Keresés

Részletes keresés

lézerpointer Creative Commons License 2016.05.16 0 0 30

Engem is jól átvertek! Gyakorlatilag használhatatlan ajánlatokat küldtek. Férgek!! 

Előzmény: e-balaton (26)
e-balaton Creative Commons License 2013.11.24 0 0 27

Itt egy érdekes írás Bódis Andrástól / Heti Válasz hogyan is működnek a "Közintézménynek hazudott magáncégek":

http://hetivalasz.hu/itthon/az-allam-en-vagyok-57139
Érdekes elolvasni, ha valaki kételkedne...

e-balaton Creative Commons License 2013.11.22 0 1 26

Üdv mindenkinek,

"A Regionális Gazdaságfejlesztési Iroda Szolgáltató Kft-t ( RGFI ) messze kerüljétek. Nagyon kedves beetető szavak, de amint fizetsz, semmit nem kapsz cserébe. Néhány db xls táblát küldenek 2-3 havonta aztán annyi."
Ezt én is így gondolom!!! Voltam olyan bolond, hogy hittem nekik és fizettem nekik a semmiért. 

Így szól az ígéretük - írásba adták:

Teljesítési garanciáink: Garanciáink, amelyektől biztos lehet benne, hogy befekteti, és nem fölöslegesen költi el szolgáltatási csomagunk díját:

· Minden pályázatot megtalálunk Önnek: Amennyiben nem kap meg minden pályázatot az együttműködés időszaka alatt az Ön számára elérhető forrásokból, visszatérítjük a regisztráció teljes díját. · Minden általunk elkészített pályázatát befogadják: Amennyiben egy általunk megírt pályázatot, a pályázat kiírója formai hiba miatt nem fogad be, visszatérítjük a regisztráció és a pályázatírás díjának 100%-át. · Elnyeri a fejlesztéshez szükséges forrást: Amennyiben egy általunk megírt pályázatot esetleg forráshiány miatt elutasítanak, a következő ugyanerre a fejlesztésre irányuló forrás megnyílásakor térítésmentesen újra megírjuk és beadjuk a pályázatot Ön helyett.

Szemenszedett hazugság - most szembesültem vele, hogy mennyire gátlástalan és hazug ez az egész. Nem gondoltam, hogy mindenki szeme láttára ezt meg merik tenni.
Jelenleg a jogászunknak továbbítom a tőlük kapott semmit érő tájékoztatásokat és szeretnék tenni érte valamit, hogy másokat már ne húzhassanak csőbe.
Szívesen venném, ha lenne aki még beszálna a "játékba". Várnám azoknak a jelentkezését, akiket szintén rászedtek és rendelkeznek még ezeknek a csalóknak a tájékoztató anyagával.

e-balaton

Vanett user1 Creative Commons License 2013.09.26 0 0 25

Kb. fél évvel ezelőtt volt olyan, hogy 2-3 naponta hívtak az RGFI-től.

Hosszasan elbeszélgettünk, aztán meggyőztem őket, hogy nem én vagyok az emberük.

Ami nekem furcsa volt velük kapcsolatban, hogy az agitátor hölgy konkrétan kijelentette, hogy az ő cégük által pályázó cégek esélyesek csak a pályázat megnyerését illetően, egyrészt mert nekik súgnak fentről és mire megnyílik egy pályázat ők már teljesen képben vannak, amikor a többiek még csak szagolgatják, hogy mi hogy is van.

Ha tényleg így van az nem csak nem fair, hanem még gusztustalan is. Ha nem így van, de ilyen ígéretekkel próbálnak operálni, az meg azért gusztustalan.

Próbálták elhúzni a mézes madzagot, hogy ennyi, meg annyi milliárd eurós pályázati pénzek vannak bennragadva és 2013-ban "két kézzel fogják kiszórni a pénzeket".

Lassan itt a 2013-as év vége és ebből eddig semmit nem vettem észre. Amit nap mint nap tapasztalok  minden területen az az általános pénztelenség.

Röviden összefoglalva szerintem is kamu az egész, csak az éves belépési díjra hajtanak.

brigitta87 Creative Commons License 2013.06.12 0 0 24

Kedves Gonzo X1!

