Na elolvastam én is az ominózus cikket. Lehet ekézni az MSZP-t sok mindenért, de hogy pont ezt a közleményt sikerült valakinek kiszúrnia, ahhoz gratulálok. Azt hittem lesz valami oltári baromság benne, ami kiveri a biztosítékot, de semmi ilyesmit nem találtam. Azt a kifejezést igenis használják, hogy mondjuk "felduzzasztják egy szervezet apparátusát". Ebbe belekötni igazán nagy teljesítmény. Ami meg az írás érdemi részét illeti, abba meg igazán nehéz belekötni - de ez persze nem probléma senkinek:)
Főleg úgy, hogy egyébként mondjuk Selmeczi Gabika milyen baromságokat szokott mondani (na nem mintha gyakran olvasnám a kormánypárti médiát, de a hirklikk.hu-n, mint gyűjtőoldalon belefutok néha egy-egy magyar nemzetes cikkbe).
Katát meg amúgy blokkolnám, feltéve ha csendben marad :)
Ez a döntés végleg lerántja a leplet Matolcsy és Orbán kulturális érzéketlenségéről.
Így ahogy írod, és az az igazán pofátlanság, hogy a teljes stopp mellett ennek a többszörösét herdálták el bútorokra, autókra, amiből jutott bőven a haveri zsebekbe
Kétszer ad, ki gyorsan ad, semmit sem ad, ki késve ad – tartja a mondás. Orbán Viktor most jött csak rá, hogy az elszegényedő családosok számára is tegyen egy gesztust. Elkésett ezzel, miniszterelnök úr!
Nem tudom miért bántjátok. A FIDESZ szöszijénél nem nehéz ételmesebbet mondani, és még jobban is néz ki. Szijjártó hülyeségéről pedig már több topik is született, ráadásul ránézni is rossz. Dúró D. agyi képességei is gyengék, a férjét visszhangozza, a külsejét nem tudom megítélni. Az LMP-nek nem tudom, van-e egyáltalán szóvivője.
Gyenge versenytársak, Kata nem vall szégyent köztük.