Nam vagyok oda Galláért, szerintem erősen túlértékelte magát, ez látszik a Holló színház utáni (szerintem baromi gyenge) próbálkozásaiból. Mondjuk a GM49-et szerettem.
Újabb facebook poszt Laár Andrástól. Talán annak is szólhat, hogy azon a bizonyos gyalázkodó oldalon többek között Besenyő Pista bácsit és Anti bácsit is úgy írják le, mint "magyarellenes" sztereotípiák megtestesítőit.
"A humor valódi megvilágosodási segédeszköz. Önmagában képes arra, hogy az ember tudatát felszabadítsa a berögzültségek alól. Gondoljunk csak arra, hogy egy ember miféle stressz-hatásoknak van kitéve, milyen dolgoktól szokott szenvedni. Például egy basáskodó, mindenkinél mindent jobban tudó, de korlátolt befogadó képességű főnöktől. Vagy egy asszony, az ehhez hasonló karakterű férjétől, vagy egy lakó a nagyokos, hangoskodó, de csekély értelmű, és mindenkit kioktató szomszédjától. És erre jön a Besenyő Pista Bácsi, aki olyan hülye, hogy mindenki ráismerhet benne a fentebb felsorolt élet-karakterekre, és kiröhögheti azokat. Vagy hány részeges, bomlott agyú, makogó öregembert láttunk már, aki közben mindenkit utál, és rosszindulatúan néz mindenkire? Vagy gondoljunk csak azokra a primitív férfiakra, akiknek csakis a szexen jár az eszük, de abból is főleg csak az ordenárébb fajtán. És akkor jön Anti Bácsi, a Besenyő Család Öregje, és bemutatja ezeknek a förtelmes karaktereknek a humoros, kinevethető, és ezért már nem betegítő arcát."
Mindig meghat a szellemi fölény hozzád hasonlókban manifesztálódó magabiztossága. Nyilván nem tett annyit az ország mentális állapotáért, mint te itt évek óta mondjuk, de az is biztos, hogy engem ő többször gondolkodtatott el és röhögtetett meg, mint ahányszor eddig te levegőt vettél életed során. Azért az is valami.