Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.03 0 0 564
fekabárány Creative Commons License 2012.12.14 0 0 563

A Pápai Igazság és Béke tanácsa előtt mondott december 3-i beszédében a pápa „egy világközösség megalapítására és a hozzá tartozó hatalom létrehozására” szólított fel, ami „az emberek családjának közös javát szolgálná.”

A globális béke és igazság védelmében létrehozandó Világkormány és Új Világrend a pápa szerint nem egy új szuperhatalom lenne, csupán egy új kormányzó testület, amely meghatározná a döntéshozó politikusok számára a kormányzáshoz szükséges kritériumokat és gyakorlati útmutatást.

Hírforrások szerint a pápa a következőket mondta:

A javasolt testület (világkormány?) nem egy szuperhatalom lenne, ami néhány ember kezében összpontosul, akik minden nemzet fölött uralkodnának, kizsákmányolva a leggyengébbeket.

A pápa a megálmodott testületet amolyan „erkölcsi erőként” vagy hatalomként jellemezte, amelynek „bizonyos méltányos kereteken belüli befolyásoló ereje van, és amolyan résztvevő hatalom lenne, amit a saját illetékességén belüli törvények korlátoznak.”

A pápa és a katolikus egyház legújabb nyilatkozata nem meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy már 2010-ben javasolták egy központi világbank felállítását, ami a globális pénzrendszer szabályozását és a nemzetközi pénzforrásokat felügyelné.

newnikk Creative Commons License 2012.12.04 0 0 562

A hétfőn kezdődő ENSZ konferencián nem kevesebb, mint az Internet szabadsága lesz a tét. Amennyiben a világháló feletti irányítást az ENSZ kapná meg, nemcsak a szólás szabadsága sérülne, de a változás komoly lépést jelentene a világkormány megalakulása felé is, hiszen az Internet jelenleg szinte az egyetlen módja a szabad véleménynyilvánításnak. Természetesen az átalakulás nem lenne azonnali, de egyre gyakrabban hallanánk arról, miként használják az Internetet „terrorista” célokra és, hogy milyen fontos a „gyűlölködő vagy politikailag helytelen” vélemények szűrése és a „megbízható” források biztosítása, kiegészítve természetesen az online tevékenységek „biztonsági célú” fokozott megfigyelésével. A hatalom látja, hogy a világhálón jelenleg vesztésre áll az információs háborúban és így túl sok ember túl könnyen botlik bele a globalista elit örök bosszúságába, az igazságba.

Bilderberg Leontin Creative Commons License 2012.11.05 0 0 560

Köszi, de nekünk biztosabb információink vannak.

 

:-))

