Keresés

Részletes keresés

ilci56 Creative Commons License 2021.06.23 0 2 21577

Istenem ezek az állandó ugyanaz sztorik a csőcselék megint szétvert egy lakást mint anno a Mátéét.Ott is a bútorok is tönkrementek.De nem baj mert nem tudom mit kéne csinálni,hogy tipli legyen?Maradhatnak vígan ezek után is.A Taj paraszt megint  alakitott.Bőröndöt eldugni bezárni a raktárba ez már kurvára beteges és unalmas.Takarodna már el valamelyik végleg az albérletből.Olyan ember még nem született,hogy az arcába tolják mit csinál a csaja mondja Milán most lelepleződik de még csak oda se pislant még kiváncsiságból sem.

gombóc63 Creative Commons License 2021.06.22 0 1 21576

Áh, nem, nem kellett annyi hozzá:-) 

Előzmény: Betty.Ford (21575)
Betty.Ford Creative Commons License 2021.06.22 -1 2 21575

Ez a tegnapi resz megint olyan volt, amit 3 perc alatt at lehetett tekerni.

Tulipántoss Creative Commons License 2021.06.21 -1 5 21574

Mielőtt bármit írnék, próbálom magamban mentegetni a debilnek tűnő forgikat! Mert ugye Ők tisztán látják a helyzetet, mint  nagy tudású entellektüelek?! Csak hát kell a feszültség, mint tudjuk. Nem akarnak polgárpukkasztást, de lassan az lesz a vége, akaratlanul is! :)
Tényleg elmehetnének az írók szabadságra, vagy ahova gondoljuk?! De ez nem megoldás!  Talán most kéne abbahagyni a sorozatot?! Tetszik vagy nem tetszik, punktum! Vagy a "csúcson" kellett volna abbahagyni ?!  Volt ilyen egyáltalán? Mert most, olyan mélypont van a sorozat, hogy már békákat sem látni! Minden patron ellőve! Töltelék is elfogyott!  Minden vonal leamortizálódott karakterestül, helyszinestül! Bármelyik szegmensébe nézünk a sorozatnak.

(Joe albija, mintha a híd alatt gyülekezők zsibajdája lenne, akusztikailag meg no comment!)


Régen például kedveltem Mesit, örültem, hogy visszajött! De eltűnt az a kedves, Lili gyermekét féltőn gondozó, jólelkű Mesi.

És nem a barna haj okozott gondot. Mit tettek vele, kár volt visszajönni, bizisten.

Aztán, Karesznek és Milánnak is volt olyan időszaka anno, amikor kedveltem a stiklijeiket, mert  valahol a szív még érzett, hallottam a dobbanást! De most, teljesen hülyét csináltak a két karakterből ( akik ráadásul, egyébként intelligens, diplomás emberek, Karesz kiváló sportoló volt  és nehéz elhinni róluk, hogy ennyire vakon vannak?! ) 

Szinte már-már szürreális minden megmozdulása a két srácnak! (Pedig nem kellene, hogy az legyen, de az igénytelenség az írók részéről, nagy úr!) Node, ez a  nő, aki a farkánál fogva vezeti Kareszt, még a szurikátákon is túltesz! Mentsen meg az Univerzum minden férfit tőle! :)

 

Szofi, Barbi, Tamara csak forrnak saját levükben szó szerint, hónapok óta. Történés, előrelépés, életcél nuku!  Ünnepeljünk, shoppingoljunk és világbéke van! A béka poppolója alatt! Gáborral a létszám kitöltve!

Laliról már nem is beszélve!  Még a klaviatúra sem akarja leírni a nevét!  Ez a karakter állt leghátul a sorban, amikor a rendező osztotta az észt a forgatáson ( de forginak sem jutott sok! :))  Ha Virágra nézek, bizisten megsajnálom. Más,  még bottal sem piszkálná  meg ezt a "Lali karaktert"!

( De abban bízom, hogy az életben nagyon rendes srác lehet, ha már egy ideje együtt élnek, békességben, szeretetben. :))


Bréking! Napok óta tolják az ember képébe Borit és Rolandot az előzetesben! És ismét "szeretik egymást és összetartoznak!"

