Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Teljesen acél, kivéve a válltámasz.Nem lett buherálva, szinte gyári belülről, leszámítva a frissen cserélt rugót és hop gumit (Maple Leaf MR ). 380-385 Fps.
Az árban benne van maga a replika plusz a képen látható kiegészítők: Red dot 6 db Mid-cap tár Grip
Ára: 130.000 Ft és minimálisan alkuképes.
ICS AK-74U
Full acél, fa. Nem az alap konstrukció. Amit kapott: - SHS,O gyűrűs fém Nozzle - SHS fém dugattyu - SHS cikinder fej - Maple leaf hop gumi - Omega lenyomó+-
Ami jár hozzá: -eredeti doboza -2 tár - fegyverszíj
Ára: 60.000 Ft
A két replika hibátlan állapotban van, remek lőképpel rendelkezik.
Ha mindkét replikát viszed, természetesen olcsóbban adom.
Csere érdekelhet hatástalalntott, gumis vagy gázrisztóra, természetesen érték egyezetetéssel.
További képek info: t.feco88@gmail.com vagy 06harminc9052211
Eladóvál vált ICS AK74U némi replika túltengés miatt 🙂 Full acél, fa. Nem az alap konstrukció. Amit kapott: - SHS,O gyűrűs fém Nozzle - SHS fém dugattyu - SHS cikinder fej - Maple leaf hop gumi - Omega lenyomó+-
Ami jár hozzá: -eredeti doboza -2 tár - fegyverszíj
Továbbra is keresek Cz-P07 gas blowback airsoftot, ha esetleg van valakinél elfekvőben eladó darab.
Éles mellé keresem, otthoni gyakorláshoz (fogás, rántás, sütés, stb.) tehát a cél, hogy működésében, kialakításában (eredeti gyorstokhoz), súlyában, minél inkább életszerű legyen.
Eladó WE M92F , nikkel, full metal airsoft gázpisztoly. Pár hónapja vásárolt, csak udvarban célbalövésre volt használva. A pisztoly teljesen karcmentes állapotban van jár hozzá a fegyver táskája és 800 ml zöld gáz. Az ár fix. Helyileg Sárbogárdon vehető át vagy futárral tudom küldeni. 45.000ft e-mail: kingstone77@gmail.com
Amit mondasz az hülyeség! Az airsoft aranykorát éli itthon... A boltok forgalmára nem tudom honnan látsz rá, abban lehet igazad van, én nem látok rá, így nem tudok mit mondani, max annyit hogy ha nem taiwangun,gunfire árait szoroznák fel kettővel, akkor lehet hogy lenne forgalom.
Igazából én nem nagyon értek az airsofthoz, de nem lehetséges, hogy egyrészt drágák a dolgok hozzá? Maguk a fegyverek is, és a többi hozzávaló cucc. Meg ahogy olvasgatom a fórumokat, talán egy kicsit túl profivá vált ez a dolog. Már nem az örömre megy, hanem hogy kinek milyen csoda van a kezében. Amikor ez elindult, akkor azt láttam, hogy mindenkit az hajt, hogy de jó játék. Most talán egy kicsit belejátszott már a sznobizmus is. De én nem mélyedtem el ebben, ez csak tipp.
Hát mit mondjak! Nem gondoltam volna, hogy ennyire be fog dölni az airsoftozás. Az üzletek forgalma is és a használt termékek forgalma is szinte a semmivel egyenlő. Ti értitek?