Keresés

Részletes keresés

Bobbyoti Creative Commons License 2015.04.04 0 0 673

Sziasztok!16hós kisfiam elkezdett alig enni.Igaz mióta megkapta a dupla oltásait azóta mindenki gyanús neki.Mindennek a felét megeszi de nagyon nagyon nehezen.Van amikor eszik de csakis figyelem eltereléssel,magyarul becsempészéssel.Kicsit el vagyok keseredve.

csikilany Creative Commons License 2015.01.22 0 0 671

Sziasztok!

 

Hat nagy remenyekkel neztem be a topicra, de latom, azota sincs mozgas :( pedig en is kivancsi vagyok, kivel mi van, hogy vannak a gyerekek.

 

Eszter okt.30an volt eves, most januarban kezdett el jarni, aranyosan totyog :) egyik kezemet fogva mar regota jar ugyesen, de egyedul meg nem mert elindulni.Nagyon kis biztonsagi jatekos. Kis akaratos lett, van ellenallas boven es sokat jar a tilosban, ahogy ezt ilyen korban szokas. Dec. Kozepe ota szegeny folytok beteg. Kezdtuk egy csaladi virussal, amibol neki tuszos mandulagyulladasa lett, s abbol maradt aztan egy kozepfulgyulladas is.Aztan ahogy meggyogyult.nvolna jott egy kisebb natha, s azota is ez van, egyikbol ki masikba be, nagyteso mindent hazahoz az ovibol...

Orrdugulas es kohoges melle meg eros fogzas is jar (meg 6 foga van kint, de sok jon egyszerre, meg a szemfogak es kisorlok is nagyon duzzadtak, s a kezet is odadugja folyton), ugyhogy aludni nem tud rendesen se ejjel se nappal :( olyan lassan jonnek a fogai, sokaig kinozzak :(

Az idegenektol meg mindig fel, ha sok az idegen vagy mi megyunk vendegsegbe, akkor nem lehet letenni, kapaszkodik belem rendesen.

Ugyesen mutogat meg nyogdecsel, megerteti magat.Kis cuki :) imad kukucskalni es hancurozni.Nagy tesot is imadja, sokat jatszik vele. A minap meg vihancolva odatotyogott az ajtohoz amikor apa hazaert es raborult, megolelte :)

 

Az altatas meg mindig nehezkes, nagyon nem akar lefekudni...hiaba faradt.Es gyakran ebred (betegseg elott is, de mostaztan plane).

 

Veletek mi van? Biztos van aki mar beszel is :)

 

2hounds, nektek gratula az eskuvohoz :) es latom, Aronnak sokat se a deveny :) kint jartok meg valakihez?

kockasfulunyul Creative Commons License 2014.12.15 0 0 670
sziasztok, kivel mi újság van?
traktorlány Creative Commons License 2014.05.22 0 0 669
Nagyon cuki babahusi Áron! :)
Előzmény: 2hounds (665)
Amanci Creative Commons License 2014.05.12 0 0 668

Sziasztok!

 

2hounds, olvaslak, és nagyon örülök Áronnak. :)

 

Csikilány, Lujzus-féle félcsatosunk van. Nagyon megszerettem, B. is.

 

 

 

 

231445256629 Creative Commons License 2014.05.11 0 0 667

Aranyos:)

2hounds Creative Commons License 2014.05.08 0 0 666
2hounds Creative Commons License 2014.05.08 0 0 665

Sziasztok!
3 hetet otthon voltunk, nagyon jó volt.
Áron is imádta, szétkényeztették, mindenki dajkálta, ő meg kifejezetten élvezi ezt. Mama még mindig a nagy puncsos, ő az egyetlen, akinek a láttára remegő sikítós izgalomba jön, és szinte átveti magát mama karjaiba. :)

Voltunk tornászni is megint, nagyon jó volt (mármint ordított persze, de rengeteget változott!)

 

Itt megnézhető:

http://gyongykutya.blogspot.ie/

 

Bocsánat, kicsit sok a fotó, amin nem Áron van, elvégre volt egy szülinaposunk is, görgessetek lejjebb. :)

csikilany Creative Commons License 2014.05.06 0 0 664

Sziasztok!

 

Reg voltam en is... 

Agika, nektek is gratulalok a kuszashoz!

2hounds, hogy vagytok??

Traktorlany, gratula a keresztelohoz es a fogacskahoz :o)

Amanci gratula a sok fogacskahoz!! milyen felcsatos kendot vettel?