Jó ez nekünk?! Nem! Mert úgyis a néző issza meg a levét! Jön  még a kutyára káposzta, a dér helyett! :)

És, mint mindig utoljára, maradok Tekláéknál, és várom én is a "kis elefántbébit", no meg  az apukáját! :)

Sumo fan Creative Commons License 2021.06.21 -2 4 21573

Masszív fejfájásom lett csóró Lali karattyolásától

 

Böszőke13 Creative Commons License 2021.06.21 -2 3 21572

Köszi az összefoglalót ,ezek szerint továbbra is hanyagolhatom ezt az "izgalmaktól hemzsegő semmit " , bár az mégis érdemelne pár kockát, hogy Tekla már túltesz az elefántokon, tehát csodák csak vannak a sorozatban  :)

Előzmény: Kokkin (21571)
Kokkin Creative Commons License 2021.06.21 -3 4 21571

Olyan szinten mélyponton van most a sorozat, hogy én komolyan nem értem, miért nem lehet elküldeni az írókat egy hosszabb nyári szabira, az egész szereplőbagázst kiutaztatni Ibizára (mert minden haver/testvér/lakótárs oda ment lakni, a pénz pedig itt úgyse számít) és 2 hónapra beszüntetni az egészet nyári szünet címén... Majd augusztustól újult erővel, új ötletekkel újraindítani. Kínlódás az egész, rémunalmas cselekményszálakkal.

 

A Joe albi egy hajléktalanszálló lett, minden csövest, csavargó munkakerülőt/munkanélkülit befogadnak, akiről azt sem tudják, ki fia borja. Teljességgel értelmezhetetlen azok után, hogy néhány hete egy drogdílerrel jártak ugyanígy, majdnem meghalt egy barátjuk és mégsem körültekintőek. Lali az idétlen ötleteivel (inkább maradtak volna több napot forgatni ott lent vidéken a bögyös vörössel, az legalább kis frissességet hozott ebbe az unalomtengerbe) fárasztja megint a nézőket azzal a sok ruppótlan statisztával, MalacGáborral és Szofival hónapok óta semmi nem történik, Joe és Barbi egyik napról a másikra se só, se beszéd eltűntek nászútra...

 

A tinibrigádban az impotens vergődése gagyi és egyben nézhetetlen, a simlis apjával együtt gyenge karakterek. De a kis ártatlan Toni is idegesítő, ahogy szédíti ezt a hülyegyereket, meg teszi magát a pulifejűnek a zöldségesben, aztán meg ő nyavalyog, ha meg akarják d*gni.

 

Karcsika ostobasága is már irreális, ekkora balek nincs még egy a Földön, aki ennyi jelből sem képes összerakni a kockákat, hogy a csaja csak kihasználja, átveri és meglopja. Egy telefon lenne csak Bella és bebukna a raszta azonnal. Milánt se értem, miért nem tervel ki valamit, hogy lebuktassa ezt a gonosz nőt, mikor már neki is nyilvánvaló, hogy milyen ember. Rém egyszerűen csőbe lehetne húzni vagy csak a gyámügyes előtt beleköpni a levesbe.

 

A balfácán, vita közben suttogó Máté is eddig vérig volt sértve, hogy vele akarják felneveltetni más kölykét, most meg foggal-körömmel védi más zabigyerekét. Tekla meg epizódonként hazudozik továbbra is kettőt-hármat, meg eszi az ízléstelen terheskajáit. A homoszexuális meg csak tesped a lakásban, egy jót fingani sem lehet, mert mindenhol ott van és hallgatózik, beleüti az orrát mások dolgába, ebből áll az élete, ez a hobbija.

 

Bécyt néha előhúzzák kéthetenként, de vele sem történik már hónapok óta semmi érdemleges. Mesi-Jenny harc is egy ideig izginek tűnt, de ez is megakadt a babás témánál és semmi kreativitás, a hülye szőkének meg eszébe nem jutna megóvni a bizonyítékot. A Karola-Ervin szálnál se értem, ezt a Zsuzsannát minek kellett belevonni ebbe a történetbe. Tök életszerű, hogy két ilyen belevaló csajnak egy 180 kilós, "anyucipicifia" kell.

 

És a kedvenceimet hagytam a végére, a Borit és "a mi szeretjük egymást, összetartozunk" Rolandot, akiknek a vernyákolása még a nézőt is kikészíti idegileg, nemcsak a villában lakókat. Ráadásul Roland full gyenge színészileg is, kb. a leggyengébb az alapszereplők közül, így külön fájó, hogy ennyit kell nézni a gyenge színészi alakítását és hallgatni a roppant szegényes és közhelyes szókincsét, meg bámulni azt a kaján vigyort azon az oposszum pofáján.