Előzmény: Törölt nick (559)
newnikk Creative Commons License 2012.09.28 0 0 557

A világ vezető kormányaiba beágyazott globális hatalmi elit nem tágít világuralmi terveitől. Vegyük leltárba azt a 12 kulcsfontosságú folyamatot, vagy ha úgy tetszik kioldógombot, melyeket céljuk elérése érdekében alkalmaznak.
Minden út a világkormányhoz vezet. Ez ma már sok embernek nem okoz meglepetést. A londoni Financial Times-ban Gideon Rachman, vezető külügyi kommentátor már 2009-ben nyíltan írt róla „És most a világkormány” című cikkében. A Trilaterális Bizottság, a Bilderberg csoport és a Külkapcsolatok Bizottsága bennfentesei, sőt most már a Vatikán is egyre gyakrabban és egyre hangosabban visszhangozza ezeket a nézeteket.
A föld makro-menedzselése nem könnyű feladat. A globális elit által pénzelt, a média és a politikai vezetés által pedig interfészként használt elit egyetemek agytröszt-hálózata biztosítja a stratégiai és taktikai tervezést, ami nélkül a terv nem válhat valóra.
A tervezés minden területre kiterjed, észben tartva, hogy a gépezet egyes elemei különböző sebességgel haladnak a cél felé:
A pénzügyi folyamatok, kioldógombok, fénysebességgel haladnak előre az elektronikus információtovábbításnak köszönhetően, és néhány nap vagy akár óra leforgása alatt döntenek piacok, valuták és egész országok soráról;
A gazdasági folyamatok, vagy kioldógombok, egy fokkal lassabbak: az autók, repülők, ruhák, épületek előállításához hónapokra van szükség;
A „demokratikus rendszerhez” kötött politikai folyamatok, kioldógombok, általában több évre adnak hatalmat egy-egy ember kezébe;
A kulturális folyamatok, kioldógombok, kivitelezéséhez egy egész generáció élete szükséges. A pszichológiai hadviselésnek ezért van óriási jelentősége.
A folyamat kockázatkezelésénél az összes buktatót és meglepetést figyelembe kell venni a tervezőnek, tehát minden tervhez tartozik egy „B”, sőt sok esetbe „C” és „D” terv is, melyeket szükség szerint léptetnek életbe.
A világkormány 12 kioldógombja
Ma a hatalmi elit a globalizáció utolsó simításainál tart, készen állva a világkormány felállítására. Friedrich Nietzschének a kötéltáncosról írt szavait átértelmezve Zarathustrával együtt elmondhatjuk „Veszélyes átkelés az ember, veszélyes úton levés, veszélyes visszatekintés, veszélyes borzongás és megtorpanás.”
A 12 indítógomb egy nagyon összetett, holisztikus mátrixban kapcsolódik össze rendkívül rugalmas taktikákkal, de hajlíthatatlan célokért. Az összkép sokkal többet elárul, mint az egyes részek külön-külön:
1. A pénzügyi összeomlás
A globális pénzrendszert 2008 óta mesterségesen tartják életben. Ben Bernanke, Timothy Geithner és az USA gazdasági kommandós-csapata (Robert Rubin, Larry Summers, a Goldman Sachs, a Citigroup és a JP Morgan mega-bankárai az angol jegybankkal és az EKB-val együttműködve) egy lépést sem tesznek a lakosság és a haldokló gazdaság megmentése érdekében. Több ezermilliárd dollárt injekcióztak az elit bankokba és a fővonalas média segítségével elhitették a világgal, hogy bizonyos bankok túl nagyok ahhoz, hogy elbukjanak. Ahogy azt Orwell írta: „Túl hatalmas a bukáshoz.” Miért? Mert nem a kormányok felügyelik és irányítják a Goldman Sachs, Citicorp, HSBC, Deutsche Bank és JP Morgan Chase féle óriásokat, hanem pont fordítva.
2. Gazdasági válságok
A „destruktív, szélsőséges kapitalizmus” a nemzeti és területi gazdaságok tönkretételén ügyködik, olyan rabszolgatartó-gulág egységekké alakítva azokat, amit még Sztálin is megirigyelt volna. Problémáink nem a világ valós gazdaságából erednek (amely úgy-ahogy működőképes állapotban van), hanem a hamis pénzügyi, banki és spekulációs világból.
3. Társadalmi zavargások
A görög, ír, portugál és izlandi, valamint a lehetséges olasz, spanyol és egyéb összeomlások egyre erőszakosabb társadalmi zavargásokhoz vezetnek, nem kímélve Nagy-Britanniát és az Egyesült Államokat sem.
4. Járványok
Egyre több „influenza meglepetésre” számíthatunk, melyek kötelező oltásokhoz vezetnek majd, jó alkalmat szolgáltatva a beinjekciózható RFID chipek „erőszakmentes” bevezetéséhez, melyek az emberi DNS konkrét szakaszait veszik kezelésbe. Faji és etnikai alapon működő népességszabályozási kampányok?
5. Globális felmelegedés
Miközben a globális gazdaságot „növekedésmentes üzemmódba” helyezték, a gazdasági hajtóerőket a fogyasztás csökkentésére állították át. Vajon az elit által a világra erőltetett karbon kredit rendszer is a teljes társadalmi kontrol egyik eszköze?
6. Terrortámadások megrendelésre
Ez az elit egyik kedvenc joker lapja a játszmában, amit akkor vet be, ha egy új válságot akar elindítani vagy a világkormányhoz vezető utat lerövidíteni. Vajon az új 9/11-nél is nagyobb támadások az újabb globális háborúkat, megszállásokat és népirtásokat hivatottak előkészíteni? Egy nagyváros elleni nukleáris merénylet, amit az elit ellenségeire lehet kenni hogy hangzik?
7. Általános háború a közel-keleten
E sorok írása közben a nagyhatalmak tengerészeti egységei, vadászrepülői és egész hadseregei készen állnak a támadásra Szíria, Irán és még ki tudja ki ellen.
8. Környezeti katasztrófák és „balesetek”
A Szovjetunió végnapjait elindító 1986-os csernobili baleset megmutatta a világnak és a szovjet népnek, hogy az állam nem képes kezelni saját nukleáris létesítményeit. 2010 áprilisában láthattuk, a BP fúrótornya miatt bekövetkezett ökológiai katasztrófát a Mexikói-öbölben, majd röviddel utána, 2011 márciusában a sokkal súlyosabb és jelenleg is tartó fukusimai nukleáris szerencsétlenséget. Ezek a balesetek vajon véletlenül történtek? Ki tudja.
9. Vezető politikusok és vallási vezetők ellen, az elit ellenségei által elkövetett merényletek
A Mossad, a CIA és az MI6 tökélyre fejlesztették az ilyen piszkos munkák kivitelezését.
10. Az USA által „latornak” minősített országok elleni támadások
Irak, Líbia… Ki lesz a következő? Irán? Szíria? Venezuela? Észak-Korea?
11. Megrendezett vallási események
A tömegek egyre erősödő igénye valami többre, valamilyen célra az életükben nagyon sebezhetővé teszi őket egy hollywoodi stílusú, 3D-s hologram előadásra, ami megkísérelheti elhitetni velük Jézus második eljövetelét. Egy elektronikus „messiás”, aki az elit céljaival összhangban cselekszik? Ki merne „isten” ellen fordulni?
12. Megrendezett kapcsolatteremtés földönkívüliekkel
Ez is egy lehetséges opció. Az emberiség jelentős részét sikerült meggyőzni a földönkívüliek létezéséről. A hologram technológia itt is kapóra jöhet és segíthet megrendezni egy földönkívüli űrhajó földre szállását, például a Fehérház gyepén, kihangsúlyozva természetesen mennyire fontos, hogy az emberiség egységes frontot alkotva fogadja a földönkívüliek érkezését. Újabb ürügy a világkormány szükségességére?
Mi a közös ezekben az egymással összefüggő „válságokban”? Globális felmelegedés, járványok, „nemzetközi terrorizmus”, pénzügyi összeomlás, gazdasági válság vagy akár egy földönkívüli kontaktus? Mindegyik azt hivatott bizonyítani, hogy egyetlen nemzet sem képes megbirkózni a problémákkal önmagában, így kezelésükhöz mindenképpen egy világkormány felállítására van szükség.
2012-ről egy dolgot biztosan tudunk: Résen kell lennünk, aminek kulcsa a jól informáltság. Fontos, hogy megértsük, mi folyik a világban a valóságban. Azt nézzük, ami történik, ne azt, amit a globális televíziós csatornák és médiumok urai próbálnak elhitetni velünk