 

Nekunk is most volt a keresztelo, Husvetkor, hazamentunk szuleimhez, otthoni baratok lettek a keresztszulok. Es mi is nagyon varjuk a fogacskakat, azt hittem, Husvetra kibujik az elso, de nem... Pedig elotte levo hettol kezdve nagyon nyomul, mar erezni is ha benyulok a szajaba, de meg mindig nem torte at az inyet. Inkabb nekiindult a masik is. Ennek koszonhetoen nyugosek a nappalok es az ejszakak is... En Dologellel kenegetem egyelore, de nem eszlelek semmi hatast... Szekrekedese is lett Eszternek, ez is Husvet elotti hettol, igy aztan vegul nem is kostoltattam vele semmit meg egy ideig. Az volt a tervem, hogy 5 es fel hosan kap 1-2 kanalnyi almalet, meg pepet, s aztan 6 hosan elesben nyomjuk, de vegul 6 hos +1 naposan kezdtuk csak, mult csutortokon. 

 

Meg mindig nem fordul at, ami nekem fura az elso lanyom utan, aki mar 3 hosan atfordult, 5 hosan kuszott, 6 hosan meg maszott, Eszter meg mindig semmi, de betudom ezt annak, hogy nyugodtabb tipus. Varunk turelemmel.

 

Hordozas nalunk is megy, en a nagy lanyomnal kotos mei tai-t hasznaltam (gremeset), most csatosat akartam, es a manducara esett a valasztas. Szeretjuk nagyon. Hasznaljuk is minden nap, mert Eszter a babakocsival sajnos nincs jo baratsagban. Ahelyett, hogy megszokta volna, egyre jobban orditott benne... Igy a delutani ovizashoz meg jatszoterezeshez magamra kotom, mert nem tudnek hanem a naggyal foglalkozni. Most az utobbi 2-3 hetben kezdi egyre jobban viselni a babakocsit (mar jo ideje az autos hordozot hasznaljuk, mivel a mozesben semennyit se lehetett tolni, s ebbol legalabb lat is valamit), de nem mindig van kedve hozza, ha faradt, akkor sirdogal is, ki kell neha venni, s egyebkent meg folyamatosan tologatni kell.

Itthon is hasznalom a manducat, amikor dolgom van es o nyugosebb, akkor felkotom, es tudok haladni.

Mig picik voltak, rugalmas erszenyem volt. Nekem a kendo valahogy nem nyerte el a tetszesem, tul hosszu es bonyolultnak tunik :o)

 

Idegeneket Eszter se igen szereti, csak apaval meg velem van el. Nagyikat, nagyneniket ritkabban latja, naluk uvolt rendesen. Most, hogy otthon voltunk, a het elso felet vegigorditotta, szo szerint egesz nap orditott, semennyit se lehetett letenni, odaadni senkinek, de az is eleg volt, ha en tartottam, es anyukam ramosolygott, mar rogton orditott... Mi meg persze otthon mindig jovunk-megyunk egesz nap, rokonok, baratok, ugyhogy szegenynek volt resze idegenekben :o) A het kozepere egesz jol megedzodott, s mielott visszajottunk, mar anyuekkal is elvolt, vegre megfoghattak ot :o)

