Keresés

Részletes keresés

F.Rajmond Creative Commons License 1 napja 0 0 3167

Ez az ! Köszönöm.

Előzmény: martinaxe7 (3163)
martinaxe7 Creative Commons License 1 napja -5 0 3166

Szeviép elvtárs ellen most nyert Ujhelyi

 

Nem kell készpénznek venni a Camorra-gyónást

Rex Erekció Creative Commons License 1 napja -1 0 3165

Egy igazi fasszopó gengszter, aki minden kormány alatt jól él. Valamilyen szinten még tisztelem is. Ezek amíg nem hugyoznak egyszer rossz fára mindent túlélnek. kordagyurika detto. Az most lett díszpolgár...

Előzmény: LAF994 (3164)
LAF994 Creative Commons License 1 napja 0 0 3164

Schmuck Andort ji ne hagyjuk már:))) Most éppen főpolgármester szeretne lenni, annak idején meg olajos cégben volt pozicióban havi apanázsért:)))), gondolom telügyelt is és a pártját segítette egy kis készpénzzel! Na nem a fizetésével, annál jóval többet vehetett át pl. Portiktól a számzáras bőröndjébőlből.

Előzmény: Ec pec kimehecc a (3154)
martinaxe7 Creative Commons License 1 napja -4 1 3163
martinaxe7 Creative Commons License 2 napja -4 1 3162
martinaxe7 Creative Commons License 2 napja -4 1 3161

Itt kéne hogy legyen

 

De valszeg a Lajos időszakában készült...

 

https://hirtv.hu/hirtv_adattar_fooldal/hivaslista-riasztas-kedd-2130-1286804

F.Rajmond Creative Commons License 2 napja 0 0 3160

Igen rá gondolok ,de a teljes videót nem találom ahol az arca nincs kitakarva.

Egy riporterrel beszélget.Szóba kerül az ütközés+ ,hogy volt-e tétje az autóversenynek.

Vagy totál eltűnt a videó ,vagy az én böngészőm nem találja.

Előzmény: Ronniescarry (3159)
Ronniescarry Creative Commons License 2 napja 0 1 3159

https://hirtv.hu/ahirtvhirei/az-egykori-lamborghinis-amokfutot-kapcsoltak-le-obudan-2475043 van több is 2011 junius 21 akkor volt először ügyük, lamborghinivel pedig  porrá égett már egyszer a fickó, Árpi.

Ronniescarry Creative Commons License 2 napja 0 1 3158
Előzmény: F.Rajmond (3157)
F.Rajmond Creative Commons License 2 napja 0 0 3157

Mindenképp vissza kell még mennie a BV keretei közé.Ez csak akkor nem valósul meg ha megszökik.

Előzmény: LAF994 (3153)
F.Rajmond Creative Commons License 2 napja 0 0 3156

Nem ide való ,de megkérdem :  F.Árpádról(állítólagos komoly drogterjesztő), volt fent a neten egy videó ,amiben arcát is vállalva nyilatkozik!

Most ,hogy ismét elkapták már nincs meg a videó,legallábbis én nem találom.Több helyen is fentvolt.

Nem értem ,hogy lehet a netről nyomtalanul eltűntetni dolgokat ...   ?

Előzmény: LAF994 (3153)
herwest Creative Commons License 3 napja -1 2 3155

Radnai a könyvben azt állítja, hogy Drobilich a bécsi Ambassador Hotelben azt mondta neki: „Nemrég kaptam telefont, hogy már megint kézigránátot dobtak ide-oda. Ez a hülye [értsd Portik] túlzásba viszi a dolgot! Ahhoz. hogy zavart keltsünk a rendőrségben, és elérjük az ORFK vezetőjének a leváltását, ahhoz nem kellett volna ekkora felhajtás!”

A történelmi hűség kedvéért meg kell jegyeznünk, hogy Horn Gyula miniszterelnök Kuncze Gábor belügyminiszter javaslatára 1996-ban leváltotta Pintér Sándor országos rendőrfőkapitányt a robbantások miatt.

