Keresés

Részletes keresés

PoliBili Creative Commons License 2012.11.23 0 0 134

"

Érdekes, hogy a "haladó értelmiségieket" ez nem zavarja”"

Akikre te gondolsz a az a szoclib ajvékolva vernyákolók hada.Na ők sosem fognak magyarország érdekében bármit is cselekedni.

Kötelezi a vérük.

Előzmény: villantós (6)
villantós Creative Commons License 2012.11.23 0 0 133

Sajnos Brüsszel népszerűsége sokkal rosszabb.

Keményen küzdenek, hogy Orbán Viktor utolérje őket.

Komolyan!

Előzmény: b.u.b.u.5.5 (116)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.22 0 0 132

:)) Ilyen egyszerű ez.

Előzmény: Törölt nick (131)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.22 0 0 131

Értem. Akkor MC 

:)

Előzmény: Törölt nick (130)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.22 0 0 130

Neki nincsenek....

Előzmény: Törölt nick (129)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.22 0 0 129

Nincsenek magyar belügyek.

Faxt nincsenek.

Tisztelettel.

Előzmény: Törölt nick (124)
Hajmeresztő Creative Commons License 2012.11.21 0 0 125

Nincsenek magyar belügyek.

Magának nincsenek , de ez a magánügye.

:-)))))

Előzmény: Törölt nick (124)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.21 0 0 124

Nincsenek magyar belügyek. Tessék kilépni az Unióból és összeölelkezni Lukasenkával, akkor majd lesznek.

b.u.b.u.5.5 Creative Commons License 2012.11.21 0 0 123

dehogy meglepő, amilyen zsigeri gyűlöletet itt látok!:

Hát gyűlölködés az van. Épp ma beszélgettem 1 illetővel, szerinte borzasztó igazságtalan a gyerekkedvezmény, mert 2 min béres már 4 gyerekkel nem tudja igénybe venni az egészet. Mint akiknek csak az számít, h. elvegyenek az emberektől mindent, mert csak a semmi igazságos. S ki tudja hányan vevők erre a felfogásra. 

Attól félek ha nyer a baloldal, a multik bankok lerázzák mint kutya a bolhát a adókat, s ránktolják. De csak a hatalom megszerzése a lényeg.

Előzmény: Törölt nick (121)
b.u.b.u.5.5 Creative Commons License 2012.11.21 0 0 117

Miért? Mert csak egy kis fáziskésés kellene a nagyon, de nagyon nagy gazdasági visszaeséshez. Mondjuk ilyen lépést talán megengedhet magának Nagy Británia, 

Mivel a belépésünk óta nem mondanám, h szárnyalna a gazdaság,  ráadásul 80 % az exportra termelés, ráadásul tulajdonképpen segédmunkási szinten termelünk ez nem lenne akkora tragádia, 

De az EU-n kívül is van élet, a probléma csak az, hogy olaj, arany, jó bankok, pénz nélkül csak sokkal rosszabb élet van. 

A kilencvenes években az EU-n kívül jobban éltünk

Előzmény: huncut világ (115)
b.u.b.u.5.5 Creative Commons License 2012.11.21 0 0 116

döbbenten meséli, hogy orbánnak sokkal nagyobb a népszerűsége kint, mint itthon.

Hm ez meglepő!!

Előzmény: Törölt nick (78)
huncut világ Creative Commons License 2012.11.21 0 0 115

Márpedig kiléphet. Itt a probléma az, hogy azért a politikusok sem teljesen hülyék. Sem Orbán Viktor, sem Gyurcsány, sem Papandreu,...... Tisztában vannak azzal, ha egy gazdaságilag gyengébb országot a kilépésig elvisznek, akkor könnyen lámpavason végezhetik. Miért? Mert csak egy kis fáziskésés kellene a nagyon, de nagyon nagy gazdasági visszaeséshez. Mondjuk ilyen lépést talán megengedhet magának Nagy Británia, Svédország, stb.

De az EU-n kívül is van élet, a probléma csak az, hogy olaj, arany, jó bankok, pénz nélkül csak sokkal rosszabb élet van. Viszont vannak néhány ezren, akik éppen ilyen kilépésből gazdagodnának meg. Ha éppen ezek közé tartozol, jól jársz.

Előzmény: b.u.b.u.5.5 (114)
b.u.b.u.5.5 Creative Commons License 2012.11.21 0 0 114

Hogy Magyarország kiléphet, ha a magyar nép úgy akarja? 

Ebben nagyon tévedsz. A görögöknél is csak feldobta Papandreu a népszavazást a kilépésről, azonnal lemondatták és egy Uniós vette át az ország irányítását a választásokig.

