Keresés

Részletes keresés

Dámdámdámdám Gurgugyin Creative Commons License 2012.12.04 0 0 186

Csak nem a Fikusz?

Előzmény: orion_tv (160)
armadillo Creative Commons License 2012.11.28 0 0 185

jó:-)

Előzmény: Törölt nick (183)
armadillo Creative Commons License 2012.11.28 0 0 184

Olga lerombolta a jól felépített koncepciót:-) de azért a szakmai rutin továbbsegítette a mestert, mégha 'oldalaznia' is kellett egy kicsit:). Aki meg az elvárt borzongásra vágyott, annak így is megfelelt.

Előzmény: Callie (178)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.28 0 0 183

http://hvg.hu/w/20121128_A_magyarok_istenere

 

Epigonizálom Tótát:

 

Tótaweisz istenére

Ajvé, csóresz van haver! Hiába vonyítunk éjt nappallá téve, itt visítunk mint a foszforbombák Gázában, de ezek a faszista orbánbányászok csökkentik a jegybanki alapkamatot. A forint meg nem száll el. Hé! Hó! Rócsild bácsi! Mijablankoltfaszvanmá?! Úgy beszéltük, hogy mi itten megindítjuk a gyalogsági rohamot, maguk meg rázendítenek a nehéztüzérséggel. Tessék, mi itt ordítunk torkunk szakadtából, hogy államcsőd, összeomlás, világvége, maga meg a kiadja a Standard&Liar-nek hogy minősítse le a turulosokat? Ennyi?? Tudja maga Rócsild hogy mit ért ez? Lószart, papa. Kiröhögték a Magasságos Hitelminősítőt, és elmondták mindenféle hazug lobbista bűnszövetkezetnek. És az ég nem szakadt le! Az örökkévaló elfordította fényességes tekintetét mirólunk, vagy mi a picsa van má he?

dajong Creative Commons License 2012.11.28 0 0 182

Nem ártott semmit. Aki hőzöngeni akar, az találna okot a hőzöngésre. Ez az egy előnye van a Jobbiknak a libsi média elfogultságából. Ha csendben van, akkor is mocskolják.

Én azt gondolom, és remélem, hogy minél nagyobb az amerikai nagykövet arroganciája, minél kendőzetlenebbül utasítja Orbánt és Ádert, minél nagyobb vircsaftot csap a megélhetési rettegők csapata, annál nagyobb lesz a nemzet velük szemben érzett ellenszenve. És...

...

S egy talpalatnyi föld elég nekem.
Hol a tagadás lábát megveti,
Világodat meg fogja dönteni.

 

Madách Imre

Előzmény: Törölt nick (181)
dajong Creative Commons License 2012.11.28 0 0 180

Az Amerikai Egyesült Államok a lehető leghatározottabban elutasítja és elítéli a Jobbik országgyűlési képviselőjének a magyar parlamentben november 26-án elhangzott felháborító antiszemita megjegyzéseit - közölte az ország budapesti nagykövetsége kedden az MTI-vel.

"Az ilyen gyalázatos és rendkívül sértő megnyilvánulásokat köteles minden demokráciában élő személy azonnal és keményen elítélni, s ez különösen vonatkozik a magyar kormány legmagasabb rangú képviselőire" - fogalmaztak.

Hozzátették: az, hogy a magyar parlamentben elhangozhatnak antiszemita és rasszista felszólalások, ismét alátámasztja, hogy szükség van Magyarországon a tolerancia és a békés együttélés hangjainak felerősítésére.

 

 

Elnök Úr! Miniszterelnök Úr!

 

Megjött a parancs! Vasárnap uccu tüntetni! Sárgacsillaggal!

A tolerancia és a békés együttélés hangjai pedig fel lesznek erősítve. A csapból is az fog folyni, hogy hány millió demokrata vett részt a budapesti seriff-shown.

dajong Creative Commons License 2012.11.28 0 0 179

Ungvári:  A szüleivel bejártam Afrikát, Ázsiát, a fél Földgolyót elvégre diplomaták voltak... :-)))

Előzmény: Törölt nick (172)
Callie Creative Commons License 2012.11.28 0 0 178

Ez nekem nagyon tetszik, köszi, hogy megkerested a linket.