 

Ezeknek az aljas MSZPs-SZDSZs szaroknak dolgoztak a Portik-féle maffiózók. Már akkor is a bögyükben volt Pintér, el is sikerült érni a leváltását. (Adtak ezért egy pofont a közbiztonságnak) Később amikor a Fidesz kormány idején pozícióba került, akkor meg rágalmakat találtak ki rá. Eléggé tarthattak tőle. Szóval ezért nem szabad hogy ez a ballib söpredék visszatérjen.

Előzmény: Ec pec kimehecc a (3154)
Ec pec kimehecc a Creative Commons License 3 napja -1 0 3154
LAF994 Creative Commons License 3 napja 0 0 3153

Szegény M. Ricsi kénytelen Magyarország tengerpartján, a Lupa strandon rehabilitálódni:)))))

 

Élvezi az életet!

 

 

LAF994 Creative Commons License 4 napja 0 0 3152

Nagy menő ez a Fazekas----:))))

Előzmény: Ronniescarry (3151)
Ronniescarry Creative Commons License 4 napja 0 1 3151

Ja és még egy érdekesség. Tamási Gábor a 9.kerületben volt rendőrkapitány a 90-es évek közepén. Ez a kerület arról volt híres, ha ők tartottak valakit előzetesben, midegy hogy bűnös volt e vagy sem, volt e bizonyíték vagy nem, az ügyész mindig engedte hogy 30 majd 60 vagy 90 napra benntartsák az ügyfeleket. Egyszerűen a gyorskocsiban a laktanya parancsnok is azt vallotta, ha ezek juttattak ide be valakit, akkor nem sok esélye  van semminek sem, csak ha ők úgy akarják akkor szabadult az illető. Mindezekhez képest a rendőri munka és a testület nagyon hanyag volt és nem törődöm, rengeteget hibáztak.Volt egy Németh József is a testületben, sosem felejtem el. Vele van még egy lerendezetlen meccsem. Én nem felejtek el semmit és ha még élsz, az utamba fogsz egyszer kerülni!

Ronniescarry Creative Commons License 4 napja 0 0 3150

Azt hiszem én már tudom mi történt, és ezt látszik alátámasztani a junius 17. én levetített kék fény adása is, amiben a tárgyalásból vetítetnek le részleteket.

Nos, 10-15 cm távolságból érte Prisztást a lövés. Ezt azt sejteti, nem egy arra eljövő ember, hanem olyas valaki lőtt rá, aki közvetlen a közelében volt végig. Erre utal a távolság és a cigaretta csikk is, ami fél méterre volt a testétől. Tahát, 3-an voltak ott, mielőtt a lövés erdöldült. 2 ember pontosan tudja kik ők, hogyan történt minden. A  biciklis história nem biztos hogy igaz, azt a bizonyos lövedéket a lövés után fel is vehették majd eltüntethették akár. És ebben az esetben akkor Fazekas mivel pontosan tudta mi a dörgés, ezért ő is kitalálhatta a magyarázatként szolgáló nejlon zacskós sztorit. 

Mindenesetre aki nejlon zacskóval megy ölni, az nem profi, hanem egy kókler egy mekk mester lenne.  De ugye mivel egy mindenen röhögő nyomozó volt a legtöbb helyszínen nem kizárt a kókányolás sem...

Ronniescarry Creative Commons License 2019.06.16 0 0 3149

Ja és mégvalami. Amit nem igazán vizsgáltak pedig fontos, volt a holttest mellett fél méterrel egy elszívott cigaretta maradvány, egy csikk. Valószínűleg akkor, frissen kerülhetett oda, de ezt gondolom egy labor vizsgálta ha vizsgálta. Meg kéne tudni azt milyen is volt ez a csikk, pl Fazekas Ferenc dohányzik. Prisztás vajon milyen cigit szívott? És Fazekas? Mit csináltak a kocsitól egy két méterre és akkor még hányan voltak?

