Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Akinek van kedve bővebben eszmecserézni a légfegyverén végrehajtott javításokkal, módosításokkal kapcsolatban, és nem szeretné megzavarni a mindent tudó bölcseket.
Gyerekkoromban ezzel tanulgattam lőni. Szeretnèk èrdeklődni, hogy ki milyen lövedèket ajánlana hogy ne költsek lövedèkekre egy vagyont. Előre is köszönöm a válaszokat!
Rengeteg ilyen van. Ugyan nem kifejezetten balos kialakítással, hanem szimmetrikussal. Ilyen pl. a HW100, Spa Artemis, AirArms S410, és lehetne sorolni.
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék (lehet nem jó topicban teszem ezért elnézést kérek) hogy én nem találtam de ettől még létezik balkezes forgó tolózáras PCP légpuska ? Ha tudtok ilyeneket akkor márka tipus megjelöléssel tudnátok írni néhányat ? Előre is nagyon köszönöm.
Ezt csak megerősíteni tudom, Nyugi tanácsára vettem a 11 éves fiamnak egy HW30S-t, és valóban jó. Fel tudja húzni egyedül, ki tudja tartani állva is, és pontos. Csak ajánlani tudom.
Tudna valaki segíteni abban, hogy Tell 50, vagy Cometa 50 gyerek légpuskát holl lehetne Magyarországon üzletben, originál vásárolni, és mennyiért.
Vagy esetleg HW 25 gyerek légpuskát.
Illetve, a Gamo Delta Fox felér-e ilyen minőséggel és ahhoz hollehetne fentebb említett kritériumokkal hozzájutni?
Ajándékba szeretnék egy jól és könnyen használható gyári új puskát egy 10 éves fiúnak, aki igen aktívan érdeklődik a légfegyveres lövészet iránt.
Nehezebb fegyverekkel egész jól lő támasztékból, egy Walther LGV-t már egyedül is fel tud húzni némi erőlködéssel, de nem tudja megtartani, csakl asztalról képes vele lőni.
Slavia 631-est nagy nehezen felhúzza, de ugyanúgy csak asztalról tud vele lőni.
Crosman 2100-t jól megtartja, pontosan tud vele célozni, de nehezen pumpálja, húzza fel az elsütő szerkezetét.
Olvasottak alapján jó lehetne neki a Tell50, vagy Cometa 50, esetleg a HW 25, de egyiket sem találom magyar boltokban.
Nagyon jól jönne ehhez egy kis segítség, hogy karácsonyig be tudjak neki egy ilyet szerezni.
Mindhármat használtam, használom. Régebben a Break Free CLP-t, amíg el nem fogyott. Kis, csepegtető flakonokban volt.
Jelenleg Brunoxot és Ballistolt. A Brunoxot a mozgó alkatrészek rendszeres kenésére (spray, kiváló), a Ballistolt pedig rendszeres külső ápolásra (spray és üveges) használom. A Ballistol fémre, fára, gumira bőrre egyaránt használható.
Nemrég regisztráltam, ám azóta nagyon sokat olvasgattam a különböző légfegyveres topikokat.
Nagyjából sikerült helyre tenni az ezzel kapcsolatos dolgokat.
Új vagyok ugyan, de ifjabb koromban volt egy Slavia majd egy Suhl 303 típusú légfegyverem, amikkel egész ügyesen bántam, de azóta sokáig semmi közöm nem volt a légpuskázáshoz.
Most a visszaolvasásoknak és a topiklakók véleményeinek köszönhetően sikerült szert tennem egy újszerű állapotban lévő Walther LGV típusú puskához.
A karbantartás és ápolás szinten felmerült bennem egy eldöntendő kérdés, amiben egyedül képtelen vagyok dönteni.
3 féle szer maradt a kosárban az olvasottak alapján, a Brunox, a Ballistol és a Break Free fegyvertisztító és ápoló olaj.
Kérném azokat a fórumozókat, akik saját tapasztalattal rendelkeznek ezek valamelyikének, vagy közülük többnek a használatáról, hosszabb távú hatásáról, hogy osszák meg velem a tapasztalataikat.
Az árkülönbség nem sok közöttük ezért ez nem tényező számomra, inkább az egyéb tulajdonságaik alapján szeretném kiválasztani a Walther LGV-hez legmegfelelőbbet.
Előre is köszönöm az információkat, tapasztalat megosztásokat, talán többen is hasznát veszik majd azok közül, aki csak olvasgatnak itt.
Ez a WD-40/'fegyverolaj' nagyon beivódott a köztudatba. , nekem volt ismerős akinek véletlen vagy sem , de azzal ápolta a fegyverét , nemsokkal utána be is krepált neki valami O gyűrű ... 120 ml kiszerelésű brunox pumpás kiszerelésű olaját több mint egy éve használom(vagy 2 is talán..) és még van bőven belőle O gyűrűket nem eszi,hosszú távon lerakódó szutyok nincs benne ...