Keresés

Részletes keresés

Priincessina Creative Commons License 28 órája 0 3 21700

Rendesen felidegesítettem magam rajta én is! Adtam volna a pofájába.... pfff

Előzmény: Melvin Smiley (21698)
Melvin Smiley Creative Commons License 1 napja 0 3 21699

És a legszebb az egészben, hogy ha majd megtörténik a baj, Szofi akkor sem fogja észrevenni, hogy megint neki köszönhető az egész, és a falba verni a hülye fejét, mert ahhoz képest, hogy másoknak állandóan a felelősségről ugat, még egyszer nem láttam, hogy ő felelősséget vállalt volna a saját undorító húzásaiért, vagy őszinte megbánást tanúsított volna bármiért is. 

Melvin Smiley Creative Commons License 1 napja 0 3 21698

Ez a Szofi még mindig egy rohadt nagy féreg! Először lek*rja Tekla férjét (nem mintha Máté nem lenne jobban hibás, de most Szofiról van szó), aminek köszönhető egész mostani helyzet valójában, utána még neki áll feljebb és ő fúrja meg szidja hónapokig Teklát, aki utána megbocsájt neki, erre ahelyett, hogy meghúzná magát és élete végéig szégyellné a pofáját azért, amit vele tett, most megint beleártja magát az életébe, mintha bármi köze lenne hozzá, odaáll elé és közli vele, hogy helóka, képzeld a gyereked apja egy bűnöző, egy veszélyes ember, aki mindenkit tönkretesz, ezért aztán haladéktalanul invitáld be az életedbe, különben én teszem meg. Esküszöm, okádnom kell ettől a nőtől.

ilci56 Creative Commons License 2 napja 0 5 21697

Ha ilyen veszélyes már pedig tudjuk,hogy az akkor minek feszegetni nála ezt a gyerek témát mikor Márk mindenre képes.Gondolom nem vele akarja felnevelni a gyereket?Már látni a következő részben folytogatja a rohadék Tivadart ez egyszer igaza vcolt Teklának ezt a bünözőt el kell felejteni ő biztos nem hagyja,hogy palira vegyék és egy gyereket elétárva közlik vele itt a gyereked

Orion2020 Creative Commons License 2 napja 0 2 21696

Milyen akaratos a kis taralyos kakas :)

Előzmény: Kokkin (21694)
Elvira, a budai jósnő Creative Commons License 2 napja -1 1 21695

Anyám borogass! Ez a Márk már megin megjelent!

Kokkin Creative Commons License 2 napja -1 4 21694

Ennél a Kornélnál nagyobb nyomorékot még nem látott ez a sorozat, pedig azért volt már néhány erős versenyző a múltban is...

Kokkin Creative Commons License 2 napja -1 1 21693

Amikor találkozott vele, akkor még nem volt börtönben. A gyerek tavaly fogant meg október körül, az Evelines drogos balhé az pedig idén tavasszal volt valamikor.

Böszőke13 Creative Commons License 2 napja -1 0 21692

OK,hogy nem nézem mindig, de Márkot letartóztatták vagy nem?? Tekla hogy került össze vele? ( a börtön wc-jében ?

Előzmény: István285 (21691)
István285 Creative Commons License 3 napja -1 3 21691

Na végre csak kiderül ki más lenne a gyerek apja, mint Márk.

Priincessina Creative Commons License 3 napja 0 4 21690

Akárhogy esküdözött Tekla, hogy Mátén és Andrén kívűl nem volt mással, most egyszercsak kiderül, hogy mégis? Amnéziás talán?

Bomc Creative Commons License 3 napja -2 2 21689

Látszott az idióta Milán direkt rúgta fel az asztalt, többször megnéztem, ennyire barom nem lehet, hogy még egy nadrágot se képes felvenni

ilci56 Creative Commons License 3 napja -2 4 21688

az a hülye Tóni se tudja mit akar?hol kajtat Dani után a lakására megy előtte Kornélhoz látogat el hálistennek elhajtották mindenünnen.Olyan fura ő is szép lány de van benne valami transzvesztita talán az a férfias vastag szemöldök teszi?

Kokkin Creative Commons License 4 napja -1 4 21687

Na, vajon melyik derül ki hamarabb, Dani gyerek rejtélyes alvilági énje, vagy az impotens, zavarodott hülyegyerek hétpecsétes titka? Mindjárt tövig rágom a körmeimet, olyan izgi...

Tulipántoss Creative Commons License 4 napja -1 3 21686

Van egy-két rész lemaradásom! Talán ezért döbbentem le most, amikor Bécy azzal a hírrel állít be Evelinhez, hogy vett egy tanyát. Úgy látom Evelin is hitetlenkedve fogadta az  apja elképzeléseit. De Bécy köti az ebet a karóhoz, hogy milyen jó lesz a friss levegőn élni Mirjammal.