traktorlány Creative Commons License 2014.05.05 0 0 663
Tegnap a keresztelő is megvolt. Református lett Bogi, nagyon szép és egyszerű szertartás volt. Féltem, hogy kiabálni fog, de nagyon jól viselte. Nem győzte nézni a templomot meg a sok embert, aztán elaludt, de annyira, hogy még a nyála is folyt. :) Még arra sem ébredt fel, hogy jól hókon locsolták a szenteltvízzel. :D Utána családi összejövetel volt, nagyon élvezte a kisasszony, hogy ő van a középpontban.
traktorlány Creative Commons License 2014.05.05 0 0 662
Megvolt az első családi nyaralás is. Három éjszakára mentünk a Börzsönybe, egy bababarát házikóban voltunk. A hely nagyon jó volt, de az időjárással sajnos nem volt szerencsénk. Azért egy keveset tudtunk kirándulni, meg nem áztunk szerencsére. Kisvasútaztunk egyet, Bogi nagyon jól viselte, még az utitársakkal is összehaverkodott. Odafelé kompoztunk is a Dunán, hangosan visongatott Bogi. Már jó sokat látott ez a lány. Mindenki azt mondja, hogy felesleges hurcibálni, úgyis elfelejti, de szerintem az élmény megmarad!
A pakolás kész agyrém volt, őrület, hogy mennyi minden nyavaját kell vinni egy gyereknek. Ráadásul utólag kiderült, hogy jobb lett volna, ha a férjemnek is én pakolok... Csak a túrabakancsa és a kabátja maradt itthon. Szoktam mondani, hogy nekem két gyerekem van. :)
Előzmény: traktorlány (661)
traktorlány Creative Commons License 2014.05.04 0 0 661
A húsvéti nyuszi nekünk fogacskát hozott! :) Végre! Egy fog van, de bármikor jöhet a következő, egyfolytában rág és nyűglődik.
Szépen fejlődik Bogi, rengeteget kúszik és már nagyon gyorsan, pörög-forog, közben visongat és röhigcsél. Már nagyon nyomja felfelé a popsiját, a mászásra gyúr. Egyszer ült fel önállóan a földön, azóta nem. Félig ülő helyzetből már simán felül.
A kis agya is nagyon fejlődik, egyszerű urasításokat már végrehajt (pl. gyere, tapsi-tapsi=tapsol, pá-pá=integet), a sűrűn hallott mondókákat felismeri és megjelentek az első manipulatív nyafogások. :)
Az idegeneket egyre jobban viseli, már csak néha sír, amikor egy számára ismeretlen ember hirtelen betör az intim szférájába. Pl. a múltkor arra ébredt szegény, hogy a szomszédasszony behejol a babakocsiba. Amúgy ha a kezemből figyeli pár percig az idegeneket, akkor ő kezd el velük barátkozni.

Holnap folyt.köv. Most alszom, mert 6-7 óra múlva kel Bogi, ha szerencsém van. Ha nincs, akkor mindjárt. Ilyentájt elég sűrűn szokta keresni a cumiját.
traktorlány Creative Commons License 2014.05.04 0 0 660
A hányással még mindig küszködünk. Szerencsére nincs túl gyakran, hetente-kéthetente, és utána két órán belül elmúlik a rosszullét, jó a közérzete. Pár napig nyammog a főzin, aztán megint szivesen eszik. A doki szerint éretlen a hozzátáplálásra, ami azért furcsa, mert másfél hónapig semmi gond nem volt vele. Volt két hét, amikor csak anyatejet kapott (azt szerencsére mindig befalja, ezt nem befolyásolja a hányás), most egyszer adok neki főzit. Pedig a hányás előtt már két étkezést kiváltottunk. Nem merek többször, félek, hogy megint kijön belőle. Most másfél hete nem hányt, ha lesz négy nyugodt hetünk, akkor megpróbálok még egy kajálást kiváltani.
A súlya szerencsére gyarapszik, most 8 kiló.
Ti hogy haladtok a hozzátáplálással?
traktorlány Creative Commons License 2014.05.04 0 0 659
Nem irigyellek az éjszakák miatt... Voltatok már szakembernél? Vagy javult valamit a helyzet?
Húsvétkor idén nem volt nálunk túl nagy felhajtás, pedig szoktuk ünnepelni. Nem nagyon volt időm készülni, és szerintem még Bogi is pici hozzá, neki mindegy, csak ott legyünk. :) A sonkát és krumplisalit éjszaka főztem, tojást anyósom festett nekünk. Csak a férjem locsolt meg minket, és Bogi kapott egy csokinyúlat, amit természetesen még csak nézegethetett, de nagyon tetszett neki. Legalább fél óráig visongatott, annyira örült. :)
Nálatok hogy telt? Árven élvezte?

Amúgy már legalább kétszer írtam jó hosszút, de elszállt. :( Most okosabb leszek, és több részletben fogom leírni, mert jó sok minden történt velünk!
Folyt.köv.
Előzmény: agi_ka (657)
mikkkro Creative Commons License 2014.04.19 0 0 658

Sziasztok!

 

Eladóak az alábbi Doman-módszeres fejlesztő könyvek (eredeti amerikai kiadás, angolul), újszerű, olvasatlan vagy annak tűnő külalakkal, védőborítóval, ajándékba is kiváló minőséggel:

 

How To Multiply Your Baby's Intelligence - 4500 Ft

How To Teach Your Baby To Read - 4000 Ft

How To Give Your Baby Encyclopedic Knowledge - 4000 Ft

How To Teach Your Baby Math - 3500 Ft

 

Külön vagy egyben is!

