Keresés

Részletes keresés

fec73 Creative Commons License 2022.10.15 0 0 55

Üdvözlöm.

http://www.urodoktor.hu/

 

Előzmény: rigacs (53)
Ariel_500 Creative Commons License 2022.09.28 0 0 54

Hááát, állami rendelésén nagyon becsületesen végigvizsgál, csak olyan mogorva mindig az arca

Előzmény: kilatastalan (50)
rigacs Creative Commons License 2022.08.08 0 0 53

Üdvözlöm!

 

Nem tudja véletlenül Kolozsy Zoltán urológus doktúr úr telefonszámát? Sajnos nekem is problémám van az egyik mellékherémmel, ezért kérdem. Itt ebben a fórumban bukkantam rá a doktor úr nevére. Köszönettel: Péter

Előzmény: énvagyok17 (42)
pikopeti86 Creative Commons License 2021.10.04 0 0 52

Nem ajánlom. Sok pénz a semmiért. Vizsgálatra is nehezen veszi rá magát.

Előzmény: kilatastalan (50)
MGB 1967 Creative Commons License 2021.06.12 0 0 51

Dr. Beöthe Tamást (Budapest, Péterfy u-i urológia, és Dunapart Medical) nem ajánlom.

kilatastalan Creative Commons License 2021.05.13 0 0 50

Sziasztok! Dr. Kállai Lászlóról (Urológiai Központ) van valakinek tapasztalata? Köszönöm.

opel opc Creative Commons License 2021.05.03 0 0 49

Te is az ő áldozata lettél ?  http://urologia-andrologia.hu/

 

Előzmény: matyko78 (45)
süni86 Creative Commons License 2021.02.03 0 1 47

Való igaz tényleg bicskanyitogató mikor az ember nem tud értelmezni egy szöveget. Látom maga is a cetlin rugózik mikor nem ez a lényeg. Úgy gondolom itt lelehet írni az embernek a véleményét még akkor is ha más. Egyébként örülök ha Kolozsy doktor úr valkinek/valakiknek segített de ezt az első bejegyzésemkor is leírtam. Nekem nagyon nem vált be és nem vagyok róla jó véleménnyel.

Előzmény: énvagyok17 (42)
süni86 Creative Commons License 2021.02.03 0 2 46

Képzeld nem nyaggatam a papírok miatt de ő azt állította ha kér a beteg akkor ad neki viszont ez NEM igaz, nyilvan nem a kiadott papíroktól fogok meggyúgyulni, a másik általam leírtak miszerint találomra írogatott fel különböző szereket mint gentos, uroherb, prostamol uno stb ezek nem arra a betegségre valók ami nekem van.  Egyszerű a válasz nem tudja a megoldást így próbálkozik ezzel is azzal is. De te nyugodtan védd a dokidat és abban igazad van nyiregyen van még jó pár urológus kolozsyn kívül.

Előzmény: serafin56 (41)
matyko78 Creative Commons License 2021.01.26 0 1 45

Dr Nagy János Urológusrol írnak nem azt csinálta amit kértem! Oda küldött vizsgálatra ahol elrontottak a műtétet! Most meg a Főorvos miatt öngyilkosság-ra gondolok gyakran! Mert elcseszette a műtétemet!!!!!!! 

opel opc Creative Commons License 2019.12.12 0 1 44

Dr. Nagy János urológus  Vas-megyéből nyájas be hízelgő modor, megtévesztett, nem azt csinálta amit megbeszéltünk, amiért elmentem hozzá, megbíztam benn, nagyon nagy hiba volt, és még ezért fizettem is !

Előzmény: opel opc (43)
opel opc Creative Commons License 2019.12.12 0 0 43

Nem tudom milyen problémára kerestétek, de ha körülmetélés vagy hasonló, akkor  Nagy János urológust inkább hanyagoljátok, Nem azt csinálta amiért elmentem hozzá, és nem lett se jó, se szép amit csinált !

