Ha szeretnél egy fiatal, vékonyka lánytól (18 vagyok) használt fehérneműt, zoknit, harisnyát, akkor csak írnod kell nekem. Emellett szexchat-tel, képek/videókkal, kamerázással is foglalkozok, ezek is kérhetőek.
Sziasztok! 18 éves lány vagyok, lenne pár harisnyám combfixem amit szívesen eladnék! Esetenkén Budapesten személyes találkozóval, vagy akár posta vagy csomagküldéssel. Ha érdekel írj nekem
Sziasztok van itt olyan ciganylany aki nekem adna amar kidobasra szánt nagyon hasznalt harisnyajat vagy egyébb fehernemujet? Lehet szakadt koszos szagos spermas pisis kakis véres. sgabor38@gmail.com
Kedves Uraim! Ha igazi nőtől szeretnél vásárolni bugyit, harisnyát, cipőt illetve egyéb fetised van fordulj hozzam bizalommal, otthonosan mozgok ebben a vilagban! Rolam amit lehet tudni fekete hajam van és 33 éves vagyok..
akkor írj rám ha valóban szeretnél vásárolni, mivel én is korrekt személy vagyok! vevoimnek extra bonuszokat is adok!
Sziasztok! Szeretnéd érezni, nyalogatni egy 21 éves lány punci illatú bugyiját? Szeretnéd ha többnapos lenne? A mocskos fehérneműk a perverziód? Lábfétises vagy, esetleg zoknit, harisnyát szeretnél?
Nálam mindezt megkaphatod! Email címemre jöhetnek a kívánságok:
varazspunci@citromail.huvagy hangoutson is elértek varazspunci@gmail.com
Személyes találkozó csak az átadás erejéig, hogy több hasonló érdeklődésű partneremet minél hamarabb kiszolgálhassam! Találkozó csak Budapesten!
Vidékre előre egyeztetett módon küldök bármit, amit megbeszélünk! Diszkréció adott és elvárt! Remélem, tudjátok mit jelent!Videók nincsenek!
Puszi nektek, várom a leveleket! Ide töltöm fel azokat a képeimet amiket itt sajnos nemtudok megosztani veletek mert túl nagy a kép mérete: https://indafoto.hu/varazspunci
Sziasztok! Szeretnéd érezni, nyalogatni egy 21 éves lány punci illatú bugyiját? Szeretnéd ha többnapos lenne? A mocskos fehérneműk a perverziód? Lábfétises vagy, esetleg zoknit, harisnyát szeretnél?
varazspunci@citromail.huvagy hangoutson is elértek varazspunci@gmail.com
Személyes találkozó csak az átadás erejéig, hogy több hasonló érdeklődésű partneremet minél hamarabb kiszolgálhassam! Találkozó csak Budapesten!
Vidékre előre egyeztetett módon küldök bármit, amit megbeszélünk! Diszkréció adott és elvárt! Remélem, tudjátok mit jelent!Videók nincsenek!
varazspunci@citromail.hu
Ha szeretnéd egy tüzes 34 éves feleség illatát érezni akkor jó helyen jársz! Továbbra is rendelkezésre állnak új, használt fehérneműim számotokra. Egyedi kívánságokat is szívesen teljesítem több napig hordott estleg spermás bugyik esetében is. Régebbi, folyamatos vásárlóknak további meglepetések!!!