Keresés

Részletes keresés

Navorsky Creative Commons License 2012.12.08 0 0 1517

nem...

Előzmény: kisödön (1516)
kisödön Creative Commons License 2012.12.06 0 0 1516

 

nem a nagy ignácban ?

Előzmény: Navorsky (1515)
Navorsky Creative Commons License 2012.12.04 0 0 1515

sokkol engem is...

mocskos qrva itt van a Kozma utcában...

Előzmény: Törölt nick (1513)
Navorsky Creative Commons License 2012.12.04 0 0 1514

hihetetlen, hogy ez a erre képes volt..

Előzmény: Törölt nick (1512)
Navorsky Creative Commons License 2012.12.04 0 0 1511

P. Erika részt vett Bence megölésében

 

P. Erika részt vett Bence megölésében2012.12.04. 06:15 | Bors | 23 hozzászólás  gyilkosság kínzás P. Erika Szita BenceA rendőrök biztosak benne: Szita Bence nevelőapjának volt barátnője, P. Erika nemcsak ott volt a kisfiú megölésekor, de részt is vett abban. A Bors úgy tudja, az asszony helyszíni vallomása és a holttest vizsgálata is ezt támasztja alá.

A Bors megbízható forrásból megtudta: Szita Bence nevelőanyja, P. Erika vallomásában elismerte, hogy egy zseblámpát vitt a tetthelyre, azzal világította meg a gyereket, amíg csaknem halálra kínozták.

P. Erika ezzel elismerte, hogy végignézte a kisfiú megkínzását. Lapunk egyéb forrásból azt is megtudta: a gyerek holttestén találtak olyan nyomot, amely egyértelműen arra utalhat, hogy az asszony is bántalmazta őt. Ezt követően gyilkosai élve ásták el a fiút

 

 

http://www.borsonline.hu/20121204_p_erika_reszt_vett_bence_megoleseben

mamicska Creative Commons License 2012.12.02 0 0 1510

nézd, nem szeretek hitbéli dolgokon vitatkozni 

 

ha jobban utánagondolok, akkor még nagyobb hülyeségnek tartom ezt a dolgot és ezért elnézést kérek. De miért is kellene nekem azért elnézést kérnem, amiért nem hiszek a csillagjegyek meghatározó erejében?

 

és a telihold meg számtalan más "biológiai erő" hatása a civilizáció eredményeképpen elenyésző - semmiképpen nem köthető valaki gyilkos hajlamaihoz

 

a megszakított nemi aktusra való reagálás sem függvénya a skorpióságnak - semmi köze hozzá

 

félreértettél: ha egyik oldalon figyelembe veszed és a skorpiósággal magyarázol egy gyilkosságot, akkor az ellenoldal u.ezt megteheti fordított előjellel - enyhítő körülménynek tudja be. Jaj, szegény asszony, hát izéééé, van annak ölég baja és még ráadásul skorpió is, ami meghatározza bizonyos reakcióit.:)

Lásd be, hogy ez ölég nevetséges dolog lenne:)

 

a jogban ennek nincs helye - szerencsére ( hozzáteszem nagyon óvatosan, hogy a mai tudásunk szerint!! mert lehet, hogy 100 év múlva kiderül, hogy bizony minden gyilkos ártatlan, mert vagy telihold volt vagy "gyilkos" csillagjegyben született és az determinálja a cselekedeteit)

Előzmény: tyukodi pajtás (1507)
Augustine Creative Commons License 2012.12.02 0 0 1509

Minden esetre tetszenek neki a skorpió vonások.

Előzmény: tyukodi pajtás (1507)
Bertrand de Beaufourt Creative Commons License 2012.12.02 0 0 1508

:-)

Előzmény: Törölt nick (1506)
tyukodi pajtás Creative Commons License 2012.12.01 0 0 1507

Ha már kiröhögted magad... És kicsit higgadtabban utánagondolsz...

