Keresés

Részletes keresés

baltaarc Creative Commons License 2012.10.17 0 0 20
Az nem baj, ugye, hogy mostanra Szerbia is jobb hely egy élsportolónak mint Mária Országa? Száguld a gyosrnaszád délre a Dunán. Szegeden még megtanuljuk gyorsan a szociktól, milyen is az a jogállam, aztán huss tovább Nándorfejérvárig.
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.17 0 0 19

Janics esetében pedig a befogadás és a kistafírozás között mintha egy momentumot kihagytál volna, ez minimum gáz, de egyben nagyon magyar is.

 

 

Mi a bajod  a magyarokkal?

Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.17 0 0 18

Dehogy nincs. Azért jött ide, mert otthon sem a pénz, sem a megfelelő edző nem állt rendelkezésére. Maga mondta, amikor idejött. Szerződést meg éppen most kell majd az élsportolóknak kötni, hogy akkor költenek rájuk rengeteget, ha magyarok maradnak. Ha nem vissza  a lóvét!

Előzmény: Törölt nick (13)
régi vendég Creative Commons License 2012.10.16 0 0 17

Engem ez a mondat picit szíven ütött:

"A történet vége ismert, Nagy az olimpia előtt csatlakozott a kéziválogatotthoz, amely Londonban 4. lett, megelőzve a spanyolokat, a múlt hét végén pedig szintén vele sikerült történelmet írni, legyőzni otthonában az Atleticót."

 

a mondat végkicsengése - lehet persze h csak nekem - olyan mintha csak vele sikerült a történelmet megírni és nélküle nem. Azért a kézi válogatottban volt más is aki bőven kiemelkedett egy-egy meccsen mind az olimpián (mocsai a szerbek ellen, nándi izland ellen, csaszi szinte végig), mind a selejtezőkön, és persze voltak halványabb napok is, nagynál is és a többieknél is.  szóval ez a történelem írás olyan.... nem tudom rossz volt ezt olvasni, mert ez egy csapat. emelett természetesen nagyon örülök hogy laci hazajött mind a vp-be mind a válogatottba.

jah, és tényleg iszonyatosat játszott az atletico ellen vasárnap! sikoltoztam a boldogságtól!

 

janicsot meg tényleg el kellene engedni normálisan. a szövetség ne legyen ilyen "garasos", és janics is érje be azzal ami jár. fizu csak szeptemberig, a férjnek meg lof@sz. és a vendéglő ügye is kicsit furcsa nekem, soha nem gondoltam volna, de ez esetben egyetértek a jobbikos képviselővel. ha valaki hoz egy rossz üzleti döntést, akkor - legyen az bárki, - viselje el a következményét és ne egy város fizesse meg az árát.

Előzmény: emberidomár (-)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.16 0 0 13

De itt nem kisegítette Janicsot a szövetség, hanem szerződésben álltak, és mindketten jól jártak. Szó nincs kistafírozásról.

 

Olyan ez, mintha a jól kereső dolgozókat, amikor felmondanak, a volt cégük évekig szopatná, hiszen hány millert beleöltek a hálátlanba, az árulóba.

 

Előzmény: Törölt nick (9)
tisztítottVihar Creative Commons License 2012.10.16 0 0 12

Kis segítség magyartartóknak:

- A magyar géniusznak két archetípusa van. A bartók és a puskás. A bartók sovány, a puskás kövér.
- A magyarod élete lokális, szerelme globális. Mit akar ezekkel a magyarokkal? Was für ein magyar?
- A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk.
- Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése és Trianon után túrónak használhatjuk...
- A magyar emlõs. Egy magyar nem csinál nyarat.
- A magyar a sötét, ahová Európa ugrik.
- A magyar az új nincs. Az új semmi. Az árnyék.
- Ki tartson magyart? Kezdõ magyarbarát inkább kanmagyart tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származású magyart.
- Öreg magyart ne vegyünk! A magyart következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfuj, magyar, helyedre!
- A sárgamagyar... a tágasság érzetét kelti. A narancsmagyar....mámoros. A vörösmagyar....meleg. A jómagyarember.... az már a járásáról megismerszik. Mint komor bikáé. Levegõt minden magyar igényel, de nem huzat formájában. A Kárpát-medence huzatos.
- A magyar a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik.
- Olcsó magyarnak híg a leve!

Esterházy Péter

Törölt nick Creative Commons License 2012.10.16 0 0 11

k

Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.16 0 0 10

Nem ő kezdte a szívózást, hanem mi. Jól teszi, hogy nem hagyja magát. Én is a rugalmas, win-win szituációk híve vagyok, de ha valaki szívózik velem, akkor az utolsó betűig betartatom vele az összes jogomat. Például ha valaki útszűlületnél 20 centis követési távolságot tart, nehogy valaki becippzározza magát elé, akkor befúrom elé magam 10 centire a kocsijától, de nem kényszerítem sem hirtelen lassításra, sem irányváltásra, csak beállok elé szabályosan, és kinyalhatja a seggem. Janics is ezt teszi.

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.16 0 0 9

Ha igazolsz egy játékost a fociban, stb. akkor azt bizony szintén nem engeded el, csak, ha lejár a szerződése. Igaz ez jobb pénz, mint az átlag magyar focistájé, kézisé, pólósé.

 

Itt még nem fordult olyan elő, hogy valakit befogadunk és miután kistaféroztuk, elmegy. Ebből nyilván tanulni kell!

Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.16 0 0 8

Na, azért a csaj is rájátszik, hogy ne legyen béke. A férjének követeli azt olimpiai edzői jutalmat (tizenpár miller), mert kétszer megengedték neki, hogy az edző mellé beüljön a motorcsónakba.

Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.16 0 0 7

Mielőtt kifizettük az ötvenmillereket, még lehetett volna úgy szerződni, hogy. Most már csak a szarrágás maradt, a szép emlékek leköpése teljesen feleslegesen.

 

"Búcsúzzunk szépen, Iván, aki elmegy, az legyen vidám."

 

Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.16 0 0 5

Hát, ha valakire évi olyan ötvenmillert költesz............

Előzmény: Törölt nick (4)
emberidomár Creative Commons License 2012.10.16 0 0 3

Bizonyára nem véletlen a címválasztás,persze  ennek semmi köze a sporthoz.

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.16 0 0 2

Ezzel a címmel készült egyszer egy antimagyarista förmedvény, talán nem kéne így elnevezgetni sportcikkeket, csak mert magyarokról szól.

 

Egyébként viszont áll a cikk, pont olyan gusztustalan a magyar szövetség + Botka Janiccsal, mint a spanyol volt Naggyal.

 

Én magyarként köszönöm Nagynak is és Janicsnak is az elmúlt éveket, és további sok-sok sikert kívánok mindkettejüknek.

Előzmény: emberidomár (-)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.16 0 0 1

Azt tilos, nyilvánvaló. Zsidóra (behelyettesítésként) például gondolni sem szabad.

3A3a Creative Commons License 2012.10.16 0 0 0

s0k s0k nullat kell nekik adni

Előzmény: emberidomár (-)
emberidomár Creative Commons License 2012.10.16 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!