Előzmény: zeppelin58 (36)
énvagyok17 Creative Commons License 2018.12.20 -1 1 42

Kinyílik a bicska a zsebembe. Nagyapámat,  apámat, meg a fiamat operálta Kolozsy főorvos úr, az egész családunk hálás, itt meg cetliket hiányolnak rajta. A papírgyűjtő hülye magyar. 

A 80-as években nyitotta a rendelőjét egyik első betege voltam. Nem mondom, hogy nem jártam más urológusnál is ha szabin volt vagy túl sokat kellett várni, de a nyomába sem léphetnek. Se szakmailag, se emberileg. Évente egyszer most is elmegyek és úgy látom a 30 év alatt semmit nem csökkent a betegek érdeklődése, pedig igencsak nyílnak az urológus magánrendelők. A kisujjába több van mint más orvosoknak.

 

serafin56 Creative Commons License 2018.12.16 -2 1 41

süni86 levele kapcsán írok. Valóban, aki Kolozsy Főorvos Úrnál végigvárta a sorát, az tudja, hogy van elég betege. És annak nyilván oka is van, mégpedig a tudása meg a hatalmas tapasztalata. Engem fél év alatt tett rendbe, igaz hogy én nem nyaggattam papírokért, azt gondolva, nem ettől függ a gyógyulásom. Én nem találtam flegmának, hanem nagyon együtt érzőnek , meg olyannak akinek humora is van. Azt hiszem mások is becsülhetik, mert mostanában kapott Korányi díjat, ha nem csal az újság.

Hát csak gyűjtögesd a "cetliket" süni86. Van még ebben a megyében vagy 10 urológus, ott nem is kell annyit várni.  

dutrancs Creative Commons License 2018.11.18 0 0 40

Köszönöm szépen!  Nem tudom arányba áll-e a javulás és az esetleges mellékhatások!  Az orvos azt mondta-"Nincsen rózsa tövis nélkül"  !!   :-(

Előzmény: frederik55 (39)
frederik55 Creative Commons License 2018.11.18 0 0 39

Közel két éve szedem. Kb 10-20 % a javulás.

Előzmény: dutrancs (38)
dutrancs Creative Commons License 2018.11.18 0 0 38

Szervusztok!   Azt szeretném kérdezni férfi társaimtól,hogy szed-e- valaki DUODART tablettát és használ-e? ( Prosztata ,jóindulatú megnagyobbodására)!

süni86 Creative Commons License 2018.11.12 0 2 37

Üdvözletem!

 

Sajnos a betegségemből kifolyólag több urológushoz is volt már szerencsém. Tapasztalatból írom, Nyíregyházán magánrendelésre dr Csikai Barnát kerüljétek, krónikus prostatitisel mentem hozzá és mindent rendben talált, semmi hasznosat nem tanácsolt, igyak füzike teát, illetve felírt egy izomlazítót. Kérdeztem ha esetleg rosszabb lenne mit javasol. Válasza nem lesz rosszabb. 3nappal később megmozdulni alig bírtam olyan rosszul voltam (vizsgálati papírt nem adott, 10e Ft a vizsgálat).

Másik esetem dr Kolozsy Zoltán (Nyíregyháza-magánrendelés), ugyan már pár éve voltam nála de amit itt "Protestant" és "Mégmost" nevű betegek írnak azt alátudom én is támasztani. Nekem se adott "cetlit" DE mikor én kértem tőle azt a választ kaptam h ő nem szokott adni a betegeinek ill. ha nekem kell ilyen papír akkor keressek másik orvost. Nyilván van elég betege. A flegmatikus stílusát én is tapasztaltam, hónapról hónapra felírt valami recept nélkül kapható szereket, majd csak jó lesz az egyik alapon. Mikor mondtam neki az egyikre h nem jó nem használt annyit kérdezett akkor még is mit írjon fel????

Ezeket tapasztalatból írtam le nem hallomásból. Biztos valakinek segítenek ezek az orvosok, nálam nem váltak be.

zeppelin58 Creative Commons License 2018.02.13 0 0 36

Mi is urológust keresünk Nyugat Mo-on Zala Vas Sopronban??

Tud valaki ajánlani orvost?

