Használt harisnya eladó! Ha megbeszéljük előre egy teljes napot viselem! Akár szex előtti nedvem is ki törlöm bele!! Garantált illat nem fogsz csalódni!!
Szívesen tovább adnám használt bugyimat :) De kérhetsz tőlem zoknit, harisnyát, combfixet, melltartót , cipőket :) privát üzenetben megbeszéljük a részleteket.
Laura vagyok, 24 éves. Szívesen megválnék használt fehérneműimtől (harisnya, combfix, bugyi, zokni, melltartó stb.) ☺ Keressetek bizalommal, meghallgatok mindenféle extra kérést is. 😛 Visszatérő vásárlóim mind elégedettek. 😉
Sziasztok! Akit érdekel használt harisnya vagy bármilyen különleges kérés az írjon nyugodtan erre a mail címre:) jazmintoth557@gmail.com. paypallal is tudtok fizetni :)
Sziasztok, 18eves, szep fiatal, vekony, szoke haju lan vagyok. Adok el hasznalt zoknikat, bugyikat , harisnyakat es van par agyon hasznalt cipom is;) keresre is lehet kerni barmit. Kepeket is lehet vasarolni. irj emailt: melan13e12@gmail.com
Keresek olyan harisnyákat ( combfix ) melyek olyan anyagból vannak mint a harisnyanadrágok. Nem szilikon csikos, nem csipkés, de kell hozzá harisnyatartót viselni.
Keresek még L-s csipkés bugyikat, harisnyatartókat, 100/c csipkés cicifixeke is. Én 180/84 vagyok.
Használt dresszt vásárolnék 8000- ft ig lehet rövid vagy hosszú ujjas is M esméretben személyes átvétel is jó ha Bp- vagy ha nem akkor át tudom utalni a vételárat neked és csomagautómatába venném át ha nem jó a személyes átvétel a dressz lehet erösen izzadt, pisis, masztis. Ide irhatsz ha ven ilyen ruhád: k58405581@gmail.com
Használt harisnya, bugyi, zokni miatt nyugodtan keressetek!
Kamusok kérem kíméljenek, 99 % szórakozik! Nem tudom mire jó 20 email címről megrendelni csomagokat, majd mikor becsomagoltad eltűnik, meg nem veszi át...