Keresés

Részletes keresés

Frossnag Creative Commons License 2023.08.18 0 0 28

Én úgy tapasztaltam, hogy a Savarián kozmetikázzák az eladók értékeléseit. Valahogy úgy működik a dolog, hogyha a vásárló rájön, hogy átverték a termékkel, például ezüstnek mondott tárgyról kiderül hogy nem az, vagy egy festményről, hogy nem eredeti, akkor ír egy negatív értékelést, de ha az eladó visszaveszi tőle a tárgyat, úgymond kármentesíti a vevőt, akkor ez eladó kérésére törlik a negatív értékelést.
Ennek az eshetősége ha nem is így (nyíltan) megfogalmazva, de valamilyen formában benne volt valamelyik tájékoztatóban is az oldalukon.

Ezt tapasztaltam a saját bőrömön is, és láttam másokkal is megtörténni, meg ugye vannak termékek amiken eleve látszik, hogy gond van velük, és ránézve az eladó 100%-os pozitív értékelésére elgondolkozik az ember, hogy ez hogy lehet.

Sőt, hogy ne legyen probléma, ezért gyakran az eladók feltesznek olyan árulkodó képeket is, amin egy hozzáértő számára jól látszanak a dolog eredetiségét megcáfoló jelek, így olyan ember nem fogja megvenni, aki amúgy is rájönne hogy átverték, és reklamálna.

Ilyen formán, ha sikerül pl: egy festmény hamisítványt vagy másolatot rásózni valakire eredetiként, akkor az eladó jól járt, mert áron felül adta el, de ha úgymond lebukik, akkor sem jár igazán rosszul, hiszen csak visszafizeti az eredeti árat és kész, az értékelésein nem esik csorba. Majd a következőnek eladja...

Nem mondom, hogy ez máshol nem így lenne, pl a Vaterán is láttam "érdekes" dolgokat hirdetve megbízható értékelésű eladótól, de ott nem vásároltam, tehát kevesebb a tapasztalatom. (Az egyik eladó pl az ebayon rendelhető, drágakőnek feltüntetett, hamis certifikációval ellátott üvegdarabokat adja tovább horror áron.)

Miután kezdetben bedőltem én is, és megégettem a kezem párszor, most már sokkal óvatosabban vásárlok olyan helyen, ahol csak a képek és a leírás (és az eladó értékelései) alapján kell dönteni, inkább személyesen, piacokon vásárlok, vagy olyan apróhirdetésekből, ahol nem vagy köteles átvenni a terméket, hanem egyből megkapod az eladó elérhetőségét, és elmehetsz személyesen megnézni előtte a dolgot.

libarbo Creative Commons License 2023.04.29 0 0 27

Are you an event organizer and just starting to do it? Then this post will definitely be useful to you. I want to advise you of this site https://valhallamedics.com/what-is-the-role-of-emergency-medical-services-during-events/ . Make sure that your participants will be safe by inviting the medical team to your event?

Előzmény: carpediem71 (-)
Scalea Creative Commons License 2023.03.22 0 0 26

A vatera korrektebb??? Sokkal de sokkal szőrszálhasogatóbb, pedig csengetjük neki a jutalékot. De már nem sokáig, kilépek, mert inkorrekt szervezet, mióta a románok átvették...

Előzmény: Maya1125 (24)
Maya1125 Creative Commons License 2023.03.15 0 0 25

Ezek teljesen hiteltelenek, nem lehet rajtuk rontani. (G.S)

Előzmény: antikvita (8)
Maya1125 Creative Commons License 2023.03.15 0 0 24

Ezt az oldalt senkinek nem ajánlom! Inaktiválnak, ráadásul azt hazudják, hogy nem él a telefonszámom. Az inaktiválás örökre tart, pedig "állítólag" csak meghatározott ideig. Nézik az IP címet, tehát nem lehet regisztrálni más e-mailcímen, és felhasználói névet soha többé. 

EZ DÖBBENETES, MÉG EGY ILYEN OLDAL NINCS!!!!

A Vatera és a Jófogás fényévekkel jobb, és korrektebb. Vevőként maximálisan (100%-is) korrektnek tartanak a másik két oldalon, itt meg "persona non grata" vagyok. Nem értem miért?

Fatamorgana212 Creative Commons License 2022.05.24 0 1 23

Jól elrontották az oldalt ezzel az agyontitkosítással! Nem lehet látni mit vett meg a vevő, sem mit adott el az eladó. Szerintem ez forgalomcsökkenést fog okozni.

Fatamorgana212 Creative Commons License 2021.05.18 0 0 22

Sziasztok! Ki hogy csomagolja a törékenyeket? Néztem a pufis csomagolókat, de drágák, egy 2.000 ft-os tételnél nem kifizetődő ilyennel csomagolni.

Sz. A Creative Commons License 2015.09.21 0 0 21

Kérem ha valaki tudja kitol szarmazik az alábbi aláiras,irja meg.

Egy olaj csendeleten van. köszönettel.

Törölt nick Creative Commons License 2015.06.19 0 0 20

Én ő? Én nő vagyok! :D

Előzmény: Kadarka72 (19)
Kadarka72 Creative Commons License 2015.06.18 -1 0 19

Te vagy Ő,ugye?

Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.17 0 0 18

Ja, eladta már. Igaz.