 

 

spucc Creative Commons License 2018.01.18 0 0 35

Dr. Rose Magánkórház 

Előzmény: kisidi (34)
kisidi Creative Commons License 2018.01.17 0 0 34

Üdv. Tudja valaki, hogy Dr. Rosta Gábor főorvos úr hova ment át a budafoki rendelőből ?

Előzmény: GyKZs (5)
Mr. Szemír Creative Commons License 2017.11.01 0 0 33

el vannak kurvulva az orvosok, lehetne kitalálni egy jó biztosítási rendszert vagy egy normális tb-set. nem hiszem el, hogy nyugat európában működik, nálunk meg nem. 

Előzmény: fikuszkukisz7 (27)
Gizella Vincze Creative Commons License 2017.10.27 0 0 32

Szeretnék véleményt kérni,Önök szerint amit leirok most valóban helyesen cselekdtek az urologiai sebészek. Kb. egy hónapja sogornőmtől véres vizelet jött igy elmentünk a körzetünkhöz tartozó urologushoz aki ultrahangot készitett ée megállapitotta,hogy a vesében 9 cm-es daganat van. Beutalták az illetékes kórházban ahol hosszú huza vona után megcsinálták a CT. és kiderült,hogy a daganat oszlásnak indult és bejutott a véráramlatba ezek után mondták,hogy életmentő mütétet kell alkalmazni ami másfél hét után megtörtént érsebész állitolag a hasába áramló daganat foszlányokat kitisztitotta de a vesét és a daganatot nem távolitották el. Én mint laikus hétkönapi ember úgy gondolom hogy evvel a módszerrel nem történt meg a betegség megszüntetése.Előre is köszönöm válaszukat.!!!

 

internetellen77 Creative Commons License 2014.12.01 0 0 31

Nem ismerek szerencsére urológusokat, hogy x jobb vagy Y. De úgy látom, egyre jobban ismerem az internet efféle oldalait, ahol - mint másutt is - nyugodtan lehet névtelenül mocskolódni , a honlap fenntartóinak alattomos segédletével.

Majdcsak véletlenül kerültem valami urológus lapra, ahol már a címből kiderül, hogy ki /természetesen álnéven/ kit nem ajánl /annak természetesen valódi nevén/. Végigszaladtam hát a leveleken és ezért írok. Mert a gyalázkodásra született emberek mindig találtak maguknak fórumot a történelem során pl korábban a névtelen levelek, most meg ez. Ez így is van rendjén. Ami nincs, az a szerkesztők /tulajdonos vagy fene tudja mi/. szerepe. A főcímben név szerint szereplő illetőről /mindegy, mi a foglalkozása/ ugyanis - ha jól számoltam - éppen 10 pozitív levelet küldtek, egy negatívat és egy közömbösnek tekinthetőt.

  És itt az én kérdésem. Miért az egyetlen negatívat emeli ki címlapra a kiemelő. Gondolják, így többen fogják olvasni? Vagy egyszerűen csak betegesen romlott a "szerkesztő"? Vagy megfizette a konkurencia?

  Végül is mindegy. Maga a szisztéma romlott, két ponton is. Lehetőséget ad ui. a sunyi beírogatónak és szabad kezet biztosít

a "természetesen elfogulatlan"szerkesztőnek. És az utóbbi a kártékonyabb...   Mindenütt a médiában.

 

Kis Antal

bugac58 Creative Commons License 2014.11.12 0 2 30

Lentebb írták , hogy a szakorvos a magánrendelésén nem adott soha a vizsgálat végén semmilyen igazolást, papírt a kezelés menetéről, és pedig szerintük az benne van az árban minden vizsgálat alkalmával. Szerintem is. De nem a papír a lényeg, hanem hogy az ambuláns lap amit a szakorvosnak minden vizsgálat után adnia kéne (kell ) az egy hivatalos dokumentum arról , hogy az illető beteg, mióta beteg, és hogy mi a panasza . És abba nem sokan gondolnak bele, hogy aki nyugdíj előtt áll annak szüksége lehet ezekre a dokumentumokra a nyugdíjaztatásnál , mert urológushoz évekig vagy egy életen át jár az ember. És egy krónikus gyógyíthatatlan betegség igazolása nem csak a nyugdíjaztatásnál számíthat, hanem aki valóban krónikus beteg az adó visszatérítésre is jogosult lehet pár ezer forintig. Csak erről nem tudnak sokan . Nagyon sokan. Ezért kell a vizsgálati papír . addig amíg az orvos még praktizál.