Ronniescarry Creative Commons License 2019.06.16 0 0 3148

Mivel a gyilkos nem tett vallomást, és a szemtanú aki (ha volt) állítólag látta az egészet messze volt, ezért ezt a nejlonzacskós sztorit csakis Fazekas mondhatta a rendőröknek. Magyarul a kulcs az ő kezében van mindképpen. Tehát, logikailag, ha nem volt biciklis, vagy ha volt is, annak a feladata inkább a fegyver és a töltényhüvelyí elszállítása volt. Így a képlet, "Valaki" lelőtte P. Józsit, és hogy nehogyan bármiféle gond legyen jött arra valaki, aki egy nejlonzacskóba beletéve a hüvelyt és pisztolyt elvitte gyorsan, majd egy előre megtervezett helyen, nem a biciklit, hanem ezt a fegyvert és a hüvely a nylonnal együtt jó messze a helyszíntől eldobta, vagy csak elvitte. Nos, a másik tanú, aki messze dolgozott akkor ott, az puffanásra lett figyelmes, de kötve hiszem hogy pont akkor nézett arra és nem csinálta a dolgát, hanem inkább erre dörrenésre lehetett figyelmes, de azt magát hogy a biciklis lőtt volna, nem igazán láthatta. Elképzelhető az is, ebben a zacskóban még egy ásványvíz is távozott a helyszínről és folyékony szappan egy kefével, amivel még gyorsan lemosta a gyilkos a lőport a kezéről. Namár most, a Fazekasnak volt lehetősége bezárni a kaput, és csak akkor mondja a biciklis sztorit, ha ez már biztonságosan távozott és semmiképpen nem keresik, hiszen ezen a környéken sok a biciklis tavasztól nyár végéig. A forgatókönyvben ilyenkor van A és B terv minumum ha nincs esetleg akár C is.

Egy nagyon ellentmondásos tény az is hogy hangtompítós fegyverről beszélünk és messziről mégis egy munkás aki valahol ott dolgozott éppen, felfigyelt erre. Egy pisztoly amin van hangtompító és lőnek vele, az  nem kellt feltünést a mai világban amikor teher autók tömkelege puffog vagy több jármű is ad ilyesmi hangot.

Rohács üzenet pedig az, magamra vállalom, ti is tudjátok hogy lehettem én is akár, de szánt szándékkal mondok néhány dolgot másképpen, hogy összezavarjak mindent, és utána semmiképpen ne verjék rám a még maradék összes dolgot.

Előzmény: LAF994 (3146)
LAF994 Creative Commons License 2019.06.16 0 0 3147

Rohác sokszor említette, hogy csak ő és Hamala / + , állítólag Rohác ölte meg! /tudhatja, hogy a töltényhüvely a nylonzacskóban maradt. Ez a megdönthetetlen bizonyíték szerinte. Igaz se hüvely, se Hamala....kizárólag Rohác vallomása.

 

A zacskó a kézen, benne a pisztoly sok cikkben, tárgyaláson elhangzott. Valóban a hüvelyről nem hallottam, pedig figyeltem mindig, a rendőrség feltételezte, hogy "a zacskó álcázásra és a nyomok felfogására szolgált", így a hüvely is ott maradhatott.....külön erről nem nyilatkoztak, biztosan a nyomozás érdekében, logikusan.

 

Rohác az őt szállító sofőrnek - szerinte Hamala :) - átadta a pisztolyt, a hüvelyt nem említette, pedig most előadhatná Portik megbízottja...nagy kár, hogy jelen pillanatban nincs meg. Hamalától persze már nem lehet kérni! Szerintem nem is lehetett volna soha!

 

Hogy Portik begyűjtötte-e? Egészen biztosan - a fegyverrel és a nylonzacskóval együtt -, ahogy megismertem a személyiségét áttételesen.

Előzmény: Ec pec kimehecc a (3138)
LAF994 Creative Commons License 2019.06.16 0 0 3146

https://forum.index.hu/Article/showArticle?na_order=&na_start=988&na_step=30&t=9213204

 

 

LAF994  2017.04.02    0 2 2110

" Doszpotnak egyáltalán nincs ráhatása a sorsra, és a világban minden összefügg, nincsenek véletlenek"

 

Doszpotnak nincs ráhatása a sorsra? Már hogyne lenne!!!

