Keresés

Részletes keresés

Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 3 órája 0 3 277666

Zotmund.. Creative Commons License 3 órája -5 0 277665

Akkor mi a lócicit vársz? Be akarod csapni a libernyák-komcsikat?

Előzmény: martinaxe7 (277661)
mica-r Creative Commons License 6 órája -1 0 277664

Mindegyik VW csoport autó. 
Gondolom a PoHu-ba nincs kedvük vinni. Majd Lölő megcsinálja kicsit többért :-)

Előzmény: enpesta (277663)
enpesta Creative Commons License 7 órája -1 2 277663

Helló, üdv a fedélzeten!

Úgy látom, te új vagy itt  :-))

Mit szólsz a KEH (azaz a hivatalban levő elnök) ellátásához (ill. annak csak egy apró szeletkéje): https://www.economx.hu/gazdasag/palyazat-sandor-palota-autoszereles-120-millio.815092.html

Nyilván komoly munka folyik ott a Hivatalban - valahol mintha azt olvastam volna, hogy kb. 110-en dolgoznak ott (gondolom az őrség/díszőrség nem ide számít), szerintem csökkent is (nincs sztájliszt/fodrász/műkörmös), - de a 49 autón egy kicsi meglepődtem.

Tavalyi cikk: https://mfor.hu/cikkek/kozelet/a-koztarsasagi-elnok-igerete-ellenere-ott-folytatja-ahol-novak-katalin-befejezte.html

Előzmény: Anyóca99 (277626)
Tamerlán Creative Commons License 7 órája 0 1 277662

Arról a 4 (négy) személyről (Schmitt, Áder, Novák, Sulyok) írtam,

akiknek jelenleg az állam köztársasági elnöki teljes fizetést folyósít.

Sólyom már 2023-ban elhunyt, őt már nem fizeti az állam.

Előzmény: merigazoi (277660)
martinaxe7 Creative Commons License 8 órája 0 3 277661

Dobd fel magad!

„Elszámoltatás, demokrácia, nyugati szintű oktatás –

beérném én lassan annyival is, hogy a pénzemet most már lopja más.

Nem várom a Messiást, nem hiszem, hogy a szavamnak van haszna,

szavazni csak azért megyek, hogy Viktornak jövőre legyen egy szar napja.”

merigazoi Creative Commons License 9 órája -2 1 277660

sólyom: a tömeggyilkos-bűnözők pártolója, egy jogi fábólvaskarika kitalálója, amit a teljes politikai elit hagyta h beleszarják a fejébe.

áder: az ál-környezetvédő és ál-vízvédő, aki alatt elsivatagosodott a fél ország.

novák: a buta papír-aláíró, aki nem tud semmiről, de ugyanolyan jó papagáj.

sulyok, smitt : a láthatatlan, súlytalan, buta bohóc.

Előzmény: Tamerlán (277640)
martinaxe7 Creative Commons License 10 órája 0 2 277659
martinaxe7 Creative Commons License 12 órája -1 2 277658
kispangit Creative Commons License 13 órája -1 4 277657

Vannak itt erősebb mondatok is Csőziktől:

"most már az sincs, mint régebben, hogy látványosan több pénzt kaptak a fideszes vezetésű városok, most már mindenki ugyanúgy nem kap elég forrást, mert üres az államkassza. Ez pedig a nagyobb városokban is érződik, és szerinte valaminek muszáj lesz változnia, mert még egy ilyen évet nem bírnak ki."

"Szerinte ez akkor is elkerülhetetlen, ha jövőre a Fidesz nyeri a választást: a sajátjaik ki fogják követelni a változást, mert ez így fenntarthatatlan, ellenzéki győzelem esetén pedig úgy gondolja, hogy új távlatok nyílhatnának meg."

Ennél már csak az lenne 1értelműbb, hogy "nem azt mondták, Viktor"

Előzmény: questt (277655)
kispangit Creative Commons License 13 órája 0 3 277656

Tiszta szerencse, hogy nem az önkormi szavaz a választáson, hanem az istenadta nép, aki most éppen Orbán nevét áldva kajtat 3%-os kölcsön után.

Csak kitartson a nagy lendület 26-ig:-)

Előzmény: kispangit (277654)
questt Creative Commons License 13 órája -1 3 277655

Csőzik: „Üres az államkassza” – már a fideszes városoknak sem jut elég pénz

ATV.hu2025. szeptember 06., szombat09:39

Csőzik László, Érd polgármestere az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról beszélt, hogy a város pénzügyi helyzete továbbra is kritikus.

Elmondása szerint Érd teljesen kimerítette a folyószámlakeretét, és csak a helyi iparűzési adóból befolyó bevételek érkezésekor tudnak nullszaldó fölé kerülni.

A polgármester szerint az állami támogatások mindössze a szükséges források felét fedezik, így a város a saját adóbevételeit kénytelen a működésre fordítani, ami még így sem elegendő. Emiatt intézmények és cégek bezárása, épületeladások és a kézilabdacsapat felszámolása is napirenden van.

Kellett a pénz az Orbán családra, jachtozásra repülőzésre, és a hatvanpusztai munkások és az őrség csapata is sokba kerül.

kispangit Creative Commons License 13 órája -1 3 277654
Watchdog Creative Commons License 13 órája 0 1 277653

Váltottak volna modellt idejében, akkor kaptak volna annyi pénzt kacsalábon forgóra, hogy el se tudták volna költeni! Így jár, aki későn csatlakozik a NER-hez...

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (277651)
Vevegyő Creative Commons License 13 órája -1 3 277652

határozottan nem olyan, mint a felcsúti golfklub.

