Ezt a topikot kifejezetten a Győri Vasútmodellező és Vasútbarát Klub tagjainak hoztuk létre segítendő a hétközbeni kapcsolattartást. természetesen a topic nem zártkörű, de elsősorban a klubfoglalkozások során felmerült kérdések részletesebb kifejtésére, illetve a klubélettel kapcsolatos információk egyeztetésére hoztuk létre. Weblapunk a vasutmodellezes.5mp.eu címen érhető el, itt bővebben írunk a klub tevékenységéről.
Szolgálati közlemény: a topik átmozgatásra került oda, ahová való, a modellvasutasba. A restiben már nem találjátok meg, így már ott kell keresni - amennyiben nem volt bekedvencelve.
Kedves Kollégák! E hét péntekjén kezdetét veszi a 2015-2016-os modellező klub időszak az épület ugyan az a terem még nem használható ( mai állapot) a szeánsz kezdete tehát : 2015.10.09. 16.00-tól A várható program 1. pont "szájtépés" ( mit miért nem és pont azt nem csinálunk ) 2. pont mi volt jó és mi nem az elmúlt időszakban A program pontok olyannyira kötöttek mint általában. Kollektív megjelenésre számítunk, mert ketten már biztos ,hogy megyünk így az 1 pont be lesz tartva.
Kaptam egy nagyobb pack épületet és pár kocsit. Viszont nekem nincs lehetőségem foglalkozni a témával. Kb 25 épület, kapcsolók és egyéb kiegészítők mint korlát pályaszámok stb.
Egyben szeretném eladni ha lehetséhes. Meglátásom szerint, közel egy teljes asztal szerelése. Vannak amit javitani kell, kémények, kisszékek ereszek stb. Irányár:30.000FT Alkuképes
Át kellene nézni mind a nyílt vonalakat, mind Bakonybánk I-et elektromos, illetve terepügyileg.
Ha esetleg érez valaki késztetést arra, hogy a kopár modulokat feldíszítse, az nem tartsa vissza magát. Illene, ha Mi mint rendezők nem kopár modulokkal állnánk ki idén a Raaber-Treffenen.
Ezen kívül össze kellene írni, melyek azok a modulok, amik ott lesznek. Ezeknek a darabszámát, egyenes/íves (ha íves hány fokos, milyen sugár, stb..)
Üdv
Dani
U.i.: Jó lenne minél előbb tudni ezeket az adatokat.
Kaptam egy nagyobb pack épületet és pár kocsit. Viszont nekem nincs lehetőségem foglalkozni a témával. Kb 25 épület, kapcsolók és egyéb kiegészítők mint korlát pályaszámok stb.
Egyben szeretném eladni ha lehetséhes. Meglátásom szerint közel egy teljes asztal szerelése. Vannak amit javitani kell.
Részemről az a kérdés mi az amit meglehet venni és kis idő ráfordítással létező kocsiként használni. Mert mostanság legkevesebb idő a modellezésre jut.
Jól mutatna, csak az a kérdés, hogy egyáltalán volt-e összesen 6 db belőle MÁV pályaszámon. No, meg ennyi pénzért már másfél "Puszta expressz"-t lehet venni, ami biztosan létező vonat összeállítás volt.
(A magam részéről én nem állítanék össze olyan vonatot, ami már darabszámilag sem stimmelő kocsikból lenne.)
Ez igaz, de milyen jól mutat 6 db egy szerelvényben(gondolok a saját átszámozottjaimra) csak az a kérdés, hogy milyen pályaszámmal és lehet-e módosítani másik számra. Egész hosszú szerelvény lehetne már mellékvonalon is.
Felszeretném hívni a figyelmeteket, június 7 -én Győri börzét szervezünk, melynek keretén belül szeretnénk meghívni modellezőket is, amennyiben érdekel benneteket kérlek jelezzétek, hogy egyeztethessünk. Üdv. Domi
Háát... Nem tudom. Kihoznak egy olyan modellt, ami nem csupán nem volt jellemző a MÁV-ra, de a kép alapján még valószínűleg vissza is cserélték az '50-es évek elején az ÖBB-vel valami magyar kocsira.
Annak idején a ROCO kéttengelyese sem aratott nagy sikert, igen hosszú ideig árulták, pedig az feleennyibe került emlékeim szerint.
Szerintem legközelebb a klubban átbeszéljük, hét közben sajnos nincs időm ezzel foglalatoskodni. Ha valamelyikőtök hoz laptopot és mobilnetet, akár onnan is megoldhatjuk, és akkor a végeredményt is közösen alakítottuk ki, esetleg a többi klubtag támogatásával.
Szerintem az oldalt tartsd meg tisztán blognak, az egész webodalt áttelepíteni macerásabb lenne, mint hinnéd. A jelenlegi wboldalról így le lehetne pucolni mindent, ami blogjellegű, és maradhatna tisztán az, aminek eleve készült: információs felület a klubbal és a modulrendszerű terepasztalokkal kapcsolatban.
Mindkét felület megfelelő helyére teszünk egy hivatkozást, így aki a napi munkáinkra kíváncsi, azt ide irányítjuk onnan, aki pedig a klub rendszerére kíváncsi, az ott kap egy hivatkozást a blogról a honlapra. A rólunk felület mindkét oldalon egyformán meglenne, hogy tiszta legyen kik vagyunk és mit akarunk....