 

Evelint már múltkor kiveséztem, úgy örültek neki, mintha a börtönből szabadult volna.

gall111 Creative Commons License 2021.06.20 -1 1 21570

Nehéz elképzelni a falusi kocsmáros - musical énekes kislányról, hogy bármit is akarna a Lalitól. Mondjuk Virágot sem értem. Ha az amerikai cirkálónak besült a motorja, az motorgenerál. Ha van alkatrész, min. 1 hetes munka. (Kiszerelni a motort, elvinni a gépműhelybe, kicserélni, felújítani az alkatrészeket, vissza a műhelybe, vissza szerelni az autóba. Egy mai Ford Focusnál kb. 5 - 600.000 Ft. Az amcsi veteránnál < ??????   Mindenesetre a bérbeadó hibája, ha nincs olaj a gépjárműben!

ilci56 Creative Commons License 2021.06.20 -1 3 21569

igen igazad van Milán és Karesz is ott hemperegtek a szemétbe mert rájuk csukták a kukát.ez is olyan visszatérő mint mikor az albiba nyitott ajtó melett  kefélő épp aktuális párra beront az összes lakó

Kokkin Creative Commons License 2021.06.20 -2 2 21568

Ezt is minden évben egyszer ellövik, hogy valakit beledobnak egy szemeteskukába, majd rácsukják a tetejét. Karesszal és Milánnal tuti megcsinálták már ezt, mert emlékszem rá, de talán Lalival is, most Mesike a következő. Kreativitás lvl1000.

ilci56 Creative Commons License 2021.06.19 -1 5 21567

Ez az idióta seggfej Lali nem ismeri azt a szót,hogy NEM.ő csak albérletbe lakik ott és mindig valami őrült ötlettel huzakodik elő.Mindenféle állatot hozott már az albiba meg mosodát nyitott meg tudja Isten milyen hülyeséget az elmeháborodott most ezt a társkeresőt löki engem végtelenük untat.Nem is értem ez a bájos kedves lány Virág,hogy képes elviselni ezt az agyhalottat

Bomc Creative Commons License 2021.06.19 -4 4 21566

Mesi is segghülye. Nemhogy bezárná a szekrényét... vagy a ha nem, b*ssza vissza a fekete hajú p*csa a szekrényébe a babát..

gombóc63 Creative Commons License 2021.06.18 -1 3 21565

No igen és alkatrészestül, munkadíjastul 15 ezerért. 

Előzmény: Bomc (21564)
Bomc Creative Commons License 2021.06.18 -1 4 21564

Igen, teljesen életszerű hogy egy világvégi kis faluban lévő autószerelőműhelyben, egy régi, ritka autóhoz vannak alkatrészek

gombóc63 Creative Commons License 2021.06.18 -2 1 21563

Rosszul emlékszel, régen is hetekig vergődtek egy sztorin, unalomig húzták.

Előzmény: ilci56 (21562)
ilci56 Creative Commons License 2021.06.18 -3 2 21562

Mesi miért nem mutatta meg a babát Borinak akkor nem hinné azt képzelődik.Begyógyult szemű vergődése Tónival/direkt így/ annyira uncsi már de Bori Roland üvöltözése is nemkülönben Karasz állandó becsapása Kiki által de soha nem bukik le.Régen pergősebb volt ez a sorozat új történésekkel most rácuppanak egy valamire és hetekig csak az van.

Orion2020 Creative Commons License 2021.06.18 0 2 21561

Szegény Mesi még nem jött rá, hogy neki mennie kell onnan, már ha valami csoda nem történik?

Ások-apa Creative Commons License 2021.06.17 0 4 21560

"  szerintem már forgatják a Survivort  "

 

Május végén vége volt a forgatásnak és akkora  már haza is érkeztek a játékosok. 

A "celebcsapatból" többen is vendégek voltak ja reggeli műsorban.

(A Survivor topikban is írnak erről.)

Előzmény: ilci56 (21559)
ilci56 Creative Commons License 2021.06.17 -1 0 21559

szerintem már forgatják a Survivort

Madge Cartwright Creative Commons License 2021.06.17 0 2 21558

Még nem találták ki, hogy mivel fogják távol tartani egy darabig.

