Sziasztok 4 napja vettem egy fehér hasú törpesünt(10hetes) és szerintem egy fura betegséggel találkoztam a 2 első lábán szépek a körmei de a hátsó 2 lábán így néznek ki (csatolok képet)
Sziasztok, van egy lány törpesününk és néhány napra, 1-2 hétre kellene egy fiú kolléga mellé, mert kicsiket szeretnénk. Egyszer már voltak kölykei, de nem tudok két sünt tartani folyamatosan, ezért a fiút tovább adtuk... Arra gondoltam, hogy ha valaki biztosítana egy apát, akkor kapna egy kölyköt (ha legalább 2 születik). Budapesten lakom a Városligetnél, minél közelebbi megoldás lenne az ideális. Akit érdekel, írjon! Köszönöm!
Másfél éves afrikai fehérhasú sününk van. Úgy alakult, időhiány miatt, hogy el szeretnénk adni egy jelképes összegért. Aranyos, egészséges, kicsit félénk fiúsün. Szegeden él. Fa lakóházát is természetesen vele adjuk.
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? A kishugom sajnos maradandó betegségbrn szenved és nagyon szereti a plüss, mezei süniket. Néha olyan boldogtalannak látom és nagyon örülnék ha tudnátok abban segíteni, hogy valakitől tudjak venni, jelképes összegért. Jó gazdija "lennénk" neki.
Szia.Most találta meg ezt a fórumot.Nagyon szeretnék egy sünit,ha még meg van.Nagyon jó felelősségteljes gazdija lennék,nagyon szeretem az állatokat,a menhelyeknek is segítek.Várom válaszodat.Szia