Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint tovább kell építeni a Magyarország és a Szentföld közötti ezeréves kapcsolatokat, amelyeket még Szent István alapozott meg.
Bonfini amúgy mi a fenét írt volna az addig nem túl ismert Dózsáról, akit egyébként Székelynek és Szittyának neveztek. Értem én hogy neked ez mindegy, de másoknak nem.
A szkítók márpedig megszűntek létezni. Ha szerinted nem, mutass egyet. Én egyetlen élő szkítát se ismerek.
Megismétlem. A szkíta nép megszűnt létezni Jézus születése előtt. Mi nem világos?
Az apokrif iratok meg...nem lehet tényként kezelni. Bonfini Szittya Györgyként...na mutasd már hol emlegeti így. Főleg hogy meghalt 12 évvel Dózsa parasztháborúja előtt.
Ja de tudom. Ez nem akadály. A szkíták keresztények voltak Jézus előtt, Bonfini meg írt Dózsáról , a Dózsa féle harc előtt? Hát persze...
A Napóleoni háborúkban hol volt ilyen szkítázás?
Hát igen alternatíva az van...olyan, miszerint Bonfini egy 12 évvel a halála után történt eseményről írt...ez igazán alternatív dolog
Ha az ember leveszi a Habsburg-szovjet-globalista szemüveget, mindjárt tisztábban látja, hogy a Szentföldnek mekkora szüksége van ma is a (Ft. Semjén Fv.-szerű) keresztes lovagokra.
Sőt még a napóleoni háborúban is a szkíta ősökkel lelkesítették a katonákat... Tehát számtalan utalás van rá, hogy a magyarok a szittyákkal rokonnak érzik magukat.
A románok meg a dákok és a rómaiak leszármazottainak érzik magukat.
De nem erre írtam hogy butaság, hanem arra, hogy azt írtad, minden ország himnuszát megilleti a tisztelet. Lószart. A lator, rabló országok himnuszát végig kell fütyülni.
Bunkó vagy, fiam, nagy bunkó! Mint ahogy bunkó minden himnuszfüttyős.
"A foci már rég nem csak erről szól. Minden csapat kiépít magának egy imázst, hogy jobban köthesse magához a szurkolókat. Ha nem lenne imázs, mi a fenéért rajonganának egy csapatért? Szépen megnéznék a meccset, megbeszéélnék hogy melyik csapat mikor volt jó, mikor hibázott, aztán szépen hazamennének."
Számomra pedig még mindig ezt jelenti a foci...
De nem erre írtam hogy butaság, hanem arra, hogy azt írtad, minden ország himnuszát megilleti a tisztelet. Lószart. A lator, rabló országok himnuszát végig kell fütyülni.
Azokat az országokat is emberek lakják, akiknek egy baromi nagy része nem tehet közvetlenül arról, hogy vezetőik mit művelnek - pláne mit műveltek a múltban. Ezért is taszított mindig pl. a franciák útálata Trianon miatt.
Ismerek kiváló amerikaiakat, akik okádni tudnak kormányaik háborús politikájától. De borzasztóan bántaná, sértené őket, ha meggyaláznák himnuszukat. És ezt maximálisan meg tudom érteni. Ez így egyszerűen nem fair, nem a pályára való.
És van valami független nemzetközi minősítő zsűri, amely megállapítja, hogy kinek kifütyülendő a himnusza?
A foci már rég nem csak erről szól. Minden csapat kiépít magának egy imázst, hogy jobban köthesse magához a szurkolókat. Ha nem lenne imázs, mi a fenéért rajonganának egy csapatért? Szépen megnéznék a meccset, megbeszéélnék hogy melyik csapat mikor volt jó, mikor hibázott, aztán szépen hazamennének.
Milyen az a szíktakeresztény? Ugyanis, a szkíták nem voltak keresztények, mitöbb a szkíta nép megszűnt létezni Jézus születése előtt. Tehát milyenek a szíkta keresztények?
Miért van a református idézőjelben?
A kazettás menyezetek, a reneszánsz egyik jellemző díszítő elemei, mi van velük?
Ja, és igen. Gyűjtögettünk. Ugyanis, elősször minden ember gyűjtögető életmódot folytatott. Tudod, ős-emberek. A gyűjtögetésből, vadászatból, halászatból lesz földművelés, és állattenyésztés.
Feltételezem, az ember azért megy ki egy focimeccsre, mert szereti a focit és drukkol a sajátjainak. Én pl. ezért. Ez a história a magyar-izraelin éppen olyan ocsmány és fölösleges volt, mint a huhogás anno az Ajax-FTC-n.
Görögországban született, onnan települt át Jeruzsálembe.
His Most Godly Beatitude, the Patriarch of the Holy City of Jerusalem and all Palestine, Syria, Arabia, beyond the Jordan River, Cana of Galilee, and Holy Zion, Theophilus III
Mitől lenne a jeruzsálemi pátriárka zsidó? Max. akkor, ha zsidóból lett keresztények leszármazottja.
A kereszténységnek ugyanis a késő ókorban és a korai középkorban öt pátriárka volt a meghatározó vezetője: jeruzsálemi, antiochiai, alexandriai, konstantinápolyi és a római, másnéven a pápa.
Csak aztán az arab terjeszkedés az első három alól kihúzta a talajt. A másik kettő maradt porondon, az ő rivalizációjuk vezetett a katolikus-ortodox szakadáshoz. (Később ugyan Konstantinápoly a török hódítás áldozata lett, a pátriárka áttette székhelyét Moszkvába).
Van aki az állam fegyverivel mészrol ártatlanokat, van akinek ez nem adatott meg. Na ők azok, akiket az államok terroristáknak hívnak. Pedig, nem csak ők azok.