A piszkos munkák elvégzésére, az állatokat imádó Lalit viszi magával a tanyára. A megérkező Mirjam úgy tipeg-topog  a trágyába  a 10 cm-es sarkú körömcipőjébe, hogy még a kamera is premier plánba pásztázta! Mirja arca és "kitörő lelkesedése" mindent vitt! Vele nem lehetne a tanyasi élet örömeit reklámozni az hótziher! (Még Lalinak is volt annyi esze, hogy pakolásnál "rögtön gumicsizmába" gondolkodott! :)

De az sem volt piskóta, ahogy Bécy beállított a tanya világ egyetlen kocsmájába és előadta  a nagy monológját!

Röhögésem csak fokozta az a jelenet, amikor viselkedéséért megkapta méltó és hatalmas pofonját is. ( Lali  legnagyobb megdöbbenésére! )

Egyébként amikor kiküldték Mirjamot a tanya egyetlen udvari budijába, én azt hittem,  hogy bele fog esni?! És majd menteni kell őnagyságát?! Node ez elmaradt! Viszont ehelyett ismét Bécy kapott egy pofont Mirjamtól! Megérdemelte ezt is! 

Hogy is képzelheti, hogy a nő megkérdezése nélkül tervezi a jövőt, hááát nem igaz?! :))))

Én azt a konklúziót vontam le, hogy ez a  Bécy hülyébb még a faék Lalinál is?! :)

 

- Evelin és Roland?! Vagy, Roland és Bori?! Elutazok, nem utazok, megkeresem, elengedem sztorik kifutási ideje, több, mint két hét! :))

- Szofi és Adrián?!  Történt köztük valami?! Vagy csak véletlenül estek  egymásra?! Két hét után majd kideríti Tamara?!

Vagy Tihamér?!

Kokkin Creative Commons License 5 napja -3 2 21685

Gondolom Milán szüleihez, akik ugyebár Bangkokba költöztek ki, lehet megfinanszírozták az utat. De ez csak egy tipp, mert érdemben szó nem esett erről, csak így lenne értelemszerű. Mert saját zsebből a Velencei-tóra se tudnának eljutni.

 

Teklával kapcsolatban nekem is rögtön az eltört spermásüveg jutott eszembe, szerintem az lesz a "megoldás", hogy valahogyan mégis a "testébe jutott az anyagból".

Előzmény: ilci56 (21680)
Solctice Creative Commons License 6 napja -3 1 21684

Ne aggódj a sorozat "népnevelő" jellege miatt, konkrétan a kutya nem nézi.

Teljes lakosságban általában 250.000 körüli számokkal már a top 30-ban lehet lenni, nyáron akár 175.000 körüli szám is elég.

18-59-ben 90.000-100.000 körül van a küszöb, nyáron 75-80.000 körül.

Az ÉNB még ezt a küszöböt se tudja megugorni. Igaz, az RTLII többi műsora se, nagy ritkán a Showder Klubnak sikerül, esetleg amikor éppen van, a ValóVilág néhány részének (pl. beköltözés, finálé).

Az ÉNB talán a pár hónappal ezelőtti esküvős résszel tudta utoljára megugrani a küszöböt, előtte meg akkor, amikor még a Dia-Zita-két srác (a nevük már kiment a fejemből) féle négyes keveredett állandóan bajba és keverték bajba Tamást is, akinek így is volt elég baja a Flóra-Szofi dolgok miatt. Na meg akkor érkezett Bella is, még nagy ígéretként (végre egy belevaló rappercsaj a sorozatban!), aztán őt is leamortizálták az elmúlt években.

Előzmény: Tulipántoss (21682)
Orion2020 Creative Commons License 6 napja 0 3 21683

Lili a sírásos korszakában engem is nagyon irritált, de mióta ilyen vidám és pozitív, egészen megkedveltem.

Előzmény: Tulipántoss (21682)
Tulipántoss Creative Commons License 6 napja 0 5 21682

Igen, ezek a Teklás dolgok nekem is eszembe jutottak.

Remélem azonban, hogy nem ilyen irányba gondolkodnak az írók?! 

Tudom, hogy ez a sorozat nem egy népnevelő műsor. De a hónapok óta zajló ki az apa a gyereknek, és maga az egész sztori

" remek példamutatás" a fiatalságnak?!  Bravó!

Egyébként Barbi "wc-s" jelenete, elmenetele, kalapos nacccsssasszonykénti visszaérkezése miatt anno nem néztem a sorozatot egy darabig. Miatta.(Node Barbi antipátiám köztudott!:) Visszajövetele óta sem tudtam megkedvelni, pedig próbáltam.

( A másik ilyen karakter volt számomra "hajós Lili!" )

Előzmény: Bomc (21681)
Bomc Creative Commons License 6 napja 0 4 21681

Vagy egy kocsma wc-jében fogant a baba (mint Barbi esetében) csak Tekla olyan részeg volt, hogy nem emlékszik rá... erre nagyobb az esély :D

Előzmény: gall111 (21679)
ilci56 Creative Commons License 6 napja -1 3 21680

Amúgy a két lúzer mióta lett ilyen gazdag Thaiföldre jár nyaralni?

gall111 Creative Commons License 6 napja -1 4 21679

 A leejtett spermás fiola összetörésekor maszatolhatott Tekla. Nagy túlélő lesz a gyerek. A nevén se kellett volna összeveszni. Legyen MacGyver !

