A tegnapi időközi választásokon Baján, Dabason és Tiszavasváriban is a nemzeti oldal győzedelmeskedett. 2/3 Fidesz, 1/3 Jobbik. Az elmúlt hét nagy baloldali összeborulása nem hozta meg a várt eredményt, az emberek továbbra is kiállnak a kormány politikája mellett.
abszolút félreértesz - soha nem kezelnélek le, mert szerintem nincs buta ember. A topik nem rólad és nem rólam szól - befejezhetnénk egymás tulajdonságainak és értelmi képességének elemzését.
én ezt innentől betartom, te azt csinálsz, amit akarsz - nem fogsz tovább a hozzászólásaimból élni:)
nekem meg nincs szükségem a tieidre, habár egy roppant értékes olvtársat veszítek, de túl fogom élni
( egyet ne felejts, nekem a fórumozás nem az életem, ez csak játék és te kedves játszótárs vagy)
A listás választási eredmény (nagyjából) kifejezi a pártok támogatottságát. A végeredmény (szándékosan) a győztes javára torzít, hogy stabil parlamenti többsége legyen a győztesnek.
Aki viszont nem megy el szavazni, az (tetszik ez neked vagy sem) az a lovak közé dobja a gyeplőt, az bizony nem támogat senkit.
A lekezelő nagyképűség nem érv, csak a butaságot igyekszik leplezni, de amiket tőled idéztem, azok talán mégis csak a te agyad torz-szülöttei!
Bár a védelmedre felhozott, nekem szánt „segítség” láttán már ebben is kételkedem…
"Bosc(h) Kobak nem világít:))"
Szánalmas.
A rosszindulat kellő szellemi háttérrel sem rokonszenves, de ennyi ostobasággal már undorító.
Látható, hogy az a beteg gondolat is a saját fejedben született meg, miszerint „furcsa olvtársnak” nevezel!
Fentiek és a korábbiak tükrében minden jel arra mutat, hogy egyedül te beszélsz arról, „ami csak a te fejedben van”.
Én most is, és korábban is arra reagáltam, amit TE LEÍRTÁL.
Kifejeztem azt is, miként vélekedem a képességeidről!
Ennek fényében érthetetlen, hogy mire alapozod azt, hogy a totális megvetésen kívül bármit is képes lennél elérni a „fáradozásaiddal” és képes lennél bárkiből is kibeszélni azt, amit szeretnél.
Tévedésben te vagy.
Vélhetőleg azért, mert csupa … olyan emberrel veszed körül magad, akik közül senki nem meri eléd tartani a görbe tükröt, vagy kimondani azt, hogy „a császár meztelen”, így megszoktad, hogy nem társalogsz, hanem ellenvetés nélkül kinyilatkozol.
Tipikus példa arra, hogy az előrehaladott életkor és a bölcsesség nem feltétlenül járnak együtt.
Ezt a 30...40%-ot Viktorék is látják. Egy elsumákolt választásból ők sem itthon (kukaborogatás), sem a külföld szemében jól semmiképpen nem jöhetnének ki, azért próbálnak ezerrel manipulálni. Pótkötélnek pedig ott az azeri menedékjog.
Az mindenkinek a magánügye, hogy részt kíván-e venni valamilyen formában a közügyekben. Támogatónak viszont csak azt nevezheted, aki valóban ki is áll (nyíltan vagy pl. a választáson titkos szavazat formájában) valamelyik politikai formáció mellett.
még a Fidesz házi jósdája is ennyit (tehát kisebbséget) lát.
nem érted - automatikusan nemzetietlen a másik oldal? Mi történt? Nem lehet kisajátítani a "nemzeti" jelzőt - szerintem. Főleg az eltelt két esztendő fényében.
Egészséges gondolkodás - ammeg milyen? Hívő, fidesz szavazó, vérszomjas komcsigyűlölő, Kossuth rádiót hallgató, Echo tv-t néző. Magyar Hírlap olvasó, Orbánt imádó, cigány és meleggyűlölő? És főleg focidrukker.
és néha elhúzza a felesége nótáját, hogy tudja hány kiló és hogy a konyhában a helye:)
„és milyen a magyar nép gondolkodása? Egészséges? Milyen mértékben? Honnan lehet tudni? Van népgondolkodás - mérő szerkezet?”
Te vagy a tévedhetetlen és hiteles „mérő szerkezet” -, csodálkozom, hogy nem tudsz róla!
Idézem az egyik „mért” eredményedet:
„Hiába, na. Kell ennek a népnek az apafigura, aki ha meg is rakja őket a nadrágszíjjal, attól még imádják. Kellett nekik Rákosi is, meg Kádár is...:))”
Nem tudom, kit, vagy mit képviselsz itt, de bárki, bármi legyen is, önmagában az ellentmondásos megjegyzéseiddel már egy értelmes gyermek előtt leégeted azt.