Májusban 4,4%-os volt az egy évre visszatekintő drágulás Magyarországon - jelentette ma reggel a Központi Statisztikai Hivatal. Előzetesen a szakértők arra számítottak, hogy az áprilisban látott 4,2%-os szinten marad az infláció.Úgy tűnik, a meglepetés faktort az élelmiszerárak jelentették, az árrésstop eresztékein beszivárog a drágulás. Kedvező viszont, hogy a tartósabb ármozgásokat megragadni hivatott maginflációs mutató kissé csökkenni tudott.
Orbán Viktor elmondta nekik, hogy mindaz, amit a közvélemény-kutatások mutatnak az ellenzék vezetéséről, az hazugság, és a kormánypárt sokkal erősebb pozícióban van.
Konkrét adatként említette, hogy a Voks 2025-ön legalább kétszer annyian vesznek részt, mint a Tisza Párt szavazásán, ami szerinte az egyetlen hiteles mérőszám a valós erőviszonyokról.
A miniszterelnök állítása szerint leleplezett egy konkrét online hálózatot, amelyet Visszhangnak neveznek. Felolvasta azokat a konkrét üzeneteket, amelyeket a Tiszánál kiküldtek Lázár János posztjainak megtámadásával kapcsolatban – derül ki Menczer Tamás üzenetéből. A kormányfő szerint ez a csoport „olyan, mint a komcsi idők suttogó propagandája”.
– A mindennapok szintjén sem sokat változott az életem, kivéve persze azt, hogy egy fantasztikus házasságban élek. Olyan új dimenzióba kerültem egy érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi mellett, amire a korábbi kapcsolataimban nem volt példa.
Talán inkább kanyarodjunk vissza az eredeti témához: Hankó Balázs szánalmas erőlködésén túlmenően van esetleg valami érdemi információd a költöztetésről, illetve annak valódi okáról?
Mikor jelent meg ez a dolog a kormányzati szándékok között?
Lehet, hogy én voltam felületes, de nem találtam semmi információt az épület távlati funkciójáról - ha tudsz valami róla, ne tartsd magadban.
Néhány éve még a "Múzeumi Negyed" és (a Városligetben) az évi 5 milliós látogatószám volt prognosztizálva - ebbe, gondolom a Biodóm (tudom, fővárosi, de ne legyenek kétségeid, kormányzati beleegyezés/hátszél nélkül nem vágott volna bele) is beleértődött...
Amikor az ember kiveri a farkát, abban a posztkoitális időszakban a férfiban van egyfajta kitisztulás, rádöbben arra, hogy egy olyan késztetés vezérelte őt, amely késztetést egyáltalán nem érdekli az ő szellemi, érzelmi jóléte. Amikor átadjuk magunkat ennek az impulzusnak, az bizony egy nagyon jó bejárat a sátáni erők számára. Én nem gondolom, hogy apám ezt csinálta, de rengeteg hely van, ahol kaput nyitunk a szellemvilágba – mondta Jeszenszky Zsolt, aki szerint a kábítószerezés, vagy az asszonyverés is egy ilyen kapunyitás. A rossz erők, melyek végső célja az ember elpusztítása, ezeket az alkalmakat szerinte kihasználják.