Sziasztok! Szoftverfejlesztőket is kerestek? Ha igen, milyen nyelvi tudással (C++, C# & .NET, Java)? Történet- és párbeszédírást milyen végzettségű ember végzi nálatok? :) Nagyon érdekel a játékfejlesztés, keresgélem a lehetőségeket.
Azt mi is nagyon reméljük, ahogy azt is, hogy a játékok terén fog ez megtörténni. Legalábbis a cégnél dolgozó néhány lány nevében biztosan állíthatom. :)
Folyamatosan megy a fizetett hirdetésünk, de örülök a tájékozottságodnak. És a rendkívül pozitív hozzáállásodnak is. Nem piramisjátékot vagy valamilyen szolgáltatást hirdetek, csak munkatársakat keresünk, pont. Egy (egyébként kedves és segítőkész) fórumozó javaslatára kiraktam ide is ezt a lehetőséget. Nem teszünk és nem is kérünk szívességet, fogalmam sincs, hogy mivel váltottam ki belőled ezt az ellenségeskedést. A kérdésekre nagyon szívesen válaszolok bárkinek, de a trollkodásra utoljára reagáltam (már ez is túlzás).
Ez természetesen attól függ, hogy rész- vagy teljes munkaidőre jelentkezik valaki, de ha küldesz cv-t és bekerülsz a következő körbe (vagyis behívunk egy személyes találkozóra), akkor részletesen tájékoztatunk róla. Eddig nem volt panasz, a célunk nem az, hogy olcsó, hanem hogy jó munkaerőt találjunk. (Azért írom ezt így le, mert nagyon meglepődtem több fórumon is, hogy mennyire bizalmatlanok az emberek, bár nyilván nem véletlen, gondolom vannak "cifra tapasztalatok".)
Azért gondoltunk elsősorban diákokra, mert nekik testhezálló leginkább ez a munka (angolul tudó gamer, akinek van fórumtapasztalata és részmunkaidő is érdekli). De az eddigi jelentkezők között nem csak diákok vannak, ami teljesen rendben van, nem jelent hátrányt a felvételnél. Egyébként ha valakit érdekel, íme a hamarosan megjelenő játékunk facebook oldala: facebook.com/VanHelsingTheGame, illetve a devblogunk: devblog.neocoregames.com. Az álláshirdetést ide azért nem raktam fel, mert a fanjaink nagy része külföldi (ezért is szükséges az angol nyelv ismerete), mi viszont budapesti lakóhellyel rendelkező embereket keresünk.
Angolul kiválóan író fórum moderátorokat és support technikusokat keresünk hosszú- és rövid távra! Elsősorban diákoknak hirdettük meg a lehetőséget, de bárki jelentkezhet, akire illik a leírás. Íme a részletek:
Forum Moderators and Support Technicians Wanted!
NeocoreGames is looking for new team members both for short- and long-term jobs!
The ideal candidate has:
Passion for video games
Excellent written communication and grammar skills in English
Talent for effective and swift troubleshooting
Basic computer skills
Flexibility in working hours
What we offer:
Working at a progressive company that makes games – it’s actually fun!
Competitive salary
Part-time or full-time job
Working within a young and very productive team
Imposing and modern company HQ in the downtown of Budapest
Future perspective: the most capable candidates can join the team for long-term positions
So if you feel like a geek, who always wanted to gain an insight into game development, who spends considerable time on blogs, forums and other social platforms, lives in Budapest and writes very well in English, then don’t hesitate!
Send us your CV with your photo and write a few words about your past gaming and forum experience!