 

mikkromakka@gmail.com

agi_ka Creative Commons License 2014.04.18 0 0 657

De nagy csend van.....

 

Kinél miújság?

Árven most próbálkozik a kúszással.... egy kicsit össze is jött neki. Meg egyszer sikerült felülnie. Úúúgy próbálkozik. Nagy nyögésekkel, néha kiáltozásokkal:) Kész showműsor.

Apával mindennapi programjuk, hogy mennek állatkertbe. Ha rossz idő van és nem visszük ki, már szabályosan számon kér bennünket. Én meg alszom, amíg ők állatkerteznek. Napi két óra (takarítás, főzés, zuhany, alvás  mindez belefér 2 órába). Ugyanis az éjszakáink továbbra sem javultak. Lassan már dokihoz, vagy gyerekpszichológushoz viszem, mert úgy vélem, hogy nem feltétlenül normális. Vannak jobb éjszakák, amikor csak 3-szor ébred. Múlt éjszaka (gyomorproblémák miatt) fél óránként ébredt. Nem ment a pukizás, büfi....

 

Nálatok van tojásfestés, vagy hasonló szokások?

Kellemes húsvétot mindenkinek!

traktorlány Creative Commons License 2014.03.27 0 0 656
Igazából azon csodálkoztam volna, ha nem lennél magad alatt. El sem tudom képzelni, hogy ez milyen lehet.
Az mindenesetre jó hír, hogy nem beteges Áron. Sokat gondolok rátok!
Nagy tesó hogy viseli a helyzetet? Tud vele mit kezdeni?
Előzmény: 2hounds (655)
2hounds Creative Commons License 2014.03.27 0 0 655

Köszönöm, hogy kérded, nem sok. Semmi új nincsen. Áron 8 hónapos, aranyos, jókedvű, nem beteges szerencsére. Mást nem nagyon tud felmutatni, még mindig a forgásra meg a hason fekvőtámaszra várunk - egyelőre hiába.

Én elég magam alatt vagyok.

Előzmény: traktorlány (654)
traktorlány Creative Commons License 2014.03.26 0 0 654
2hounds, mi újság veletek?
Előzmény: traktorlány (653)
traktorlány Creative Commons License 2014.03.26 0 0 653
Akkor nincs mese, megvan a hálótárs! :D

Most épp Bogi is itt szuszmákol rajtam, nyugtalan, felébredt, kicsit nehezebben emészt. Tök volt a menü kaporral, kis krumplival és natur joghurtal sűrítve. Imádta. Annyira jó, hogy 8 hónaposan már ehet ilyeneket! :)
Előzmény: agi_ka (652)
agi_ka Creative Commons License 2014.03.25 0 0 652

Nekünk Phil and Ted hordozónk van, Angliából hozattuk a kisasszonynak. Néhányszor használtuk, de akkor ezek szerint adhatjuk el.... Na majd utána nézek. Amúgy nincs baja vele, szereti.

Sütőtök.... Árven is szereti. Néha olyan buli van kaja közben.

 

Alvással éjszaka nincs gond vele. Meglepő módon most, hogy mellettem alszik, mindketten nyugodtabbak vagyunk. Eddig, amikor egy szobában aludtunk (ő kiságy, én nagyágy), akkor minden rezdülésére felébredtem, még ha hangosabban vette a levegőt is.

Most kb 2-szer ébred. Annyira hálás vagyok neki.

Előzmény: traktorlány (651)
traktorlány Creative Commons License 2014.03.24 0 0 651
Kengurut is próbáltam, BabyBjörn típusut, nekem nagyon kényelmes volt, viszont Boginak ortopédiai szempontból tényleg nem volt jó. A lába lóg benne, ez nem jó a csípőjének, és a gerince kapja a terhelést.