bugac58 Creative Commons License 2014.11.12 0 0 29

Lentebb írták , hogy a szakorvos a magánrendelésén nem adott soha a vizsgálat végén semmilyen igazolást, papírt a kezelés menetéről, és pedig szerintük az benne van az árban minden vizsgálat alkalmával. Szerintem is. De nem a papír a lényeg, hanem hogy az ambuláns lap amit a szakorvosnak minden vizsgálat után adnia kéne (kell ) az egy hivatalos dokumentum arról , hogy az illető beteg, mióta beteg, és hogy mi a panasza . És abba nem sokan gondolnak bele, hogy aki nyugdíj előtt áll annak szüksége lehet ezekre a dokumentumokra a nyugdíjaztatásnál , mert urológushoz évekig vagy egy életen át jár az ember. És egy krónikus gyógyíthatatlan betegség igazolása nem csak a nyugdíjaztatásnál számíthat, hanem aki valóban krónikus beteg az adó visszatérítésre is jogosult lehet pár ezer forintig. Csak erről nem tudnak sokan . Nagyon sokan. Ezért kell a vizsgálati papír . addig amíg az orvos még praktizál

Diótörő Creative Commons License 2014.09.28 0 1 28

Az a bizonyos rendszerváltás óta eltelt 25 év, de azok a rohadék politikusok nem tudták megoldani a jatt eltörlését és persze helyette tisztességes fizetéseket az orvosoknak,ápolónőknek stb.

 Helyette van külföldre vándorlás, ingyenes orvosi egyetem, hogy aztán az adófizetők pénzéből kitanított orvosok külföldön dolgozzanak, a magyar beteg meg le van szarva,

 Na a lényeg, hogy lapítottfejű szíjjártópetikének meglegyen az 5 fürdőszobás villája, hogy ha rájön a szarás, akkor ne kelljen túl sokat gyalogolnia házon belül.

Előzmény: fikuszkukisz7 (27)
fikuszkukisz7 Creative Commons License 2014.08.25 0 0 27

"Bógyi györgy  ő elvégeztet minden vizsgálatot de nem olyat ami szükséges ő is a pénzért csinálja ha nem adsz neki rád se szar mikor odaadtam neki a 10 ezrest  majdnem kinyalta a seggem szó szerint "

 

 

és úgy mégis mit vársz ilyen fizetések mellett?

 

Ha nem csinálja éldegélhet egyik hónapról a másikra jövőkép nélkül, ahogy a többi közalkalmazott.

És akkor elvégezte az orvosi egyetemet és összesen tanult vagy 10 évet hogy szakorvos lehessen.

 

Kb. ott tartunk egyébként ahol a 80as években; csak akkor a zőccséges volt a menő csávó ma az aki átjár Ausztriába  takarítani.

Előzmény: hankóbandi (20)
észrevev Creative Commons License 2014.03.29 0 0 26

Dr. Szendi Lajos a Kútvölgyi Kórház urológiáján prosztatagyulla-

dás ellen Nitrofurantoint írt fel nekem.

Az Országos Gyógyszerészeti Intézet Hivatalos Kiadványa

a Gyógyszerkompendium írja erről a szerről:

4.KLINiKAI JELLEMZŐK

4.1 Terápiás javallatok

"Magas szöveti szintet nem biztosít,ezért....a prosztata gyulladá-

 saiban alkalmazása nem indikált"

Az ilyen "szakrendelések" látogatása sem indikált.

hankóbandi Creative Commons License 2014.03.11 -2 1 25

Anyád érdemel kezelést meg te te szégyen

Előzmény: Fawaz Péterné (21)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!