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (277651)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 13 órája -2 3 277651
martinaxe7 Creative Commons License 13 órája -2 3 277650

„A városnapon voltam, vásároltam magamnak egy sört, amikor hátulról hirtelen elkapott a tarkómnál fogva és elkezdett rángatni. Nagy nehezen ki tudtam szabadulni a szorításából és próbáltam elfutni. Hazajutottam, de a ház előtt utolértek” – így idézte fel a bő négyezer lakosú Kenderesen élő Roland azt, hogy szerinte miként kezdődött brutális bántalmazása az augusztus 17-ei kenderesi városnapon. Elmondása szerint helyi polgárőrök kergették és polgárőr volt az is, aki nem sokkal később megverte.

„Amikor utolértek, betuszkoltak egy kocsiba, amin a polgárőrség felirat volt, és szomszéd falu határába vittek. Egyikük elővett egy kisebb botot, majd vert, amíg szét nem törte rajtam” – emlékezett vissza férfi, aki állította, régóta ismerte az őt ütlegelő polgárőrt.

https://hvg.hu/itthon/20250906_Addig-vert-egy-bottal-amig-szet-nem-torte-rajtam-durva-polgarori-tulkapas-tortenhetett-kenderesen-megszolalt-az-aldozat-ebx

Biztiőrállam

Felfűtő Creative Commons License 14 órája -2 0 277649

Off

Orbán haverja vagy inkább "szövetségese" kitett magáért:

https://index.hu/kulfold/2025/09/06/szerbia-ujvidek-tuntetes-egyetem-campus-novi-sad-serultek/

Helló röfi! Creative Commons License 14 órája -2 2 277648

Csipd meg magad propahantás mert a jelek szerint ébren álmodsz...

Előzmény: Zoraldó 3 (277643)
Felfűtő Creative Commons License 14 órája -2 0 277647
Fürkész ante Portyasz Creative Commons License 14 órája -1 0 277646
Akimegmondjanektek Creative Commons License 16 órája -3 4 277645

Macskás Fadísz propagandistája!

Látod, látod, csak elszólod magad az igazságról :DD

Javultak a cégek foglalkoztatási kilátásai, a háztartások és a nyugdíjasok is kevésbé derűlátóbban ítélik meg a pénzügyi helyzetüket.

Előzmény: Zoraldó 3 (277643)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 16 órája -3 1 277644

Aztán belépett az az szdsz-be:DDDDDD

Előzmény: martinaxe7 (277642)
Zoraldó 3 Creative Commons License 16 órája -10 0 277643

hangulatindex

Hónapok óta nem volt ilyen pozitív a hangulat, a lakosság és a vállalkozások is bizakodva tekintenek a jövőbe

Javultak a cégek foglalkoztatási kilátásai, a háztartások és a nyugdíjasok is kevésbé derűlátóbban ítélik meg a pénzügyi helyzetüket.

martinaxe7 Creative Commons License 21 órája -2 2 277642

Volt képviselő idézett fel egy történetet a rencerváltás idejéből

Beállított hozzá 1 fazon, és az asztalra tett 1 Colt-ot.

Panaszkodott, hogy elbocsátották a KGB-től, szerezzen neki 1 biztonsági állást. Ahhoz ért...

Előzmény: questt (277641)
questt Creative Commons License 23 órája -1 2 277641

Tiszteletbeli orosz konzul lett Paks volt fideszes alpolgármestere

Kassai Zsigmond 2025. 09. 05. 06:24  budapesti orosz nagykövetség / Facebook

Oroszország tiszteletbeli konzuljává nevezték ki szerdán Paks korábbi alpolgármesterét – írja az Index Oroszország budapesti nagykövetségégére hivatkozva, amely a közösségi médiában közölte a hírt. Az orosz külképviselet Facebook-oldalán megjelent bejegyzésben mások mellett azt írták:

Szeptember 3-án Evgeny Sztanyiszlavov, Oroszország magyarországi Nagykövete átadta a konzuli tisztséget biztosító okmányt Leber Ferenc magyar állampolgárnak, akit Oroszország paksi tiszteletbeli konzuljává neveztek ki, kijelölve Tolna vármegyét konzuli kerületté.

Leber Ferenc egyben a Fidesz-KDNP színeiben önkormányzati képviselő Pakson. A kormánypártok a tavalyi önkormányzati választásokon szorultak ellenzékbe a Tolna megyei város képviselő-testületében.

Készül a jövőjére, ígértek neki az oroszok Szibériában egy dácsát?

Tamerlán Creative Commons License 24 órája -1 2 277640

Az ország jelenleg 4 (négy) köztársasági elnöki teljes fizetést folyósít:

- a jelenlegi KE-nek (Sulyok)

- a két teljes ciklust is letöltő KE-nek (Áder)

- az első bukott KE-nek (Schmitt)

- a második bukott KE-nek (Novák).

Ha

pedig a sorozatos égései után kirúgják Sulyokot, és a helyébe ültetnek valakit,

akkor

az ország majd 5 (öt) köztársasági elnöki teljes fizetést fog folyósítani...

Megjegyzem,

azoknak, akiket nem zavar a szégyen,

a legjobb "üzlet" bukott magyar KE-nek lenni...

(:-(((

Előzmény: Anyóca99 (277626)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 24 órája -2 2 277639

CitromosMinyon Creative Commons License 24 órája -6 1 277638

"Kedves Balázs, mire befejezi az első évet ti már sehol se lesztek!" - Hát lili a gimi 4 évét mennyire is tolta ki? Ötre vagy hatra? Ha a mintatanterv első két félévének a teljesítési idejét nézed  akkor ez lehet akár egy kormányzati ciklus is.

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (277636)
CitromosMinyon Creative Commons License 25 órája -6 1 277637

Pankotai Gréta egyetemén van Rendészettudományi Kar is. Így tud majd spanolni a rendőrökkel is.

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (277636)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!