 

Legmagasabb fok. Nézzétek meg 15-13-ig (visszafelé számlál, az elején van). Két percen keresztül értekezik arról, hogy az illető tudatosan használta az "összeírás" kifejezést, ami pontosan 1944-ben használtak és szándékosan arra akart ezzel a szóval utalni, amikor embereket gyilkoltak származásuk miatt stb-stb.

 

 

Ekkor Olga közbeszól, hogy "de nem az összeírás kifejezést használta, hanem azt, hogy felmérés".) Erre - mikor nyilvánvaló lesz éppen a nem hülye nézőknek, hogy vagy nem is látta a felszólalást, vagy szándékosan hazudik - habozás nélkül azt mondja: "Természetesen. A felmérés és az összeírás között szép és hajszálnyi a különbség " és folytatja elismételi az egészet, megtoldva azzal, hogy "hát mit csinált volna azokkal, akikről kiderül" stb.

 

Pár mondat múlva már Fichtét (a filozófust) jelöli meg, mint "náci hagyomány" szerzőjét. Aki 1814-ben halt meg......

 

 

Szóval ez meghökkentően jó.

 

 

 

Előzmény: armadillo (173)
armadillo Creative Commons License 2012.11.28 0 0 176

azt teszik - ráadásul széles sávon.

Előzmény: Törölt nick (175)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.28 0 0 175

Vérpofi. Szeme se rezdül amikor leterroristázza a palesztinokat - am block.

 

Rettegtetést taníthatnának bármelyik egyetemen.

 

Előzmény: armadillo (174)
armadillo Creative Commons License 2012.11.28 0 0 174

Debreceni és Olgika is elég magasan míveli a szakmát...

Előzmény: armadillo (173)
armadillo Creative Commons License 2012.11.28 0 0 173
Előzmény: Callie (171)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.28 0 0 172

Nem csodálnám, ha Gyöngyösiről is kiderülne hogy zsidó. Ekkora magas lasztit ellenségnek nem ad fel épeszű ember. :)

 

Előzmény: Tamerlán (169)
Callie Creative Commons License 2012.11.28 0 0 171

Tanulmányértékű előadást tartott a témában Ungvári Tamás tegnap az egyenes beszédben.

 

 

Tamerlán Creative Commons License 2012.11.27 0 0 169

Szebbnél szebb rettegészeti gyakorlatok!

 

Most még fel sem lehet mérni,

hogy ez a Gyöngyösi mekkora lendületet adott a szakmának...

 

 

Előzmény: Callie (163)
armadillo Creative Commons License 2012.11.27 0 0 167

komoly túlkínálat van szakmai kiválóságokból:)

Előzmény: Callie (166)
Callie Creative Commons License 2012.11.27 0 0 166

MAZSIHISZ


A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége felhívja a demokratikusan gondolkodó parlamenti képviselőket, hogy egyenként, és kollektívan is utasítsák vissza Gyöngyösi Márton antiszemita kijelentéseit.
A Jobbikos képviselő – a holokauszt óta először – a Parlamentben azt követelte, hogy magyar állampolgárokat zsidó származásuk alapján vegyenek listába, és állította, hogy itt élő zsidó emberek „nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek Magyarország számára.”

Ez a javaslat a Teleki-féle zsidót törvények visszahozatalát szeretné, olyanokét, amelyek alapján több százezer magyar állampolgárt vettek listába és pusztítottak el. Minden országgyűlési képviselőnek kötelessége, hogy lelkiismeretére hallgatva, személyesen utasítsa vissza Gyöngyösi Márton diszkriminációs kijelentéseit és egyben a Parlamentnek intézkednie kell Gyöngyösi felelősségre vonásáról.

Callie Creative Commons License 2012.11.27 0 0 165

Az Európai Zsidó Kongresszus elnöke, Moshe Kantor elítéli Gyöngyösi Mártonnak, a szélsőjobboldali és antiszemita Jobbik országgyűlési képviselőjének kijelentését. Gyöngyösi azt javasolta, hogy meg kellene vizsgálni, hány zsidó él Magyarországon, de különösen a parlament és a kormány zsidó tagjait kellene listázni, mert biztonsági kockázatot jelentenek az ország számára.