E tekintetben teljesen mindegy, hogy hiszünk-e az asztrológiában, vagy van-e igazság benne. Annyi tény, hogy az asztrológia az egyes csillagjegyekhez, így a skorpióhoz is, elég jól körülhatárolt tulajdonságokat társít -- ezt remélem, Te sem vitatod. Ha valaki egy sereg "skorpiós" társasághoz csatlakozik, az azért arra utal, hogy az illető magára nézve igaznak, vagy legalábbis találónak érzi az asztrológia által a skorpiókhoz társított jellemzőket. Én ennyit, és nem többet kívántam állítani Erika "skorpiósságáról". 

Teliholdról én nem írtam, de ha már szóbahoztad... Ha figyeltél biológia-órákon, talál Neked is feltűnt, hogy az élőlények jelentős részénél különösen a szaporodáshoz kapcsolódó folyamatokat gyakorlatilag a Hold szinkronizálja... Hogy csak a menstruációs ciklust és a terhesség időtartamát említsem -- és akkor egyéb élőlényekről még ne

A "gyilkos indulatokat" elsősorban nem a "skorpióssághoz", hanem az álltalam vázolt szituációhoz kötöttem -- mármint hogy a már nagyon várt és igényelt szexuális együttlétet mondjuk beteljesülés előtt fél perccel egy egyébként sem szívlelt illető (esetleg rendszeresen) megzavarja. Készséggel elhiszem, Téged az ilyen helyzet(ek) nem billentenének ki lelki nyugalmadból -- de gyanum szerint ezzel a kisebbséghez tartozol.

A "skorpiósság" enyhítő körülményként való figyelembevétele hozzászólásomból nem vezethető le, az a Te saját ötleted :-)   

 

Előzmény: mamicska (1503)
Augustine Creative Commons License 2012.12.01 0 0 1504

"de azt nem veszed észre, hogyha a csillagjegy ennyire számít és ennyire meghatározza az ember jellemét stb, akkor ez enyhítő körülménynek számíthatna

 

habár ahogy hülyül a világ, erre még sor is kerülhet:)"

 

:DDD

 

Pont erre gondoltam én is!

Előzmény: mamicska (1503)
mamicska Creative Commons License 2012.11.30 0 0 1503

ne röhögtess már

 

skorpió - ÉS? Mit számít? Testvéremmel mindketten azok vagyunk és semmiben nem hasonlítunk egymásra - a szex állítólagos fontos szerepe meg annyira nem igaz, hogy csak na!

 

klímax táján - atyaviláááááág!! És a teliholddal mi van?? Minden hülyeséget el kell hinni??

 

a skorpiók gyilkos indulatának feltételezését pedig egyenesen kikérem magamnak!:)) Emmán rasszizmus!:)

 

de azt nem veszed észre, hogyha a csillagjegy ennyire számít és ennyire meghatározza az ember jellemét stb, akkor ez enyhítő körülménynek számíthatna

 

habár ahogy hülyül a világ, erre még sor is kerülhet:)

 

 

Előzmény: tyukodi pajtás (1500)
Augustine Creative Commons License 2012.11.30 0 0 1502

Ja. Szerintem is.

Előzmény: Törölt nick (1501)
tyukodi pajtás Creative Commons License 2012.11.30 0 0 1500

Az eredeti témára visszatérve... Szerintem érdemes lenne a következő dolgokon is elmélkedni:

  1. Erika skorpió volt, ráadásul tudatosan vállalt skorpió, hisz iWiw-es oldalán látható, hogy több "skorpiós" csoporthoz is csatlakozott.
  2. A skorpiók életében a szex igen fontos szerepet tölt be -- klimax táján sokszor meg "pláne"...
  3. A nevelőapa szerint Erikának azért kellett elköltöznie, mert a fiúk sokat veszekedtek, nem jöttek ki egymással
  4. Erika szerint azért kellett eljönnie, mert élettársa Bence és ő (Erika) kövül Bencét választotta.
  5. Bence nagyanyjának(?) panaszkodott, hogy Erika bántóan viselkedik vele.
  6. Bence többnyire az apjával aludt egy szobában, bár "újabban már hajlandó volt egyedül is aludni."

