Üdv! Egy olyan kérdésem lenne,hogy hány munkaóra után kell éves szinten a munkáltatónak ilyenkor kifizetni a túlórát Pluszban? Ha jól tudom 3000 óra körül van ez.Köszönöm.
Üdv mindenkinek!Különbözeti vizsgát szeretnék tenni de nem tudom pontosan melyiket kell, mert van a 16 órás, és a 40 órás.Már kérdeztem több helyen és mindenhol mást mondanak.2005-ben szereztem meg a személy és vagyonőr bizonyítványomat, Tettem már különbözeti vizsgát is 2015-ban vagy 2016-ban. Azóta nem dolgozom a szakmában, most viszont újra szeretném ha érvényesek lennének a papírjaim. Az viszont nem egyértelmű, hogy esetemben a 40 órás vagy a 16 órás vizsga kell, meg tudná valaki mondani melyik kell nekem? Köszi előre is.
Sziasztok január 25-én viszgázom tanúsítvány megszerzése. Szeretném ha valaki lenne olyan szíves és elküldené nekem a kidolgozott szóbeli és gyakorlati kérdéseket.
Ha valaki esetleg el tudná küldeni a személy és vagyonőr kiegészítő 16 órás tananyag gyarorlati vizsga kidolgozott válaszait a janosfekete04@gmail.com e-mail-re, azt megköszönném, nagyon fontos lenne.
Szép estét. Különbözeti(2024) szóbeli vizsgatételekbe kérnék szépen segítséget .Esetleg aki tudna segíteni : hellmaster866@gmail küldje el legyen olyan kedves. Hálás köszönet érte
Sziasztok valaki megkapta közületek a 2024-es különbözeti gyakorlati vizsga válaszokat e-mailben? Ha igen megtenné hogy átküldi nekem a konyaferi77@gmail.com címre. Előre is köszönöm szépen!
Olyan kérdésem lenne, hogy a jelen szabályozás szerint édesapám kiválthatja e alanyi jogon a vagyonőri igazolványt ha korábban katonai vezetőnek tanult (Kossuth-Tüzér szakirány)?
Megtaláltam. Befizettem a pénzt, most már csak a visszaigazolást és tesztkérdéseket várom. Szóval, csak a kidolgozott tételeket kérném: matthieu.morel4@gmail.com Köszönöm szépen
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van ez az oldal: https://vagyonor.bmkszf.hu/#!enrollments A tanúsítványom ebben a hónapban lejár, és szeretném megújítani, de nem emlékszem hogy hogyan is kell itt neki fogni? Valaki leírná nekem részletesen. És legyen szíves valaki küldje el nekem a kidolgozott tételeket, erre az email címre: matthieu.morel4@gmail.com Nagyon szépen köszönöm
Ha valakinek esetleg meglenne a 40 órás képzés szóbeli, illetve gyakorlati tételsorának kidolgozott változata (a gyakorlati tételsor fontosabb lenne), kérem, hogy küldje meg az alábbi email címre.