„Ez a javaslat a náci koncentrációs táborok szelekciójára emlékeztet, amikor az emberek egy csoportját életben hagyták, a többieket pedig meggyilkolták, mert úgy gondolták róluk, fenyegetést jelentenek” – mondta Kantor. „Ezzel a kijelentéssel a Jobbik minden törvényen átlépett. Ezt a pártot félre kell állítani Magyarországon, az Európai Parlamentből pedig ki kell tiltani.”

Gyöngyösi kijelentése után egyetlen magyar parlamenti képviselő sem hagyta el az üléstermet, senki nem próbálta félresöpörni a botrányos mondatokat. Az országgyűlés elnöke nem kapcsolta ki Gyöngyösi mikrofonját, nem figyelmeztette őt, sőt, némi taps is hallatszott az ülésteremben.

„Ezen kijelentések nagy kihívást jelentenek a Magyar Országgyűlés és az Európai Parlament számára. Vagy elhatárolódnak a gyűlöletbeszédtől és az erőszakra való felbujtástól, vagy elvesztik morális alapjaikat. Magas rangú magyar és európai uniós hatóságok fellépését követeljük ebben az ügyben. Amennyiben nem történik elhatárolódás, a zsidó közösség úgy fogja érezni, hogy a hallgatás egyben beleegyezés. Úgy gondoljuk, hogy a magyarországi zsidóság elleni fizikai támadások nem csak annak köszönhetőek, hogy a Jobbik megerősödött, hanem annak is, hogy nem történik elhatárolódás a megnyilvánulásaik és cselekedeteik ellen.”
 

Chrystalline Creative Commons License 2012.11.27 0 0 164

http://endresy.blogspot.hu/2012/11/david-csillaga-es-parlament.html

Az azonban figyelemre méltó, hogy aki egy nap késedelemmel, a média hatására „jön rá”, hogy félreértették, azt alighanem nem értették félre. Pontosan azt, és úgy akarta elmondani a vázlatpapírok halmával a kezében. Ha bármelyik kormánypárt, illetve a házbizottság egy nap késedelemmel reagál egy ilyen eseményre érdemben, akkor kérdéses, hogy akartak-e reagálni egyáltalán? 

Callie Creative Commons License 2012.11.27 0 0 163

***

A Raoul Wallenberg Egyesület közleménye: szégyen azokra, akik a Jobbikot beszavazták és szégyen a képviselőkre, akik ezt szó nélkül tűrik
2012. november 26., hétfő 21:10

Meddig tűrjük a fasizmust a magyar Parlamentben? A Raoul Wallenberg Egyesület minden felelős kormányzati és ellenzéki erőtől kérdezi: meddig kell még tűrnie a tisztességes embereknek azt, hogy a magyar Országgyűlésben mindennapi, megszokott esemény a már nem is leplezett antiszemitizmus. Az, hogy a magyar Parlamentben szinte mindenféle tiltakozás nélkül mondhatja egy képviselő, hogy ideje lenne felmérni, hány zsidó származású képviselő van a T. Házban és a magyar kormányban, szégyen. Szégyen azokra nézve, akik az érintett pártot beszavazták a magyar Országgyűlésbe, szégyen azokra a képviselőkre nézve, akik ezt szó nélkül tűrik, szégyen a levezető elnökre nézve, aki nem találta felháborítónak ezt az antiszemita kirohanást abban az Országgyűlésben, ahol történelmünk egyik legsötétebb korszakában két zsidótörvényt szavaztak meg a honatyák. Szégyen minden becsületes ember számára, aki ezt némán tűri. Vajon meddig kell még szégyenkeznünk?

***

A HIT Gyülekezete közleménye: megdöbbentő, hogy a demokratikus pártok érdemi reakció nélkül hagyták a náci felszólalást

2012. november 27., kedd 00:29
Magyarország legsötétebb korszakát, a nyilas- és horogkeresztes rémuralmat idéző náci felszólalás hangzott el hétfőn a parlamentben, amikor a jobbikos Gyöngyösi Márton kijelentette, listázni kellene a kormány és az Országgyűlés zsidó származású tagjait. A Jobbik ezzel végleg levetette álarcát, és nyíltan felvállalta Adolf Hitler szellemi örökségét.

