Nem tudom, hogy pontosan mi történt a bíróságon, de kevés becsületes magyar tud uralkodni magán, ha egy ilyen vörösfasiszta, cionista bűnöző, tudatosan gyalázza a hazáját.
Pontosítok: Nem tudom, hogy pontosan mi történt a bíróságon, de kevés becsületes magyar tud uralkodni magán, ha egy ilyen vörösfasiszta, cionista bűnöző, tudatosan gyalázza a hazánkat.
"A Nyugatinál felszállt a járműre egy feltűnően rövid hajú férfi, aki felismerve a szóvivőt "rohadt büdös komcsi" kijelentéssel nekirontott és megpróbálta lefejelni Török Zsoltot"
"Mesterházy Attila szerint a történteknek "sokkal mélyebbre ható és történelmibb tartalma is van."
Tele az ország ilyen " Ha én ott lettem volna, biztos nem hagyom ennyiben!" emberekkel, mégis, ha valahol valakik megvernek valakit, eszébe sincs senkinek sem beszállnia a valaki oldalán. Akkor sem, ha halálra verik azt a valakit.
Szánalmasak az ilyen, Dániel Péter szerű, közösség és nemzetellenes felforgatók.
Ne tudom, hogy pontosan mi történt a bíróságon, de kevés becsületes magyar tud uralkodni magán, ha egy ilyen vörösfasiszta, cionista bűnöző, tudatosan gyalázza a hazáját.
Azóta Dániel Pí úgy döntött, hogy - megelégelvén az ellene irányuló antiszemita megnyilvánulásokat, szeretett hazája egyre inkább nyilvánvaló nácizmusba torkolló átalakulását - inkább máshol keresi önmagát, és belép az izraeli hadseregbe.
Valószínűleg kiképezteti magát krav-magából, és így fog revansot venni faszista bántalmazóin.