Bilderberg Leontin Creative Commons License 2012.09.17 0 0 556

Annyi új dolgot találtunk ki az utóbbi időben, ezekről nem mondtak semmit a híres Echo Tv-ben?

nagyanyo2012 Creative Commons License 2012.09.04 0 0 555

Válságot tudsz e szervizelni? Nem nálunk, hanem pl. görögben?

Előzmény: newnikk (553)
newnikk Creative Commons License 2012.08.30 0 0 553

"Az online kereskedelem és globális gazdaság korában egyetlen pénzpiac drasztikus esése vagy hirtelen zuhanása is elég a globális pánik és teljes rendszerösszeomlás kiváltásához. Paul Henri Spaak, ez Egyesült Nemzetek közgyűlésének első elnöke évekkel ezelőtt azt mondta: „Megfelelő kaliberű embert akarunk, aki engedelmességre bír minden népet, és kihúz minket abból a gazdasági fertőből, melybe egyre inkább belesüppedünk. Ilyen emberre várunk, és ha eljön – legyen akár Isten, vagy maga az ördög – tárt karokkal fogadjuk majd.”

Pontosan ez fog történni! A világ egy pénzügyi zsenit vagy megváltót akar, aki végre stabilitást és jólétet teremt, és amikor az Antikrisztus megjelenik a színen pontosan ennek az igénynek fog eleget tenni. A szándékosan létrehozott káosznak véget vető vezetőt hősként köszönti majd a világ." – Joseph Candel

 

Életre szóló ajánlatom van számodra!

Fejlesztéssel törtem be a piacra, de most már az újrahasznosításban és a karbantartásban is érdekelt vagyok.  Jézusnak hívnak és én vagyok a legjobb a szakmában. Figyelmedbe ajánlok egy ingyenes kipróbálási lehetőséget: Bármit megjavítok, amire szerinted leginkább ráfér a javítás!

Mielőtt gondolkodás nélkül rávágnád a választ, olvasd el a következőket:

Amikor azt mondom, hogy bármit, úgy értém szó szerint bármit! Az elromlott tévédre vagy a folyton lerobbanó autódra gondolsz? Gondolkodj egy kicsit nagyobb léptékben! Gondolj valami igazán nagyra! Egészség, az életed, az összetört szíved, vagy bármilyen probléma, amivel szembe kell nézz!

