Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Fég Lp424 légpuska tusát cserélnék LG tusára. Nagy sport, vagy nagy vadász érdekel kizárólag. A tusa még eredeti felülettel van de már elég viseltes, de nem repedt, nem törött. Tusa talppal és sátorvassal.
Az lehetséges, mámint hogy pár szöget is átküldtek már..
Egyébként a reklámja úgy hangzott hogy : Erős ez, a pozdorját átviszi... csináltam egy befogós próbát hát erősen csattant a fém-fém de szusszanás egy pici se volt.
A fizikáját vágom, de tuti nem volt abban a Lámpagyár Budapest kúpos csőben csak nyílegyenes finom csikozás, a klasszikus huzaganak nyoma sem volt. Minthe egy reszelőt húztak volna át! Mondjuk a kalibert nem ellenőriztem, lehet valami mókolás volt. Egyébként olyan füstös pali árulta.
Szinte gyári állapotban lévő LG 427-es gyűjtőre vár! A puskán minden eredeti, kb 400 ólom haladt keresztül a csövén, ami Meo jelzéses! Ára 80+posta, de személyesen jobban szeretném az esetleges átadást!
Ahogy írtam csak tippelem nem tudod megszámolni csak a rövid csőben abban egy fordulat van nekem a 25cm forma csőben . Adatot még én nem láttam sosem hányat fordul a lövedék benne .