S ha Orbán ebben a közegben nem "demokrata" az egyáltalán nem biztos, h. hátrány nekünk.

Előzmény: huncut világ (82)
huncut világ Creative Commons License 2012.11.21 0 0 113

Gondolom a minden alatt a konkrét kérdést érted amiről beszélünk. Szerintem azzal sincsenek sokan tisztában.

Előzmény: Törölt nick (112)
huncut világ Creative Commons License 2012.11.21 0 0 111

Szerinted beismerés nélkül nem hazudott még senki? Komolyan az hiányzik, hogy beismerjék?

Hát én már akkor tisztában voltam a szocik hazugságával, mikor viszonylag nagy költségvetési hiánnyal dolgoztak, kimondottan jó gazdasági környezetben. Még puma sem kellett volna hozzá. Meg sem kellett volna szólalniuk.

Nemcsak a kampányról van szó, még most kormányon is simán hazudik a FIDESZ. Még mikor ellenzékben voltak, hát azért megbocsátható, mert nem kormányoztak, talán lehet akkor nagyot mondani, két hét alatt rendet tenni.

De most kormányon? Például, hogy 2010-ben Magyarország majdnem úgy állt, mint a görögök. Tudod elég ránézni a számokra, és már tudom, hogy Orbán hazudik. Nekem nem kell bevallani. Most direkt olyan példát mondtam, ami nem hiba vagy teljesítmény kérdése. Egyszerűen a számok alapján durva, de nagyon durva hazugság. Vagy az IMF hiredetések! Kár is beszélni erről.

Előzmény: Törölt nick (110)
huncut világ Creative Commons License 2012.11.21 0 0 109

Hát ez tény.

Mit kapott hazugságaiért az MSZP 2006-ban? Sok szavazatot.

Mit kapott hazugságaiért a FIDESZ 2010-ben? Még több szavazatot.

Az MDF és Bokros gazdasági kérdésekben megpróbált igazat mondani. Mit kaptak érte? 3 szavazatot kaptak? Ja 3-at azért kaptak, mert gondolom saját magukat azért választották.

Előzmény: Törölt nick (107)
huncut világ Creative Commons License 2012.11.21 0 0 108

Én így látom, te másképpen. De legyen igazad.... nem érdekes.

A jövő úgyis megmutatja, hogy Orbán Viktor politája milyen irányba vitte Magyarországot. Szerintem az irány nagyon, de nagyon rossz. Úgyis az lesz a vége, hogy majd azt fogja mondani, hogy nem kapott elég időt, illetve mások miatt nem tudta megvalósítani a szebb jövőt. És teljesen mindegy, hogy még 2, 6, vagy 16 évig lesz ott.

Előzmény: Törölt nick (105)
huncut világ Creative Commons License 2012.11.21 0 0 106

Nem a tisztán látás a fontos. Egy egyszerű embernek nem kell tisztán látnia a dolgokat. Arra volnának mások, politikusok, gazdasági szakértők, jól megfizetett elemzők, stb.

Az egyszerű embernek viszont észre kellene vennie, hogy naponta átverik őket egyes politikusok és talpnyalóik. Mert volnának jó politikusok, volnának olyanok is, akik megmondják az igazat, a probléma csak az, hogy nem kapnak szavazatokat. Az igazság fájni szokott. Egy politikusnak nem megváltónak kell lennie, hanem nyugodtan, standard módon, felkészülten és átlagosan kellene politizálnia.

Előzmény: Törölt nick (100)
huncut világ Creative Commons License 2012.11.21 0 0 103

Hát az idén még 3 hetet sem töltöttem Magyarországon. De ugyanezt írnám, ha minden percemet Magyarországon tötöttem volna. Úgyhogy ilyen szempontból teljesen mellékes ki hol van és mennyit utazik.

Előzmény: Törölt nick (98)
Derek Creative Commons License 2012.11.21 0 0 102

"A fasizálódás Mesterházy propagandája."

Pontosan, kicsit hebrencs dolog ilyet allitani. Ami igaz az a Fidesz allampartosodasa es eros kozpontositasi torekvese de ez nem fasizalodas.Fasiszta vagy neonyilas kinek mi tetszik jobban jelensegek persze vannak de nem a kormany reszerol hanem a kulonbozo szelsoseges csoportok felol.

Előzmény: huncut világ (99)
huncut világ Creative Commons License 2012.11.21 0 0 99

A fasizálódás Mesterházy propagandája. Tulajdonképpen az MSZP ugyanazt csinálja, amit a FIDESZ. Ellenségképet keres. A FIDESZ felmutatja az ellenségképet, EU, IMF, Bajnai, stb., a magyar nép így van felvilágosítva ki a hibás. De ugyanezt csinálja Gyurcsány is.

