1./ Bárcsak ettem volna valamit mielőtt autóba ülök…, valami jó zsírosat, akkor most nem lennék itt.”
2./ „Azt hittem, már rég elmúlt annak az egy korsó sörnek a hatása. Teljesen rendben voltam, nem éreztem, hogy bármi gond lenne velem. A szondát is minden ellenkezés nélkül, mosolyogva fújtam meg. Aztán elvették a jogosítványomat.”
3./ „Este volt egy kisebb összejövetel, lecsúszott pár pohárkával, utána azonban több mint nyolc órát aludtam, és mégis. Másnap, szinte a kapunk előtt állított meg a rendőr, amikor munkába indultam. Megszondáztatott, majd közölte, hogy a szonda túl sokat mutat és ott helyben el kell vennie a jogosítványomat.”
4./ „A faluban mindenki iszik és vezet.”
5./ „Nálunk sosincs rendőr, ha véletlenül mégis felbukkanna egy, az nem foglalkozik az ittas vezetőkkel.”
6./ „Pár sör után még simán hazavezetek bármeddig.”
7./ „Én már sok éve iszok és vezetek, és még soha nem volt balesetem.”
......".....Elmondta azt is, hogy 18 éves, dolgozik, és örül, hogy a kormány támogatja a fiatalokat, és nem kell szja-t fizetnie, de napi 10-12 óra bejelentett munka mellett 10-15 ezer forintot visz haza...."
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Kedves ismeretlen fiatalember ott Baján !
Ön ott - nem tudom milyen munkával - kb. 1000 forintot keres óránként.
Zuglóban lakás takarítóként (iskola nem kell) kb. 4000-5000 forintot kap.(na) óránként.
Netto.
Zsebbe.
Mivel még csak 18 éves javaslom szerezzen jogosítványt.
C-t.
Dolgozzon kettő évet.
Baján vagy ahol akar.
Nem többet.
Utána jelentkezzen a Waberersnél.
Ők kifizetik Önnek az E kategória képzési költségét.
Havonta kb. 1 millió forintot fog keresni.
Nettóban.
Ezt nem adják ingyen.
Dolgozni kell érte.
Min. 21 napot egy hónapban.
Biztos munka a következő 20 évben.
Kemény munka.
De ha ennyire nincsen pénze megélhetésre akkor valamit valamiért.
Hiába a tiltakozás, hatalmas kereszt kerül a Citadella talapzatára
A mintegy 20 milliárd forintba kerülő felújítás épp a jövő évi országgyűlési választásokat megelőző kampány alatt lesz kész. A munkát Mészáros Lőrinc és Garancsi István érdekeltségei végzik.
Komolyan ha 2x annyi lenne az áram azt se bánnám, csak ezek a retekmocskos társadalomromboló, demokráciapusztító, jövő nemzedékeire káros személyek eltakarodjanak VÉGLEG a magyar közéletből.
Hosszú listám lenne, de ő Top10-es nyilván. Létezhetetlen normális és modern országot schmidtmáriákkal meg neolánczikkal építeni.
Meg is történt a találkozó, újfent hazudott Orbán Viktor Mihály miniszterelnök.
Újabb Patriot rakéták szállítását fontolgatja Ukrajnának Donald Trump – ezt az amerikai elnök maga mondta el a Hágában rendezett NATO-csúcson tartott sajtótájékoztatóján.
Trump szerint a Patriot rakétákat nagyon nehéz beszerezni, de megnézzük, hogy elérhetővé tudunk-e tenni néhányat.
Az amerikai elnök a NATO-csúcstalálkozó keretében találkozott Volodimir Zelenszkij ukrán államfővel, aki Trump elmondása szerint véget szeretne vetni a háborúnak.
Az NGO-k az az áldozatokból, migránsokból, elégedetlenkedőkből álló csoportokat az úgynevezett "tüntetésipari komplexumba" tagolják be. Ez egy olyan "irreguláris hadsereg", amely a fegyveres haderőtől csak abban különbözik, hogy tagjai nem viselnek egyenruhát és nincs rangjelzésük, céljuk pedig a demokratikus választásokkal létrejött hatalom megdöntése - álította.
Schmidt Mária a magyarok közül név szerint Majkát, noÁrt, Puzsér Róbertet és Gulyás Mártont említette, mint olyanokat, akiken semmit nem lehet számon kérni, miközben a kárt, amit okoznak, "dőreség lenne letagadni". A történész a transzfelvonulást és a pride-ot kulturális imperializmusként jellemezte.