caffeeshopokban), mert azt lerendezik gyorsan. Éjfélkor sincs para. Utazni kéne az "elvtársaknak", nem a fatornyosból kinyilatkoni, a propagandát.