 

Én is voltam múlt héten az RGFI-nél. Hát elég kiábrándító volt. Azt vártam, hogy egy pályázatíróval fogok találkozni, ehelyett egy sima ügyintéző fogadott. Kecsegtetett minden széppel jóval, de konkrétummal csak akkor hajlandó szolgálni és szakemberrel is csak akkor találkozhatok ha fizettem. Tegnap már ott áltam a netbankban utalás előtt amikor azért csak ránéztem a fórumokban mit írnak róluk. Még jó! Most eléggé elbizonytalanodtam, nem szeretném ha átvernének. Nekem most kell segítség és tudom, hogy vannak is mezőgazdasági pályázatok amiken indulhatok, de nem akarom, hogy évekig hitegessenek. Téged tényleg nem kerestek a fizetés után semmi ajánlattal, nem ültetek össze és nem néztétek át mi jöhet számításba? Nem kérted vissza a pénzt? Nekem azt mondták, ha ilyen és ilyen okból mégsem sikerül semmit találni akkor visszafizetik a teljes összeget! Ez nem így van? Fontos lenne, hogy te vagy bárki aki tud segítsen , mert ha nem velük, de valamerre el kell indulnom tőke után. Ha tudtok megbízható céget ajánljatok légyszi valakit! Köszi előre is !

Előzmény: GonzoX1 (19)
Gábor.... Creative Commons License 2013.06.02 0 0 23
Sziasztok.
Olvasom hogy az RGFI nem éppen korrekt.

Kérném adjátok meg annak a sikerdíjas pályázatíró cég elérhetőségét.
akivalaki.en kukac gmail.com

Köszönettel.
Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.19 0 0 22

Sikerdíjas céget tudok ajánlani,aki nem kér előleget... nekem bejött.

Előzmény: Leucin (20)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.19 0 0 21

Nincs konfigurálva az outlokom és nem is szeretném ha ide vésnél elérhetőséget..akkkor írok. Elnézést nem sűrűn indexezek.

Előzmény: mimi_bacsi (17)
Leucin Creative Commons License 2013.04.04 0 0 20

szeretnék  tudni legalább 1 cégről, akinek érdemben dolgoztak, nem csak a pénzt szedték be...

ma jött tőlük, naon vicces

 

 

 " Áprilisi akció
Válassza két éves szolgáltatási csomagunkat és takarítson meg 51.000 Ft-ot!"

 

:-)    260 milliós árbevétele van  sacc/kb... hát, nem is olyan rosssz

GonzoX1 Creative Commons License 2013.02.16 0 0 19

Üdv mindenkinek,

A Regionális Gazdaságfejlesztési Iroda Szolgáltató Kft-t (RGFI) messze kerüljétek. Nagyon kedves beetető szavak, de amint fizetsz, semmit nem kapsz cserébe. Néhány db xls táblát küldenek 2-3 havonta aztán annyi. Amúgy egyébként a budapesti, Pest megyei kisvállakozásoknak azt javaslom, hogy ne dobjanak ki hozzám hasonlóan 100.000 Ft-ot, mert 2010 vége óta szinte minden pályázatból kizárják a Közép-Magyarországi régiót, vagy Pest megyei régiót, illetve néha közvetlenül Budapestet. Érdekes hozzáállás, de 2010 óta, ha családi (mikro, kis) vállakozásból, önnállóan tartod el magad, illetve azon kevesek közé tartozol, akik a GDP-hez hozzájárulnak és ráadásul a vállakozásod Budapesten vagy Pest megyében van, akkor a mai számítás szerint halmozzottan hátrányos helyzetünek számítasz. Ez teljes mértékben saját tapsztalat.

lepetit Creative Commons License 2013.02.02 0 0 18

Ismerős tapasztalatából tudom, hogy az RGFI tényleg nem azt adja, amit ígér...

Sok-sok szép ígéret...aztán kifizetsz kb 100ezer ft-ot és kiderül hogy nincs is olyan pályázat, amit ígértek...de majd lesz 1 éven belül csak várj türelmesen 100 ezer ft-ért...aztán bukod a pénzed...kb. ennyi a lényeg

mimi_bacsi Creative Commons License 2013.01.28 0 0 17

LCZ Group címét várom továbbra is! :-)

 

Jöhet levélben is!

