Dehogy Maradona. Őt eltanácsoltuk az U16-ból. Hiába mutogatta neki Lőrinc a labdavezetést, cselezést, egyszerűen homály volt a srác. Nem is vitte később semmire.
A képen Viktor és/vagy a Gazdaboltos Szlanicsek Pisti van. Ezek a példaképek, nem az argentin bohóc.
Próbáljuk azt is megoldani a jövőben, hogy minél több nézőt vonzzunk be a stadionba, hiszen tisztában vagyok azzal, hogy a játéknak is ez az alapja, hogy több ember jöjjön be, de egy kicsit redukálva vagyunk azzal, hogy Felcsúton azért a lakosság nagyjából 2000-es. Most Fehérvárról már átvittük a szurkolókat, mert jobban játszunk, mint a Vidi...Úgyhogy próbálkozunk behúzni minél több nézőt, de azt gondolom, hogy az az igazi ok, hogy idegenben, tízezer ember előtt - jómagam is focista voltam - jobban lehet élvezni a játékot, mint egy üres stadionban.
A magyar fodball feltámadása egészen pontosan Bözsi néni búbos kemencéjéből indult, amikor a kis Gyurikát megkínálta a féltve őrzött, messze földön híres pogácsájával 30 évvel ezelőtt
Már megijedtem, hogy a közelgő Izrael-Románia meccsre érkező vendégszurkolók a havasokról. Tényleg, nem lehetne majd valahogy közibük vegyülni és békésen asszimilálni őket meccs végéig?
Csak azért intézték így a srácok, hogy a hosszabbítás 30 percére még 45 ezren tudjanak bejönni. Én most értem haza, mert a meccs után az eredeti Riói karnevál zajlott a Gyáli úton. Jöttek a környékbeli brazilok is, valami Győző is ott volt, hajnalig ropta.
A fiúk, köszönhetően Bözsi néni pogácsájának, ki se melegedtek a tegnapi meccsen, miközben a IX. kerületi kiscsapat már a fülén vette a levegőt.
Kár, hogy nem tartott a meccs hajnali fél 4-ig, mert akkor kijött volna az erőnlétbeli különbség a mi javunkra a Taigetosz szökevények ellen.
Szurkolóink ismét pokolt teremtettek nekünk idegenben. Amikor a Puskás öregfiúk elkezdtek ugrálni a nézőtéren, a Richter skála szerinti 9-es fölyrengést mértek még Melbourne-ben is.
S legalább ennyire fontos, hjgh a Half Time Show-ban Toth Gabriella művésznő és Gáspár Viktor ... izé Győző művészurak éneklik el duettben az Ave Maria-t.
Elképesztő só várható, mind a 3 Puskás-teltházas meccsre vettem jegyet az egész családnak
A Puskás Aréna már a sorsolás utáni percekben megtelt, mert a riói Maracana után, ott is kivetítőn lehet majd követni a meccset. A vezetőség a Gobi sivatag tulajdonosait is megkereste, hogy egy 3 millió nézőt befogadó ideiglenes stadiont húzzanak fel a rádiós közvetítés miatt.
Végül sikerült a 9.kerületi kiscsapattal megegyezni, hogy percenként lecserélhetjük a vendégszektorban lévő 1500 fanatikust, így 135 ezer Pusi szurker láthatja a továbbjutásunkat a helyszínen. Hosszabbítás nem várható!
Mi indokolta, hogy a BMLSZ a Puskás Akadémia vendégsszereplésére a névadónkról elnevezett Puskás Aréna helyett a sokkal kissebb vendégszektorral rendelkező Groupama Arénát jelölte ki az FTC Puskás Akadémia mérkőzés megrendezésére. Minimum 15000 Felcsút fanatikus maradt jegy nélkül...
Fiatal barátom, ha jó barátságban lennél Szőllősi Gyurival akkor tudhatnád, hogy edzőpályának a mexikóvárosi Azteca Stadiont használjuk az u3-nak de az is kicsi, akkora a érdeklődés a Puski porontyok iránt
Ezzel most mit akartál mondani, he? Különböző korosztályos csapataink elkápráztatják a világot, magasan ragyog a Váli-völgy neve, és akkor jössz egy ilyen mocskos szar irománnyal!
Fáradtak a fiúk? Igen, fáradtak. Magad is láthattad mozgófilmen, hogy folyik a stadionrekonstrukció, sajnos ifi-csapatunk nem tud a megszokott környezetben készülni. Mivel méltó helyet kellett találni, ezért az átépítés idejére fiaink az isztambuli Atatürk stadionba költöztek, így a napi két edzéshez naponta kétszer oda-vissza meg kell tenniük a Felcsút-Isztambul távot. De nem panaszkodnak, mert profik! (meg mindig van a batyujukban friss pogácsa)
Tegnap este a tarcsink lesímázta a Braga-t idegenben. Vezetőedzőnk helyébe én felhoznám a nagycsapathoz Bellingham Júdást kipróbálni meg, hogy szokja a mennyei iramát.