Négy forduló után élre állt a magyar labdarúgó-válogatott a csoportjában, miután Budapest után Wolverhamptonban is legyőzte Angliát, ezúttal a két Puskás-akadémista, a duplázó Sallai Roland és Nagy Zsolt, illetve a kispesti akadémián is nevelkedő Gazdag Dániel góljával 40-ra.
Jajj, ne aggódj, Lőrincéknél nem kerekedik semmi, ők különlegesek. Hozzájuk képes a kis Jézus sztori Szűz Máriával smafu, hiszen Andika is neki adta szüzességét Lőrincnek. A kisded iránt mindenesetre már érdeklődnek kisebb csapatok, mint pl. a Real Madrid, és ha kölcsönadjuk, akkor Mbappé maradna Párizsban. (Azon amúgy gondolkodtatok már, Mbappénak miért van ilyen érdekes neve? Elárulom, mert Mészáros Bappé, csak a soroslibsi sajtó ezt tagadja.)
Ja, így értem, én is kint állok a sorban egy hete, akkora az érdeklődés. Rosszat érzek, nehogy az legyen, mint 1241-ben, amikor mongol barátaink jöttek szurkolni, de nem jutottak be, és úgy bedühödtek, hogy törtek-zúztak az országban, Diósgyőr mellett meg megverték a magyar ultrákat.
vasárnap úgy látom (mint mindig) meglesz a teltház! én is megyek fiammal a frissen vásárolt autópályáról kanyarodva a Szentély felé. Megkérem Bözsi nénit sok pogácsával készüljön, hogy jól megünnepelhessük a 2. helyet és a kis pesti csapat kiejtését
Sokàig fog tartani a begyûjtés, s 4 cseppfolyós gázt hozó tankerhajóba sem fognak beférni, s mire a Váli patakon felúsztatjuk a Dunán, vége lesz a békemenetnek