Bevezetőben: tudom, hogy kegyelet, meg minden, csak hát az ember próbálja megérteni a dolgokat. Én általában azt tartom, hogy az életben ritkák a tiszta "fehér" és "fekete" dolgok. Ezek előrebocsájtásával nézzük meg, hogy mit takarhat az, hogy:

  • a két fiú nem jött ki egymással: lehet, hogy Bence okosabb, ügyesebb, talpraesettebb volt Erika fiánál. Ráadásul ő volt "otthon".  Az ilyen gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni egymással. Lelkileg is, sőt. Nem tartom kizártnak, hogy Erika fián keresztül akart "visszavágni" Erikának.
  • az élettárs Bence és Erika közül Bencét választotta: elképzelem, hogy a szexuálisan túlfűtött, skorpió Erika gondolatban egész nap az esti szexelésre készül. Este el is kezdik a nevelőapával, de pont a közepén tartanak, mikor bekopog Bence, hogy "Apa, félek, veled akarok aludni !" És a nevelőapa "Bencét választja". Ilyen helyzetben egy skorpió nőtől a "gyilkos indulat" nem is annyira abszurd.  Bence részéről ez a dolog is tudatos, "Erika-szivatás" lehet.  Csak hát ahhoz meg még kicsi ő, hogy felfogja, ezzel olyan "erőkkel" "játszik", amelyek őt is elsodorhatják. 

A nevelőapának -- szerintem -- észre kellett volna vennie, hogy az igazi konfliktus Erika és Bence között feszül. És az erőviszonyok nyilván a felnőtt Erika felé billennek. Ezért Bencét Erika közelébe sem lett volna szabad engedni. 

 

A két bűntárs motivációival kapcsolatban is van elképzelésem, de ezt legközelebb...

Augustine Creative Commons License 2012.11.30 0 0 1499

Akkor mondhatjuk, hogy minél kontrolláltabb valaki, annál rendesebb.

Előzmény: Törölt nick (1498)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.29 0 0 1496

És arra mennyi pénzt raknál, hogy ebben a pillanatban Orbán Viktor a miniszterelnök? Nincs idő megnézni a híreket, egy másodperc alatt kell dönteni, különben lejár a fogadás!

 

Én kb. ugyanennyit raknék arra, hogy ebben a pillanatban fogságban van a két kis hajléktalanunk.

Előzmény: Törölt nick (1495)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.29 0 0 1494

nem ártana megvárni vele míg minden részlet elő nem kerül, mégpedig a bírósági tárgyaláson.

persze megértem a szenzációhajhászást.

Előzmény: Törölt nick (1493)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.28 0 0 1492

Nem vádlott, csak gyanúsított.

Előzmény: Törölt nick (1487)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.28 0 0 1491

Lehet, de

 

- nem tudjuk, hogy vérgeci volt-e

 

- ha az volt, akkor se biztos, hogy még mindig az volt: egy ilyen kissrác személyisége évről évre változik, ugye mostanában már éppen jóban volt a nővel, és lehet, hogy a "vérgeciségeket" még két éve csinálta... míg ugye a nő személyisége biztosan nem változott annyit az évek során

Előzmény: Bertrand de Beaufourt (1488)
loding Creative Commons License 2012.11.28 0 0 1490
:-),
" A másik két elkövetőt is szívatják?"
gondolod Erikával már olyan közeli a viszony ? :-D
Előzmény: Törölt nick (1486)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.28 0 0 1489

A zárójeles megjegyzésem erre vonatkozott. Minél többen vannak, annál óvatosabbak az emberek az ismeretlenekkel, a szép dolgokat ígérőkkel, stb. nem véletlen, hogy elszigetelt kisközösségekben, falvakban mindenki köszön mindenkinek, nagyvárosban meg átlépünk a rokkant kolduson ("úgyis lát, csak felvett egy fekete szemüveget", a lehető legrosszindulatúbb feltételezésekkel élünk, miért is sérült), és elhajtjuk a pénzért kuncsorgó alapítványokat, stb. Egy kisközösségben ugyanis kb. ismersz mindenkit, tehát tudod, ha valaki pszichopata, nagyközösségben meg a "nem beszélünk idegenekkel, akik mind szélhámosok és csalók" alapelv érvényesül. Egy idő elteltével a pszichopatát üldözni kezdik a korábbi hazugságai, az internet korában már földrészek közötti költözéssel se tud elmenekülni a múltja elől.

 

Szóval én nem vagyok biztos benne, hogy annyival előnyösebb stratégia.