A náci utódpárt tudatosan és szisztematikusan kívánja hozzászoktatni a magyar társadalmat a nemzetiszocializmus tömeggyilkos eszméjéhez. Ahhoz az eszméhez, amely egyszer már pokollá változtatta Magyarországot, amely lángba borította Európát és a fél világot. A Hit Gyülekezete vezetősége a leghatározottabban tiltakozik az elhangzott náci felszólalás miatt! Ugyanakkor megdöbbenését fejezi ki, hogy a demokratikus pártok érdemi reakció nélkül hagyták a mérgező megnyilvánulást. A Hit Gyülekezete felszólítja Orbán Viktor miniszterelnök urat, a Fidesz elnökét és Kövér László urat, az Országgyűlés elnökét, hogy határozottan lépjenek fel az ilyen és ehhez hasonló beszédekkel szemben! A jobbikos felszólalás nem maradhat következmények nélkül, mert ellenkező esetben nemcsak a magyar parlament, hanem Magyarország becsülete a tét. Mivel Gyöngyösi beszéde a parlamentben hangzott el, ezért felszólítjuk a demokratikus parlamenti pártokat, hogy egységesen ítéljék el a képviselő gyalázatos kijelentéseit, a Jobbikot pedig zárják politikai karanténba.

Berlusz Móni Creative Commons License 2012.11.18 0 0 162

Domina Kristóf...  az új rettegő, a NYT hivatalos rettegészeti tudósítója. :-SSS

 

http://nol.hu/kulfold/nyt__magyarorszagon_tenyesztik_az_uj_breivikeket

 

 

orion_tv Creative Commons License 2012.11.14 0 0 160

akik be vannak fosva, és a hatalmat így akarják megtartani, az a kormánypárt:

 

Belebonyolódtak a saját javaslataikba a fideszesek

a végső szavazás van hátra a parlamentben, még mindig nem világos, hogy milyen szabályok szerint fogunk szavazni a következő országgyűlési választásokon. Hétfőn a parlament több tucat új szabályt szavazott meg, de ezek között vannak olyan is, amelyek teljesen ellentmondanak egymásnak.

 

A hétfői szavazás előtt több módosító javaslat is érkezett a törvénynek ehhez a pontjához: az Alkotmányügyi Bizottság például azt kezdeményezte, hogy a területileg illetékes jegyző keresse fel a választásra jogosultakat. A fideszes Szakács Imre szerint ez indokolatlanul nagy terhet róna a jegyzőkre, így ő kihagyta a javaslatából a jegyzőket, és csak annyit hagyna benne a törvényben, hogy a választási központ "a megfelelő időben és megfelelő módon" tájékoztatja a polgárokat.

 

A korábban a törvényjavaslatban szereplő kétszáz ajánlás helyett ötszáz ajánlást kell majd összegyűjetenie annak, aki indulni akar a választásokon. A módosítást benyújtó Vas Imre szerint a hétfői csomagban elfogadott módosítással érvelt a javaslata mellett: szerinte erre azért van szükség, mert azok is ajánlhatnak majd jelölteket, akik nem regisztrálnak.

A kampányidőszakot viszont megkurtították a hétfői szavazáson: a most érvényes hatvan naphoz képest csak ötven napjuk lesz a pártoknak arra,  hogy meggyőzzék a választókat.

 

parlament azt is megszabta, hogy a pártok hol hirdethetnek majd a kampányidőszakban. Fizetett hirdetések csak a közszolgálati médiában, nyomtatott lapokban, illetve közterületi plakátokon jelenhetnek majd meg. A pártok és a jelöltek bármennyi plakátot és szórólapot készíthetnek és terjeszthetnek a kampányidőszakban. A jelölteknek legfeljebb 600 percük lesz hirdetésre, de a pontos időkeretről majd a Nemzeti Választási Bizottság dönt. A nyomtatott lapokban csak úgy hirdethetnek majd a pártok, ha a kampányidőszak kezdetén a hirdetések nyilvánosságra hozott árjegyzékére rábólint az Állami Számvevőszék. A nyomtatott sajtóban és a közszolgálati médiában szereplő hirdetések költését szabályozza a törvény, a fizetett közterületi plakátokon való megjelenést egyáltalán nem.