Jól alszol, amikor Árven melletted van? Én csak nap közben alszom Bogival, de nem alszom jól, minden kis rezdülésére ébredek.
Előzmény: agi_ka (647)
traktorlány Creative Commons License 2014.03.24 0 0 650
Igen, a rugalmas rendszert én is ismerem. :)

Fogacskák? Öt hónapja minden este fogacskákért fohászkodom. Egy sincs még.
Előzmény: agi_ka (648)
traktorlány Creative Commons License 2014.03.24 0 0 649
Köszönjük, az étvágya még nem a régi Boginak, de a hangulata kifejezetten jó. Ma végigkúszta az egész nappalit, kifejezetten jó napja volt.
Ma kapott először tökfőzeléket, az első falat után hangosan kacagott és boldogan kapálózott, nagyon ízlett neki. Szóval azért annyira nem rossz a helyzet. :)

7 fogacska??? Az nagyon vagány! :D

Én többféle hordozót is kipróbáltam, mindet kölcsön kértem ismerősöktől, nem akartam addig sajátot venni, amíg nem tudom, hogy mi a jó nekünk. Mei Tai-t fogok venni, nekem az jött be legjobban. Boginak meg mindegy, csak rajtam legyen. :)
Előzmény: Amanci (644)
agi_ka Creative Commons License 2014.03.24 0 0 648

Van rendszer, persze. Csak néha rugalmas.:) Evett már kanállal. 4 hónapos korában kezdtük ismertetni a kanállal. 6 hónaposan már napi egyszer evett kiskanállal. Szereti, tátja nagyra a száját. Imádja a rizspépet. Akkora buli van, amikor ezt kapja kajára.

Tényleg nem olyan egyszerű ez a hozzátáplálás:)

Traktorlány, nálatok vannak fogacskák?

Előzmény: traktorlány (645)
agi_ka Creative Commons License 2014.03.24 0 0 647

Helló Amanci!

 

7 fog? Hűűűűű!!! Árvennel nagyjából egyidősek, de nálunk még semmi:)

Köszi, hogy szóltál a kengururól. Utána nézek.

 

Ami most pozitív, (bár nem akarom elkiabálni), de úgy néz ki, hogy sikerült kiderítenem és  megoldanom az éjszakákat. Már altatásnál magam mellé teszem az ágyba és egész éjszaka mellettem van. Így első éjszaka csak 3-szor ébredt, másodiknál meg csak 2-szer. Eddig ha magam mellé tettem, akkor csak hajnalban és csak pár órára. De így teljesen más. Volt, hogy felemelte a fejét, megnézte, hogy ott vagyok és visszaaludt. Most meg alszik az oldalán is, meg akár háton is - kiságyban egyedül erre nem volt példa.

És reggel... - olyan kis édes. Felém fordul, magyaráz (elöször csendben), majd ha látja, hogy ébedezek, akkor kacag és már hangosabb. Szóval alakulunk. Este 1o-től reggel 9, fél 1o-ig. :)

Előzmény: Amanci (644)
traktorlány Creative Commons License 2014.03.24 0 0 646
Ja, azt el is felejtettem írni, hogy Bogi a hétvégén felült. :) Félig ülő helyzetből hasizomból felült, és elég sokáig tartotta magát. Lassan már hintázhat a játszón! :)
Előzmény: traktorlány (645)
traktorlány Creative Commons License 2014.03.23 0 0 645
Ez az éjszakázás nagyon rosszul hangzik. Nálunk szerencsére nem ennyire durva a helyzet, négy éjszakából kb egy gázos, a többin azért éjféltől ötig fixen alszik, kilenctől éjfélig és öttől hétig csak a cumiját keresi, azért sír fel. Este én megyek hozzá, reggel a férjem, így mindenki tud hét órát aludni általában. Aztán van, amikor mi is virrasztunk, de szerencsére nem rendszeres. Nálunk a nappali alvás a problémás, ha nem összebújva alszunk, felébred, így vagy fekszem mellette napi négy órát, vagy nem alszik, cserébe olyan nyűgös, hogy üvölt vörös fejjel... Szóval inkább fekszem mellette. Érdekes, mert éjszaka meg egyedül alszik a saját szobájában, akkor nem kell ott lenni.

Nálatok nem alakult ki rendszer, hogy Árven mikor éhes?
Boginál kialakult, mi is igény szerint kezdtük. Persze van, hogy borul az egész, de általában kiszámítható, hogy mikor éhes. Néha fél órát toligálom a kajálást a napirend fügvényében, de fix időpontok vannak.
Kanállal próbáltad már kóstoltatni Árvent? Hogy reagált?
Bogi holnap lesz nyolc hónapos, már nagyon sok mindent ehet, de nincs még foga, így mindent turmixolnom kell neki. Már nem bánnám, ha elnyammogna egy darab kenyéren vagy tésztán. Most a vírus miatt már két hete egyhelyben toporgunk az evéssel, ma csak fél adag húslevest evett meg egy kis gyümölcsöt. Most még egy hónapig tuti nem váltok ki még egy kajálást, örülök ha a kettőre vissza tudunk állni mihamarabb!
Igazad is van, nem kell elsietni a hozzátáplálást ha van tejed és Árven is gyarapodik szépen. Azt hittem egyszerűbb lesz, de nem az! Persze nyilván ezt is kicsit túldimenzionálom, első gyerek, ez van. :)
Előzmény: agi_ka (643)
Amanci Creative Commons License 2014.03.23 0 0 644

Sziasztok!