Előzmény: Törölt nick (8)
glögga Creative Commons License 2013.01.16 0 0 16

Kedves Ventilátor!

 

Elárulnád kérlek, hogy milyen jellegű rossz tapasztalatod volt az RGFI-vel? Mi pont őket akarjuk most megbízni, de sehol nem találok róluk semmilyen referenciát.

 

Előre is nagyon köszönöm segítséged!

Előzmény: Törölt nick (2)
mimi_bacsi Creative Commons License 2012.11.29 0 0 15

LCZ Group

 

Engem is érdekel az elérhetőségük....

Előzmény: Törölt nick (8)
tipcsibácsi Creative Commons License 2012.11.22 0 0 14

Ha nem titok komolyan érdekelne az említett cég.

Mailem publikus.

Előzmény: Törölt nick (12)
Szűcs Róbert Creative Commons License 2012.11.22 0 0 11

Szerintem mi egyetértünk a sikerdíj kérdésében :-)

 

Egy dologban viszont nem: nem osztom ezt a nagy szolgáltatóban meg lehet bízni dolgot. Nem feltétlenül.

 

Minden a részleteken múlik, nézd meg a nagy tanácsadó cégek szerződéseit. Olyan ASZF-jük és felelősségkorlátozó feltételeik vannak, hogy megrendelőként vicces olvasni a szerzdést, amit benyújtanak. Ezekhez képest sok-sok egyszemélyes szolgáltató többet vállal, felelősségbiztosítással, miegyébbel.

Előzmény: Törölt nick (10)
PoliBili Creative Commons License 2012.11.21 0 0 9

A google nem dob semmi használhatót erre a névre.

LCZ Group.

 

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.21 0 0 8

LCZ Group

Korrekt, lendületes kis cég. Csak siker esetén, kér pénzt jó banki kapcsolatokkal.

Szűcs Róbert Creative Commons License 2012.11.21 0 0 7

Más lehet itt a vízválasztó, mert attól, hogy valaki egyszemélyes vagy mikrovállalkozás (vagy szabadúszó, ahogy tetszik) még nem biztos, hogy sikerdíjas megbízásokat vállal. Szvsz ez sokkal inkább szemlélet kérdése. Jómagam pl. tisztán sikerdíjas megbízást -közbeszerzési pályázatot- nem vállalok (fix+sikerdíjast igen). Ez alól egy kivétel volt, a szomszédomnak megcsináltam tisztán sikerdíjas konstrukcióban egy közbeszerzést, amit megnyert :-)

Előzmény: Törölt nick (6)
szkkati Creative Commons License 2012.11.21 0 0 5

Egy pályázatíró cégnél dolgozom, azért írok, mert lehet, Önnek ez fontos lehet. Az Ön által felsorolt szempontoknak egytől egyig megfelelünk, sőt, olyan szolgátatáscsomagot ajánlunk, melyben egy éven át figyeljük egy forrástérképen keresztül, hogy a szerződő ügyfelek milyen pályázatokra pályázhatnának nagy eséllyel,(amely pályázatokat természetesen meg is írjuk.) Ha további részletekre kíváncsi, kérem keressen szkerekeskatalin@gmail.com e-mail címemen.

Előzmény: mimi_bacsi (3)
mimi_bacsi Creative Commons License 2012.11.21 0 0 3

Elsősorban olyan javaslatokat várok, amiben többek között az alábbi szempontok is megvannak a pályázatírókkal kapcsolatban:

 

Sikerdíjas a pályázatírásuk

Teljes projektmenedzselést vállalnak

A pályázati ötletekre keresik a kiírásokat, a megoldásokat

Nagy százalékkal írnak sikeres pályázatokat (ez a jó és pontos előszűrésnek köszönhető)

 

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.21 0 0 2

Regionális Gazdaságfejlesztési Irodát (RGFI) NEM ajánlom.

villantós Creative Commons License 2012.11.21 0 0 0

Cégekről nem tudok, de, van egy pár ismerősöm, akik napszámban szépen dolgozgatnak másoknak.   Keresd az embert…. Adjál fel hirdetést.  

mimi_bacsi Creative Commons License 2012.11.20 0 0 topiknyitó

Kinek van tapasztalata jó pályázatíró céggel kapcsolatban?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!