Keresés

Részletes keresés

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2013.06.14 0 0 0

A XVII. ker.-ben baba nélkül sem 0!

Skylight07 Creative Commons License 2013.05.05 0 0 topiknyitó

Sziasztok, 17-esek! :)

Bármi, ami eszetekbe jut, jöhet!

Nap mint nap látlak benneteket, mégsem ismerek senkit igazán. A legtöbbetek, akiket látok eléggé befásult, megkeseredett, fáradt...sajnos én is hajlamos vagyok rá. Nem akarunk ezen változtatni? :) Azért is nyitottam topikot, mert szeretném megtalálni közületek azokat, akik a lelkük mélyén szomjazzák a változást, az örömöt, a szabadságot, az életet... akik vevők valami jó kis dolgot összehozni a saját örömünkre. :)
Mondjátok - nincs kedvetek TÁNCOLNI???! :)
Nekem évekkel ezelőtt az volt a vágyam, hogy legyen egy csoportom, akikkel szabadon táncolunk a zene és a mozgás öröméért...felszabadulunk a táncban, felszabadítjuk az annyira régóta elfojtott, kiszabadulni vágyó energiáinkat és teremtünk valami csodálatosat együtt. Mondjátok; lenne kedvetek hozzá?

Hiába két pici gyerek, ez nekem akkor is KELL, AKAROM!
Találnunk kell tehát egy vagy több olyan csodálatos embert, aki ugyanolyan szenvedéllyel vigyáz/foglalkozik a mi imádott picikéinkkel, mint ahogyan mi az alatt táncolunk. Minden szívből kell, hogy menjen :) S mivel ők sem ingyen vállalják, ezt összedobjuk.
Milyen lenne már csak beszaladni a terembe vagy a szabad térre és csak táncolni, táncolni, mozogni, élvezni a zenét, örömben lenni....csak magaddal foglalkozni mondjuk egy óra hosszát tudván, hogy a babád is élvezi az eltöltött idődet :) Én ezt minden nap el tudnám viselni, akár többször is :-)
Személy szerint imádom az elektronikus zenét, a trance, a dance az életem, én ezzel tudok együtt áramolni, de úgy csináljuk, hogy azoknak is jó legyen, akik más zene szerelmesei.
No mit szóltok? :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!