Böszőke13 Creative Commons License 2021.07.23 -1 2 21678

De,nagyon igaz !

Előzmény: Tulipántoss (21677)
Tulipántoss Creative Commons License 2021.07.23 -1 3 21677

(miért is lenne itt értelme valaminek, igaz-e ? )  "

 

Igaz bizony! Jól mondod!

(Bárcsak az egyetértésünk által, jobb lenne a sorozat, de a lópikulát lesz jobb?!:))

Akkor már legyen inkább világbéke, és kellemes hétvégéje Mindenkinek, nem igaz?! :)))

Előzmény: Böszőke13 (21676)
Böszőke13 Creative Commons License 2021.07.23 -1 6 21676

Miért is nem veri a seggét André a földhöz örömében,hogy nem csináltak belőle apát a megkérdezése nélkül ?

Miért is nem boldog Máté,hogy nem kell többé elviselnie Andrét, adott egy fehér baba ,aki akár az övé is lehetne ?

Miért is nem tud beszélni Tekla, csak bőgni és bambán bámulni, ahelyett,hogy kinyitná a száját és elmondaná, bármi történt is, de ő mással nem feküdt össze ??

 

(miért is lenne itt értelme valaminek, igaz-e ? )

Előzmény: Tulipántoss (21675)
Tulipántoss Creative Commons License 2021.07.22 0 6 21675

Amikor  Tekla átvette a nagy borítékot, benne az apasági teszttel, az jutott eszembe, hogy vajon hány hét múlva fogjuk megtudni, hogy mi áll benne?! Meg is lepődtem, hogy Tekla végül méltóztatik  kinyitni a borítékot.

Node, hogy kié a baba, sikerült megint eltitkolni! Az oké, hogy egyiké sem, de akkor kié?! Vagyis, az első gondolatom jött be sajnos. Azaz, hogy még hetekig kell várni az " eredményre?! " :( 

Unalom a köbön! Eddig azt mantrázták, hogy "én vagyok az apa!"  Most pedig az  "  izgalom keltés " miatt  azt fogjuk hallani hetekig, hogy "miért nem én vagyok az apa te b....k...?!"

És Teklának lesz a legjobb, mert nem kell szöveget sem tanulni, csak sírni. És igen, immáron már ketten sírnak majd, Tekla és a baba. Ja, meg én kínomban!

( Egyébként, nem tudom miért, de úgy gondolom, hogy tévedés történt az apaság megállapítása körül,  legfőképpen "időhúzás" okból kifolyólag! :) De az is lehet, hogy azért kell az időhúzás, hogy két-három hét alatt majd csak kitalálják, vagy Tekla emlékeiben beugrik majd valaki?! 
Joe albijában játszódó jelenetekről pedig, no comment. 

ilci56 Creative Commons License 2021.07.22 -2 3 21674

Tamara még is mit várt a bennszülöttől tán örök szerelmet?Nem is illettek össze a lelkis Tamara meg ez a nőfaló M augli.Szofi megint hozta az idétlen viselkedését Adriánnal szemben de miért olyan jó hapsi is a tenyérbemászó fejével meg a gülü szemeivel????

Bomc Creative Commons License 2021.07.22 -2 0 21673

Drogos Kristóf sincs rajta, Evelin haverja

Előzmény: Kokkin (21671)
Kokkin Creative Commons License 2021.07.21 0 3 21672

Bori amúgy mit képzel, hol él? Majd mindenféle referencia nélkül, csak úgy pofára meg a két szép szeméért cserébe a klubtulaj vaskos fizuval jutalmazza előre, produktum nélkül? Egyébként ez a ruha most nem állt neki rosszul, amikor a Bécy klubjában a fekete egyberuhájában vonaglik, na akkor tűnik kötözött sonkának szegény.

 

Na ki hitte volna, hogy Roland és Evelin összekavar... Micsoda meglepetések... Csak el ne felejtsenek emlékezni az írók arra, hogy mikor még a Majával együtt laktak és Evelinnek még a másik klubja volt (ami később leégett), akkor Rolanddal már egyszer-kétszer részegen kú*tak egymással.

Kokkin Creative Commons License 2021.07.21 0 1 21671

Szia.

 

Én megpróbálok segíteni a szereplőkben.

 

Jelenlegi szereplők:

 

Adrián az Békési Adrián

 

Kiki - Karnics Krisztina (instaneve: kincstina)

 

A Lili az Vartai, nem Bartai

 

A Zoé már régesrég nem aktív szereplő

 

Virág húga, Noémi nincs a listán: Kása Mercédesz

 

A Maxim nevű producergyereknek csak az instáját tudom: https://www.instagram.com/ddkobe/

 

 

Ennyit tudtam segíteni, szerintem nagyjából az összes jelenlegi főbb szereplő megvan. :)

 

 

 

 

Előzmény: v_tom (21670)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!