Komolyan nem vehető mert egyiknek sincs komoly gyártási eredménye.
Politikai shownak jó.
A Tiszás kölök anyázhat egy kicsit Viktorra, a Menczer meg elküldi őt .......ba.
Ezek a sokszor felavatott katonai (hadi) gyáraink maguk a tankönyvi csőd példák.
alig gyártanak valamit.
mindegyiket úgy avatták fel négyszer-ötször, hogy ellátja majd a Honvédséget és a felesleget exportálja.
Ehhez képest nem látnak el senkit és nem exportálnak sehová semmit.
Mindegyik átadott pár demo példányt a Honvédségnek, akik nem győzik ezeket az egyedi darabokat városról városra hurcolni, gyereknapra, búcsúkba, sátoros ünnepekre.
A Tisza Párt elnöke a 4iG bevonásával tervezett üzletet nemzetbiztonsági kockázatnak és hazaárulásnak nevezte, és bejelentette: a kormányváltás után semmissé tenné a szerződéseket, a felelősöket pedig elszámoltatná.
---
Helyes. Ez az üzlet is az ország kirablásának ékes bizonyítéka. Van még jópár hasonló, azokat is egytől-egytől lehetne kidobni a szemétdombra.
Mindent visznek még, ami mozdítható. Tatárjárás, Mohács, Don-kanyar, Fidesz kormányzás. Sorsfordító tragédiák.
Magántulajdonba kerülhet a magyar állam hadiipari érdekeltségeinek nagy része, a vevőjelölt pedig a 4iG űr-és védelmi ipari leányvállalata, amellyel ma meg is született az előzetes megállapodás – jelentette be a 4iG és az NGM.
Egy magyar ember (újságírót nem írok) interjút készített egy külföldi politikussal. Ez patriotizmus, hazafiasság, teljesítmény, jobboldali kultúrfölény.
Egy magyar ember, egy újságíró interjút készített egy külföldi politikussal, aki történetesen az ukrán elnök. Ez hazaárulás, szervezett külföldi beavatkozás, libsi hontalanság.
A valóságban azonban ez az ukrán propagandagépezet és az azt támogató nemzetközi kommunikációs infrastruktúra sikere, amely elérte, hogy Ukrajna célzottan, stratégiai szempontjai szerint tudja teríteni propagandaüzeneteit Magyarországon, amelyhez a Válasz Online-t találták megfelelő médiumnak.
Gondolom az ízlése és elvei vagy befolyásoltsága szerint.
vagy sehogy.
az utóbbi aki nem szavaz, ne reklamáljon.
ami engem illet, személyes tapasztalatom alapján. A JELÖLTEL talalálkozni akarok, és kérdéseket teszek fel neki. van némi emberismeretem. mondtam már vezető politikusnak, hogy alkalmatlannak tartom.
jelenlegi két nagy párt vezetőiről sincs jó véleményem.
de még nem beszéltem velük. sok idő van még hátra a v2026-os választásig. Meg kell ÉLNEM addig. igaz, nekik is...