A magyarok sajnos ilyen propagandákra gyorsan bekapják a horgot, ellenzéki és kormányoldalon is.

Előzmény: Törölt nick (95)
huncut világ Creative Commons License 2012.11.21 0 0 97

Mikor volt Lukasenko az ATV-n?

Előzmény: Törölt nick (92)
huncut világ Creative Commons License 2012.11.21 0 0 96

Hát már Internet is van. Elég elolvasni néhány cikket, újságot. Angolul vagy németul szerintem nem gond. De még jobb, ha esetleg tudsz más nyelveken, a környező országok szláv vagy román nyelvű cikkeit elolvasni. De a hozzászólások érdekesebbek. Tudod kik dicsérik Orbán Viktort, illetve Magyarországot leggyakrabban? Hát éppen a nacionalisták. Például román, szlovák, szerb magyarellenes soviniszták bizonyos értelemben csodálói Orbán Viktornak. Mert tudják, hogy az EU csak fékezi magyarellenességüket. Nem jobb volna egyszerűen büntetlenül megverni és elkergetni a magyarokat? Miért szól ilyesmibe is bele az EU? Miért ne volna joguk saját országukban azt csinálni amit akarnak? Legalábbis saját felfogásuk szerint.

Előzmény: Törölt nick (86)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.21 0 0 92

:D:D

Ja , ja az egész világ, meg azt is mondják, hogy Bajnai mekkora demokrata...

Az ATV. az egész világ.......

Előzmény: huncut világ (91)
huncut világ Creative Commons License 2012.11.21 0 0 91

Nézd, az egész világ ugyanazt mondja, hogy Orbán Viktor nem demokrata politikus, illetve Magyarország kezd elfordulni a demokráciától. És ezt nemcsak a nyugat látja így, hanem kelet is, mondjuk a diktátor Lukasenka is. Igaz, ő ez dicséretnek szánta nem kritikának.

Előzmény: Törölt nick (88)
huncut világ Creative Commons License 2012.11.21 0 0 90

Eddig a legnagyobb szabadságot a népnek a liberális demokrácia biztosította.

Máshol nem szabadságot kaptak, hanem esetleg önálló államot. Ha Magyarország kilépne az EU-ból, az egyértelműen nagyobb önállóságot eredményezne, nagyobb szabadságot a kormányzó rétegnek, de a népnek kisebb szabadsága lenne.

Például ennek az ún. szabadságharcnak semmi köze a magyarok szabadságához, de a magyar politikai vezetés szabadságához nagy köze van.

Egy diktatúrában óriási szabadsága van a vezető rétegnek, sokkal nagyobb, mint a demokráciában. Mert a demokráciában azért jobban pórázon tarthatók a politikusok. Tény, hogy ilyen póráz Orbán Viktornak kényelmetlen.

Előzmény: Törölt nick (83)
huncut világ Creative Commons License 2012.11.21 0 0 85

Most a balos mit jelent? A jelenleg kormányon lévő baloldal támogatója, vagy az ellenzéki baloldal támogatója?

Előzmény: Törölt nick (78)
huncut világ Creative Commons License 2012.11.21 0 0 82

Mármint mi a propagandaduma? Hogy Magyarország kiléphet, ha a magyar nép úgy akarja? Mi ebben a propaganda?

Előzmény: Törölt nick (79)
huncut világ Creative Commons License 2012.11.21 0 0 81

"épp azok képviselik jól az országukat, akik mindenért harcolnak, ami a hazájuknak előnyös és tiltakoznak, ha valami hátrányos"

Már ne haragudj, de ez természetes, de elviselik a hátrányokat is, ha éppen úgy alakul, ráadásul az alpvető EU kérdéseket nem kérdőjelezik meg. Főleg nem kérdőjelezik meg a demokratikus alapjogok, a liberális demokrácia kérdéseiben.

Előzmény: Törölt nick (74)
huncut világ Creative Commons License 2012.11.21 0 0 77

Nézd, nekem az a véleményem, hogy Magyarországnak joga van kilépni az EU-ból, ha a magyar nép akarata ez. Persze abban tulajdonképpen biztos vagyok, hogy ezt a magyar nép nagyon megsínylené, de egyáltalán nem biztos, hogy igazam van. Akik tudják, hogy a magyar népet és Magyarországot az EU fékezi, azoknak kötelességük a kilépésért dolgozni.

Előzmény: Törölt nick (67)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!