Az elfogadott módosító indítvány szerint tilos lesz hirdetni mozikban, kereskedelmi és a körzeti médiaszolgáltatóknál, illetve ezek internetes felületein is, illetve az internetes sajtótermékeken és hírportálokon. Nem zárják ki viszont a közösségi oldalakat és a blogokat. Az elfogadott módosítók értelmében pénzbüntetésre és a jogsértés tényét megállapító határozat közzétételére kötelezhetik azokat a médiaszolgáltatókat, akik megsértik a kampányszabályokat. Az elfogadott módosítók értelmében a választást megelőző héten nem lehet majd közzétenni a közvélemény-kutatás adatait, ami nem változtat a korábban elterjedt gyakorlaton, hogy SMS-ben vagy közösségi oldalakon ismerhessék meg a polgárok a legfrissebb mérések adatait.

 

Akkor ki is retteg?

armadillo Creative Commons License 2012.11.13 0 0 159
Előzmény: Tamerlán (158)
Tamerlán Creative Commons License 2012.11.13 0 0 158

Mesterházy Attila (MSZP)

olaszoknak mutatta be legújabb rettegtetési gyakorlatát:

 

„Az EU állítsa meg a fasiszta sodródást” című interjúban az MSZP elnöke úgy vélekedett, hogy az Orbán-kormány minden eddigi intézkedését „az önkényuralom logikája sugallta, mely nem a jövőbe tekint, hanem a sötét, gyászos múltból meríti táptalaját minden téren szabadsággyilkoló politikával: a polgárjogoktól a szociális jogokig”.
Mesterházy Attila szerint a választási regisztráció a nyolcmillió szavazásra jogosult magyarból több mint egymilliót kizár a szavazásból. Hangoztatta, hogy a Nobel-békedíjjal kitüntetett Európa „nem nézheti passzívan Magyarország fasisztává válását”, ami – mint állította – „példa lehet a Kelet-Európában és máshol is egyre inkább gyökeret eresztő populista és Európa-ellenes pártok számára”.

2012.11.11., l'Unitá/MTI

 

A gyakorlat egy új, igen ütős  fejlesztést is tartalmaz: ez a "múltból történő táptalaj merítés".

Gratulálunk!

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.11 0 0 157

Új himnuszt akarnak?

http://www.168ora.hu/itthon/rethelyi-uj-himnuszt-javasol-az-evzarokra-77103.html

 

Ajánlok nekik 2014-re egy másikat, legyen a sajátjuk:

 

  !!

Tamerlán Creative Commons License 2012.11.10 0 0 153

Ez lenne egy fideszes rettegés idézése?

Előzmény: Törölt nick (152)
Tamerlán Creative Commons License 2012.11.10 0 0 150

Hmmm... úgy látom, túlértékeltelek.

Bocs.

Előzmény: Törölt nick (149)
Tamerlán Creative Commons License 2012.11.10 0 0 148

Ha sokáig és nagyon-nagyon erősen koncsentírozol az idézett utolsó 3 (három) mondatra,

akkor még te is rá fogsz jönni.

 

Bízom a képességeidben. Ne add fel!

Meg tu-dod csi-nál-ni! Meg tu-dod csi-nál-ni! Meg tu-dod csi-nál-ni!

 

Előzmény: Törölt nick (147)
Tamerlán Creative Commons License 2012.11.10 0 0 146

Bayer sem akar lemaradni a versenyben.

Ő is bemutatott egy szép rettegtetési gyakorlatot:

 

Ide jutottunk huszonnégy év alatt. Hajózunk Kádár népének mélységes mély, kiismerhetetlen óceánján, mint az Argonauták, és csak remélhetjük, hogy a legutolsó utáni pillanatban mégiscsak megtaláljuk az aranygyapjút.

Mert ha nem, majd jönnek ők. Jönni fognak mindannyian. És az ölésre is készen állnak immáron, méghozzá önként, kéjjel, nem parancsra. 

http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/24-ev-mulva

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.09 0 0 142

1950-ben lépett be közéjük ... sok megpróbáltatásban lehetett része. ;-)

Előzmény: Törölt nick (141)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!