Előzmény: Augustine (1485)
Bertrand de Beaufourt Creative Commons License 2012.11.28 0 0 1488

az biztos, de egy ilyen idős vérg.ci kiscsávó simán ki tud csinálni idegileg egy már amúgy is félbolond nőt, ha arról van szó. persze ez valószínűleg csak elméleti lehetőség.

Előzmény: Törölt nick (1483)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.28 0 0 1487

Ez szankciónak tűnik.

 

Nem, csak hogy ne tudjanak összebeszélni egymással a vádlottak.


A másik két elkövetőt is szívatják?

 

Miért lenne "szivatás" egy szándékos gyilkossággal vádlott esetében, hogy a külvilággal kommunikációját az ügyvédjére korlátozzák?


Egyáltalán bent vannak még?

 

Nem bmeg, szabadlábon vannak... A két cigány biztosan bűnös, de erősen kétlem, hogy a nő ártatlan lenne.

Előzmény: Törölt nick (1486)
Augustine Creative Commons License 2012.11.28 0 0 1485

Meg szerintem azért az aljasságoknak híre megy egy közösségben. Tegyük fel, x.y-vidáman szemétkedik mindenkivel, persze olyan kereteken belül, hogy ne kerüljön sittre, de a szociokulturális közege kimondva, kimondatlan, leminQsíti, így a másoknak sokat ártók gyakran magukra maradnak.

Előzmény: Törölt nick (1481)
dreia Creative Commons License 2012.11.28 0 0 1484

Na de a pszichopatáknak csak töredéke kerül börtönbe, a többi meg vígan szaporodhat. A népesség kb. 4 %-a pszichopata, a börtönlakók átlag 20 %-a pszichopata, ebből látszik, hogy nem fenyegeti őket a kipusztulás veszélye. Egyelőre még növekszik a számuk. 

Előzmény: Törölt nick (1481)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.28 0 0 1483

De szvsz tökmindegy, milyen volt a kissrác, a nő semmiképpen sem lehet százas.

Előzmény: Bertrand de Beaufourt (1480)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.28 0 0 1482

Max akaratos volt, vagy ilyesmi.

Előzmény: Bertrand de Beaufourt (1480)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.28 0 0 1481

Én is az evolúciós stratégiájukra gondoltam. Ha egy pszichopata egész életét börtönben tölti például, akkor nem sok gyereket hagy hátra maga után. Valamint minél több a pszichopata, annál valószínűbb, hogy akár egymást is átvágják (meg annál felkészültebb a társadalom is rájuk), tehát valószínűleg van egy optimális arányszámuk, ami alatt nőni kezd a számuk, fölötte meg csökkenni.

Előzmény: dreia (1479)
Bertrand de Beaufourt Creative Commons License 2012.11.27 0 0 1480

ha intuitíve akarom megközelíteni a dolgot, akkor lehet, hogy a nő "csak" skizofrén vagy paranoid volt, nem pszichopata, legalábbis a cikk alapján. a parazita életmód nem tűnik jellemzőnek, annál inkább valami labilitás, és kontrollvesztés. lehet, hogy szentségtörő leszek, de valószínűleg nagy bajok voltak a kissráccal, bár a kegyelet-nem sértés miatt ezt valószínűleg már nem bolygatják.

Előzmény: Törölt nick (1473)
dreia Creative Commons License 2012.11.27 0 0 1479

Nem a pszichopatára gondoltam, hogy sikeres, hanem az evolúciós stratégiájukra. Bár a pszichopatát is felosztják sikeresre és sikertelenre. A sikertelennek azokat nevezik, akik börtönbe kerülnek. 

Előzmény: Törölt nick (1477)
dreia Creative Commons License 2012.11.27 0 0 1478

Nem akarnám, hogy ők is börtönbe kerüljenek, csak hirtelen ötlet volt nem gondoltam végig. Különben meg mondhatná a bíró, hogy öngyilkos lett, mert sejtenie lehetett, hogy mérgezett ételt kap és mégis megette. Csak tengerimalacot ne kapjon, mert akkor azon teszteli a beküldött kajákat. 

Előzmény: Törölt nick (1476)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!