Előzmény: Kadarka72 (17)
Kadarka72 Creative Commons License 2015.06.13 0 0 17

Nem hirdeti.

Előzmény: Törölt nick (16)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.12 0 0 16

Hirdeti akkor valószínű, hogy megvan. De miért nem regisztrálsz az oldalon és ott kérdezel? Nem értem ......

Előzmény: Kadarka72 (15)
Kadarka72 Creative Commons License 2015.05.31 0 0 15

A Szentirmai 1955-ös képről szeretnék beszélni vele, hogy megvan-e még.

Kadarka72 Creative Commons License 2015.05.31 0 0 14

Nem gondolom, csak reménykedem benne. Az egyetlen adata, amit tudok, az a számlaszáma. Tulajdonképpen ott is fel tudnám venni vele a kapcsolatot, ha küldenék egy kis pénzt és a közlemény rovatban megadnám neki az e-mail címem. Csak kicsit körülményes lenne. És persze nem lenne ingyen.

Előzmény: antikb (13)
antikb Creative Commons License 2015.05.29 0 0 13

Nem tudom...de miből gondolod, hogy ez megoldható? Vagy hogy egyáltalán valaki megadja az adatait?

Előzmény: Kadarka72 (12)
Kadarka72 Creative Commons License 2015.05.29 0 0 12

Valami rosszat kérdeztem?

Kadarka72 Creative Commons License 2015.05.25 0 0 11

Sziasztok!

Szükségem lenne a Virgil nickű Savariás felhasználó elérhetőségére, legyen az e-mail vagy telefonszám.

A látszattal ellentétben nem a piactéren kívül történő megegyezéshez kell, hanem más, személyes okból. Nem is vagyok fennt Savarián, de nem szeretnék magyarázkodni. Ha valaki esetleg el tudja juttatni neki az én e-mail címemet és megkérné, hogy írjon nekem, az is jó.

Nem fontos amúgy, hetek múlva is jó.

Nagyon megköszönném, ha valaki segítene.

Törölt nick Creative Commons License 2015.04.22 0 0 10

Írtad, hogy a telefonszám belgiumi ...... Egyik képüknél van holland hozzászólást ......., szerintem ők lesznek azok. Régiségeket árul a pasi.

Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2015.04.22 0 0 9

Fészbukon fent van egy Mika Anita, a férje Hegedűs Krisztián, felhasználónév után még akár ők is lehetnek. Nézz utána.

Előzmény: antikvita (8)
antikvita Creative Commons License 2015.02.24 0 0 8

Olyan hasonlóan átvert felhasználókat keresek, akiket egy ősi, de jól működő módszerrel átvert, lenyúlt a kriszi0120-as nick néven futó "eladó" a Galéria Savarián, vagy máshol. Valódi neve Mika Anita, ha ez a valódi neve. A fotókon látható megvásárolt termékekért átutalt pénzt lenyelte, de semmit se küldött érte. Eleinte beetetésként elküldte a termékeket, majd a begyűjtött pozitívok mellett, minden negyedik vásárlót megkárosítva nem küldött semmit. A telefonja belgiumi volt, így aki felhívta még többet veszített. Lehet, hogy más portálokon is garázdálkodott. Le lett tiltva a Savárián, de a károsultaknak ez sovány vigasz, gondolom szeretnék feljelenteni a rendőrségen. Én is, bár a 9100 forintomnak a nyomát már bottal üthetem. Várom hasonlóan pórul járt károsultak  jelentkezését a csoportos feljelentéshez! Természetesen egyedül is feljelentem, de a 20 ezer ft alatti kárral nem is igazán foglalkozik a rendőrség. Szabálysértés, nem bűnügy. Bár szerintem súlyos bűn amit elkövetett visszaélve mások bizalmával, és rongálva az aukciós portál hitelét is..

antikb Creative Commons License 2015.01.15 -1 1 7

Antik, régiség témában szerintem is ez a legjobb hirdetőoldal.

Változatos a kínálat és hát csak egy témakörrel foglalkozik, ami nagy előny más oldalakkal szemben.

Előzmény: lorop33 (6)
lorop33 Creative Commons License 2015.01.13 0 0 6

Nagyon szeretem ezt az oldalt, színvonalas és van valami különleges hangulata. :)

Törölt nick Creative Commons License 2014.09.15 -1 0 5

Örülj neki. De szerintem sokkal jobb mint a Vatera.

Előzmény: antikb (4)
antikb Creative Commons License 2014.07.13 0 0 4

Háát, én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Sosem volt még ennyi eladásom!:) 

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2014.06.24 0 0 3

Kezdetben jó volt, de ez az oldal is haldoklik.

carpediem71 Creative Commons License 2013.07.07 0 0 2

Csak a hitelesített felhasználók kapják dollárba a számlát egyébként.

Előzmény: antikb (1)
antikb Creative Commons License 2013.07.03 0 0 1

Én is adok el a Galérián, én nem dollárban kapom a számlát, forintban a megszokott módokon fizetek, ha eladok valamit.

Előzmény: carpediem71 (-)
a harang népe Creative Commons License 2013.05.14 0 0 0

0 USD, van az a jó Ft:)

carpediem71 Creative Commons License 2013.05.12 0 0 topiknyitó

Mi a véleményetek az USD alapú számlázásról?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!