Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
HW35 Export Silver Ára: 240e Ft (Jelenleg nem kapható)
Újszerű alig használt állapot, csak kipróbálva volt. Sátorvas színhez készített Alura cserélve, a csőre egy mutatós kompenzátor került. Az ár Szíj nélkül értendő kompenzátorral és ezüst sátorvassal.
Belemegy az a rugó, de egy prés sokat segít a szerelés-összerakásnál. Ha benne lesz az a rugó akkor minimum 1.1 grammos - vagy 17 grains lövedéket használj. Az alatt "üres sütés" effektus lesz, és szétveri a dugattyú tömítést.
Kérdés,hogy milyen légpuskát keresel?Rugós,PCP,PCA vagy esetleg CO2-os?Meg persze,hogy mire?Otthoni hobbira,vagy esetleg valamilyen versenyre?Azt sem ártana tudni,hogy milyen árkategóriában.Egy tól-ig ár nem ártana.
A legrégebbi HW 97 /K puskámban régóta egy hosszabb szárú dugattyúval összehangolt, bontott kínai puskából szerzett rúgóm van és évek óta egyenletesen tudja JSB EE-l a 174-176 m/s lövedék sebességet!
A HW 50 gyári rugót tedd bele,250mm,sokkal kezelhetőbb és 15-16 J tud majd vele.A 97 gyári rugó beszerelése eszköz nélkül nem egyszerű és utánna a fegyver felhúzása sem lesz az,nem javaslom.
Nemrég gazdája lettem egy HW97k long puseknak, gondoltam kipróbálom milyen rakok bele erősebb rugót megrendeltem meg is jött, szétszedtem és akkor látom hogy a két rugó közt igen tekintélyes hosszbeli különbség van , igaz nem erőltettem komolyabban de szerintem kizárt hogy ez belemenjen.
A Weihrauch 125. évfordulójára egy kis családi összejövetel a HW55-ösök részéről.
HW55T HW55S Diopterrel, nyílt irányzákkal, natur, és távcsővel (ezzel nyertem a Weihrauch kupát). Sajnos a Sima HW55-öst eladtam, amit már nagyon megbántam.