 

Traktorlány, jobbulást, illetve remélem, már jól vagytok...

 

Helyzet nálunk: B. 7. fogát növesztgeti, azt sejtem, azért van többszöri ébredés éjszaka, de végülis nem olyan vészes. Az anyalegyenközel nálunk is eljött, ez most azért nehezít mindent, de igaz: elmúlik- majd jön más :). 6 hónapos és 3 hetes kb, pont a féléves "szülinapja" óta forog nagyon aktívan összevissza, úgy, mint Árven, kisakkozza, hogy milyen forgással éri el a célpontot. A kúszás nyomokban néha, de ez még csak olyan majdtudom-helyzet. HT: inkább a gyümölcsök jönnek be jobban meg a sütőtök, de egy teljes étkezést még nem sikerült kiváltani, annyit nem eszik meg egyszerre, hogy utána ne kelljen tápszer.

 

Traktorlány, kendőben hordozol?(lehet, hogy írtad ám...) Én is most szerzek be egy félcsatos állítható kendős hordozót, elsősorban kirándulásokhoz, de ha bejön, biztosan még jobban kihasználjuk. Én a kendős hordozásról sajnos "lemaradtam", már nem is menne, úgy érzem.

 

Ágika, én most eléggé belevettem magam a hordozás témakörébe. Mielőtt tényleg elkezditek használni a kengurut, olvass utána, a hordozási szakértők egyáltalán nem ajánlják, szinte tabu...(mondjuk nem értem, miért forgalmazzák olyan bababoltok, amikben az ember megbízik...illetve értem én, csak mégsem...)

agi_ka Creative Commons License 2014.03.22 0 0 643

Jobbulást Boginak. Az nagyon jó, hogy jól viseli. Szerencsére nem kell bent lennetek.

 

Árven néha nehezen viseli, hogy nem vagyok mindig olyan közel hozzá, ahogyan ő szeretné. Igyekszem minél többet magam mellé venni. Van hordozónk (kenguru), amit hoszabb ideje nem használtunk, de ma délután elővettem és sétáltunk. Szeret sétálni, napközben a párom viszi ki babakocsiban 1-2 órára, hogy tudjak pihenni. Délután, estefele pedig én megyek ki vele.

Az éjszakáink továbbra is nehezek. Általában 6-7-szer felkel. Van, hogy csak sír egy kicsit, felveszem, megnyugszik, visszaalszik, de van, hogy nem akar visszaaludni 1-2 órát is fent van. Tegnap éjjel 12-től fél 4-ig szórakoztatott:) Ilyenkor általában magam  mellé veszem, ő beszélget, én meg aludni próbálok (nem sok sikerrel). Napközben 2-szer egy órát alszik. Próbáltam már mindent. Egyszer hagytam aludni napközben, vagy kifárasztottam lefekvés előtt, vagy jól megetettem, vagy betettem mellé egy polómat, adtam alvó állatkát, magam mellé fektettem...... hiába, így is megy az éjszakázás. Volt, hogy olyan fáradt voltam éjjel, hogy megszidtam - ő meg visszamosolygott:)

 

Hozzátáplálás.... továbbra sem tudok nagyon rendszert tartani. Igény szerinti étkezés vált be nálunk. Viszont séták alkalmával mindig higitott főzit vagy gyümölcspépet kap cumisüvegből és azzal bőven elvan. Nem kér utána cicit és 3-4 órát kibír a következő kajáig (néha 5 órát is). Kap ezen kívül vaniliás rizspépet és beba jó éjt tápot.

 

All in all.... megértettem, hogy mi zajlik benne, tudom, hogy milyen nehéz lehet neki, tudom, hogy szüksége van rám, így könnyebben viselem az éjszakázásokat és nagyobb odafigyeléssel foglalkozom vele.

 

Ja, és humor mindenképpen jól jön, így igaz:)

Előzmény: traktorlány (642)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!