– A mindennapok szintjén sem sokat változott az életem, kivéve persze azt, hogy egy fantasztikus házasságban élek. Olyan új dimenzióba kerültem egy érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi mellett, amire a korábbi kapcsolataimban nem volt példa.
Talán inkább kanyarodjunk vissza az eredeti témához: Hankó Balázs szánalmas erőlködésén túlmenően van esetleg valami érdemi információd a költöztetésről, illetve annak valódi okáról?
Mikor jelent meg ez a dolog a kormányzati szándékok között?
Lehet, hogy én voltam felületes, de nem találtam semmi információt az épület távlati funkciójáról - ha tudsz valami róla, ne tartsd magadban.
Néhány éve még a "Múzeumi Negyed" és (a Városligetben) az évi 5 milliós látogatószám volt prognosztizálva - ebbe, gondolom a Biodóm (tudom, fővárosi, de ne legyenek kétségeid, kormányzati beleegyezés/hátszél nélkül nem vágott volna bele) is beleértődött...
Amikor az ember kiveri a farkát, abban a posztkoitális időszakban a férfiban van egyfajta kitisztulás, rádöbben arra, hogy egy olyan késztetés vezérelte őt, amely késztetést egyáltalán nem érdekli az ő szellemi, érzelmi jóléte. Amikor átadjuk magunkat ennek az impulzusnak, az bizony egy nagyon jó bejárat a sátáni erők számára. Én nem gondolom, hogy apám ezt csinálta, de rengeteg hely van, ahol kaput nyitunk a szellemvilágba – mondta Jeszenszky Zsolt, aki szerint a kábítószerezés, vagy az asszonyverés is egy ilyen kapunyitás. A rossz erők, melyek végső célja az ember elpusztítása, ezeket az alkalmakat szerinte kihasználják.
Az ügynökmédia megmondja neked a tutit, mikor az ukránok mindent megtesznek a piperkőcért. Kinek az érdeke a magyar szolgálatok gyengítése? A piperkőcé, vagy az ukránoké? Neked ugye nem érdeked?
Nem ukrán kémbotrány, hanem politikai show műsor zajlik, amit a magyar kormány kreált, mondja Dezső András, a Telex újságírója. Révész Béla, a titkosszolgálatok kutatója szerint olyan mértékű politikai irányítás alatt működik a hírszerzés és a propaganda, amilyen még a Kádár-rendszerben sem volt. Két szakértő segít megérteni, hogy a történet mélyén nem kémek, hanem hatalomtechnikai logikák húzódnak.