A szombat éjjeli csömöri tűzesetben egy kedves topiktársunk, Dogfüggő és családja érintett.
4 gyermeke van, férje elhunyt, miközben őket mentette.
Főleg az állatos topkikból ismerjük mi, de szeretnénk, ha minél többen csatlakozhatnak - akik segítenének, velünk együtt. Adományozni átutalással, vagy személyes befizetéssel lehet a PÁTRIA Takarékszövetkezet csömöri fiókjában az alábbi bankszámlaszámra:
Persze, hogy jol tetted... akarhanyszor latom a topik cimet - es latom, mert a kedvencek kozott van - gondolok ratok, es orommel latom, hogy az eletetek megy tovabb, talan erosebben. Egy biztos, sokkal tobb barattal... jo ratok gondolni, pelda vagytok... Sok boldogsagot es nagyon jo egeszseget az uj evre!
Jobbat nem is tehettél volna, nagyon örülök a jelentkezésednek. Igaza van Pirosnak - sokat kaptunk tőled. Köszönöm, hogy virtuálisan része lehettem a történéseknek. Számomra egyike volt az internet ritka csodáinak is és ez a személyednek szólt!
Először is engedd meg nagyon boldog, békés boldog új évet kívánjak Neked és a kedves családodnak! Jól tetted, hogy írtál ide, ne legyen kétséged.
Ezt a topikot én már jóval az események után fedeztem fel, így nem vagyok azok táborában akik tudtak volna számotokra bármiféle támogatást adni.
Számomra inkább Te voltál az aki adott, mert végig olvastam a topikot. Adtál példát lelkierőből, kitartásból, akaraterőből, abból, hogy mi fontos és mi nem. Oly sok minden van, ami miatt az ember elveszti a reményt, vagy akár csak a kedvét, ami nem is fontos. Nekem Te az elmúlt hónapokban sokszor eszembe jutottál, adtál erőt és varázsoltad át a fejemben a fontossági sorrendet. Azt hiszem ez mindig így lesz már.
Nekem adott hitet ez a topik az emberekben is, pedig ez napjainkban néha elveszni látszik. Az a példamutató emberi összefogás, ahogyan próbáltak segíteni, közben végtelen érzékenységgel tették ezt, nem tolakodóan.
Ne legyen hát kételyed, mert azok akik itt voltak akkor szerintem most is szívükben őriznek Téged és a gyerekeidet, gondolnak ők is rátok.
:))... en meg a telet is szeretem - a tavasz es az osz meg szinten kedvenc. A nyar csak akkor ha nem paras... a parasat utalom - es itt az van.
Azt hallottam a dinosaurus kalerol, hogy nehezen kel ki. Igaz, akkor vetettem mint a keket, az mar kikelt majdnem egy hete - es a dino meg sehol sincs... drukkolok neki nagyon. Ha nem kel ki a hetvegen, ujra vetek. KELL.
Keresd... akarmilyen kale-t (ami azt hiszem kelkaposztanak felel meg), nagyon ertekes novenykek - es szepek! Igaz, nekem a mezei kaposzta is az az agyasban... :)
Eldöntöttem, hogy Kubában akarok élni amikor majd nem kell dolgozni járni. Utalják a nyugdíjat, aminek ott még van némi értéke is. Nem ismerik a tüzifát. A pulóvert sem. Pálmafák, és tengerpart. Néha egy-egy szivar. He???? :o)))))