Előzmény: Orion2020 (21555)
Böszőke13 Creative Commons License 2021.06.17 0 2 21557

Elment másodállásban műsorvezetőnek és vitte Barbit magával a zsebében :)

Előzmény: Orion2020 (21555)
Orion2020 Creative Commons License 2021.06.17 -1 2 21556

Kikinek Karesz fűzi be a haját reggelente? Elég sok időbe telhet...Mos egyáltalán hajat ez a csaj?

Orion2020 Creative Commons License 2021.06.16 -2 0 21555

Joe-nak nem járt le már az útlevele, egy kicsit  sokat tart a nászút?

Tulipántoss Creative Commons License 2021.06.16 0 6 21554

- Visszanézve az adást, mint a verkli/kintorna hangszer csak tekerek, tekerek és közben oldalt "fújtatok"  kínomban.

A műsorajánlókat elnézve sajnos, semmi jó, előremutató, lényeges dolog nem lesz hetekig ?!

Vagy Bori tényleg elutazik majd?! Roland bezárta Őt valahová?! Vagy csak összevesztek jó ÉNB szokás szerint?!

Mily unalmas már! Nah,  de ezzel  is  elnyűglődnek majd egy hétig. És ha Bori eltűnik   (bár úgy lenne ), akkor meg a nyakunkon marad Roland, és nézhetjük a búvalbélelt képét?! Hacsak rá nem eresztenek egy " ápolónőt " vigasztalásul! :)

 

- A hajón történtek,  sok hűhó semmiért! Félreértések sorozata! És mindig a megszokott "véletlenül" meghallotta, kihallgatta sztorit dobják be, áááááá! :( 

Na és az az állandó szöveg dögunalom már (akár Joe albijában is rendszeresen!),  hogy aszongya " Hallod Te, hogy mit beszélsz?! Hallod Te magadat?!  "  Halljuk bizony ezt a sablon dumát, már lehetne valami újat kitalálni.


- Sok jelenet szólt Evelin frizurájáról is. Érdekes, nekem nem tűnt fel, hogy olyan szuper lenne a frizura, hiába dobálta a haját jobb válláról a bal vállára. Bizisten, ha nem ájuldoztak volna körülötte, ha Evelin nem pózolgatott volna, észre sem veszem. Kurtább lett kissé talán, de semmi extra. Nagyobb volt a füstje, mint a lángja  ennek a nagy örömködésnek, szerintem. 

Ezekkel az "Evelines" jelenetekkel pedig, volt egy  olyan érzésem, hogy azt mondták a karaktereknek, hogy " menjetek, csináljatok valamit, tök mindegy, hogy mit, csak az idő teljen", de hogy értelme nem volt az egésznek, az hótziher! 


- És igen! Részemről továbbra  is  marad  a "kiselefánt" szindróma, mert Tekla szülésének se híre, se hamva még egy darabig?!

Bomc Creative Commons License 2021.06.16 -1 3 21553

Most már csak az kéne hogy Bori is elköltözzön és Roland egyedül maradjon abban a nagy házban

Kokkin Creative Commons License 2021.06.15 -2 5 21552

Ebben a pénteki epizódban az Evelinnek miért örültek úgy, mintha 6 éve nem látták volna? Gábor fél nappal előtte még bűzbombától fuldokolt vele együtt a Térben. Fél nappal később meg a konyhában ölelgeti. Nem igazán értem...

 

Ez a rövid haj meg az 5 kg smink pedig nem áll jól neki, öregíti.

ilci56 Creative Commons License 2021.06.14 -1 1 21551

Miért Evelin sose lakott ott??????

Böszőke13 Creative Commons License 2021.06.13 -2 2 21550

Bence,Evelin,Karola,Mesi,André  ....

Előzmény: Bomc (21549)
Bomc Creative Commons License 2021.06.13 -1 4 21549

Nekem is csak onnan tűnt fel hogy abba nagy házba Borin és Rolandon kivul csak 3-an laknak :O

Előzmény: Tulipántoss (21548)
Tulipántoss Creative Commons License 2021.06.12 -1 2 21548

"........ Andre hová tűnt?! "

 

Nekem az utolsó infóm Andréról, hogy invitálta Teklát, hogy menjenek terhes hastánc tanfolyamra?! És mivel Andre elfelejtett elmenni,  Tekla átment duzzógóba.  Majd  Tekla beleegyezése nélkül felhívta a védőnőt,  s kiderült, hogy André aggodalma nem volt hiábavaló................ 

(És most kiváncsi leszek, tényleg hol van, mert több, mint egy hete nekem nem tűnt el a hiánya.:)

Előzmény: Bomc (21544)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!