 

Az a rendőr, rendőrég, aki 1996 novemberében, a Prisztás gyilkosság után már mindent tud, kihallgatják Portikot és futni hagyják, azok meghatározták sok ember életének az alakulását! Élet-halál urai lettek az elkövetkezendő években, mert a Portik-Rohac páros működését engedték, szemmel tartották, nem akadályozták meg..... Portikot a Prisztás ügyben az 1996-os nyomozás és bizonyítékok alapján ítélték MOST el!!!

 

Ha jól számolok, akkor - ha Portikot letartóztatják 1996 november végén a kihallgatásakor -  pl. Halmos-Riskó Sara élete sem úgy alakul, ahogy! De Winner Hanna Rose / Halmos-Riskó Alma élete sem úgy alakul, ahogy!

http://www.ittvoltam.hu/adatlap/default.aspx?id=aea9dfa9-ff11-4213-a3c2-3d090023362a

 

Fenyő élete sem úgy alakul esetleg, ahogy, de Csesznok Tünde élete sem úgy alakul, ahogy.....

 

Igenis a rendőrség - köztük Doszpot!! - megakadályozhatta volna ezt az ámokfutást, a kezükben volt a megoldás!

Előzmény: Ronniescarry (2105)

Előzmény: Ronniescarry (3142)
LAF994 Creative Commons License 2019.06.16 0 0 3145

Ahogy Rohác elmondta a "beismerő" vallomásában az esetet, úgy én is el tudtam volna mondani, mert foglalkoztat ez az ügy.

 

Sok esetben tévedett, főleg lényeges dolgokban. persze lehet, h szándékosan tette, megbeszélt volt a "tévedés"! Pl. Bordó volt a dzsip, közben fehér, sok képen lehet látni, ezt elhibázni csak tudatosan lehet! De Rohác bordót mondott, aztán Fazekas elmondta, hogy az ülés volt bordó, biztosan arra emlékszik Rohác:))) teljes színjáték volt az egész. Felkészültek mindketten, ez érezhető volt.

 

Fazekas zokog, "szegény Józsi" stb., közben a feltételezett gyilkos szavahihetőségét próbálja erősíteni, megköszöni a vallomását. Csak azt elfelejti, hogy pontosan ő adott a rendőrségnek "érdekes" személyleírást. Nem véletlenül.

 

Rohác lelkiismereti kérdéssel magyarázza a beismerést....de akkor a többi esetben miért nem tesz vallomást?

Az Aranykéz utcai robbantásnál elhunyt egy huszonéves lány, Csesznok Tünde, vele, a szüleivel, a testvérével kapcsolatban miért nem szólal meg a lelkiismerete?

Előzmény: Ec pec kimehecc a (3138)
LAF994 Creative Commons License 2019.06.16 0 0 3144

Féligazság nem igazság.....!!

Előzmény: martinaxe7 (3139)
LAF994 Creative Commons License 2019.06.16 0 0 3143

Ezt csak te tudhatod, mármint azt, hogy Portik pl. ezt is eltette a biztonság kedvéért:)))!

 

Egyébként Rohacnak szokása volt, hogy hátrahagyott ruhákat, sapkát.....! Lehet, hogy kötelező volt neki átadni?

 

Portik meg szívesen begyűjtötte a különböző tárgyakat, bizonyítékokat, mondván, majd ő biztonságosan megsemmisíti, aztán persze később elővette, ha szükség volt rá zsaroláshoz, emlékeztetéshez, "enyhe" ráhatáshoz....no persze akkor, amikor még elő tudta venni.

Ma már nehezebb dolga van. Ezért próbál megbízni másokat.

Előzmény: Ronniescarry (3142)
Ronniescarry Creative Commons License 2019.06.16 0 0 3142

Ez az a bizonyos cipő????

aktakukatz Creative Commons License 2019.06.15 0 0 3141
martinaxe7 Creative Commons License 2019.06.14 -3 0 3140

Indíték ?

 

+rendelő ?

 

Itt volt 1általán ???

martinaxe7 Creative Commons License 2019.06.14 -3 0 3139

1 szavát se lehet elhinni

Ec pec kimehecc a Creative Commons License 2019.06.14 0 0 3138
Előzmény: martinaxe7 (3137)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!