Keresés

Részletes keresés

szilvia.ppr Creative Commons License 2013.08.28 0 0 2

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Sziasztok!

 

Szerintem nagyon fontos, hogy beszéljünk arról, hogy a kismamák hogyan tudnak/nem tudnak, hogyan kellene visszatérniük a munka világába. Lehet-e együtt dolgozni gyermekkel? Bennem naponta felmerül ez a kérdés: kell-e választani család és karrier között? Hiszem, hogy nem!

Kutakodtam a neten, és nézzétek mit találtam:

 

http://munkakisgyermekkel.hu/hu/rendezvenyek/masodik_muki_allasborze

 

Munka Kisgyermekkel Program nyílt börzéje szeptember 17-én, ahol mi: édesanyák és a különböző cégek képviselői, illetve szervezők és szakértők beszélgethetnek a témáról.

Szerintem igazán fontos lenne, hogy személyesen is meg tudjuk beszélni ezt a problémát! És nagyon szívesen találkoznék olyan anyukákkal, akik hasonló problémákkal küzdenek, mint én. Ti hogy vagytok vele?”

szilvia.ppr Creative Commons License 2013.06.27 0 0 1

Ez nagyon szomorú! Talált munkát azóta az ismerősöd? Mik a tapasztalatai?

Előzmény: Mutual Friend (0)
Mutual Friend Creative Commons License 2013.04.26 0 0 0

Egy ismerős "csajnak" egy gyerekkel azt ajánlották a megyei munkaügyi központban hogy tagadja le a gyereket.

Előzmény: szilvia.ppr (-)
szilvia.ppr Creative Commons License 2013.04.26 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!