Tudom, így ismeretlenül nehéz elhinni, hogy az ajánlatom megállja a helyét, és tartom magam a megállapodáshoz. Ezért a kipróbálási lehetőség mellé van még egy ingyenes ajánlatom: Tegyél próbára! Próbáld ki, hogy valóban működöm-e! Te magad legyél a kémcső a kísérletben! Kérj meg, hogy legyek életed része és tegyem jobbá a dolgokat körülötted.  Ha nem vagyok képes szállítani amit ígértem, elfelejthetsz az ajánlatommal együtt.  Ha viszont működik a dolog, és bebizonyítom, hogy valódi vagyok, gondolj bele mennyit nyerhetsz az ügyön!

Mit kérek cserébe?

A szereteted. Csupán ennyit.  Mielőtt más megoldás után néznél próbálj ki engem és meglátod, akármilyen gonddal jössz hozzám, mindegyikben segítek.

Ajánlatom nem a távoli jövőre vonatkozik, bár olyan ajánlataim is vannak. Azonnal és minden további alkalommal működik, amikor próbára teszel. Ez komoly!

Túl szép, hogy igaz legyen? Mondtam, hogy ez egy életre szóló ajánlat! Ennél jobb ajánlatot senkitől nem fogsz kapni, és ez még csak a kezdet!

Azt kérded mivel érdemelted ki? Semmivel! Amikor szerelmes vagy, szerelmed tárgyának semmit sem kell tenni ahhoz, hogy kiérdemelje kegyeidet, mert magadtól is mindent megtennél érte.  Ezzel én is így vagyok. Jól értetted, szeretlek téged!

Ennyit igazán megtehetsz. Kérdd, hogy bizonyítsam be neked, valóban az vagyok, akinek vallom magam és, hogy valóban megteszem, amit ígérek. Utána dőlj hátra és figyelj! Ígérem, bárkinek megteszem, aki őszintén kér.  Nem fogod megbánni.

 

Szeretettel, a mennyei karbantartó, Jézus

Bilderberg Leontin Creative Commons License 2012.08.27 0 0 552

Ó Atyám!

 

És az a fantasztikus homár amit szerdán szervírozott a Jean, a második főpincér.  Felejthetetlen.

Előzmény: Törölt nick (549)
Borosnya Creative Commons License 2012.08.26 0 0 548

Höhö, az már rég nálam van. Kód: sült szalonna.

Előzmény: von Carlsberg (523)
Nero Bilderberg Creative Commons License 2012.08.26 0 0 546

"Államosítani Bilderberget"

 

Hahaha.

Nyilván azt akartad írni, hogy Bilderbergesíteni az államot.

Jó úton vagyunk.

 

Előzmény: nagyanyo2012 (545)
nagyanyo2012 Creative Commons License 2012.08.26 0 0 545

Államosítani Bilderberget és az olyanféléket:DD

Bilderberg Leontin Creative Commons License 2012.08.25 0 0 544

Köszönöm.

 

Majd felhívom erre Vadim kuzinom figyelmét!

Előzmény: Törölt nick (543)
Bilderberg Leontin Creative Commons License 2012.08.25 0 0 542

Majd szólok a kuzinomnak Vadim Bilderbergnek, aki 125 kiló és 198 cm magas, nagyon meggyőző tud lenni, bár időnként kissé ideges és akkor türelmetlen.

Akkora tenyere van mint egy szívlapát.

Nem tudom Magyarországon ismerik-e a szívlapátot?

Előzmény: Törölt nick (541)
Bilderberg Leontin Creative Commons License 2012.08.25 0 0 540

Én mint a csoportunk szóvivője határozottan visszautasítom ezeket hazug állításokat!

Értetlenül állunk az előtt hogy épeszű ember hogy találhat ki ilyesmit!

 

 

Részletes tiltakozó jegyzékünket hamarosan közzétesszük az objektivitásáról elhíresült Echo tv-ben.

Előzmény: Törölt nick (537)
Gép-ész Creative Commons License 2012.08.25 0 0 539
Jóvan bakker, akkor ne oltasd be a gyerekeidet meg ne szedjetek gyógyszert, nekem igazából tökmindegy, de most szólok, hogy ezzel saját magadat selejtezed ki.
Előzmény: Törölt nick (537)
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.25 0 0 536

Nicht beszaren, Bill Gates korunk egyik legnagyobb jótevője, az a típus aki nem csak beszél hanem tesz is. Sok-sok milliárd dollárt osztott már szét jótékony célokra a vagyonából. Elég ciki a szerzőtől, hogy pont egy ilyen közismert emberbarátot használ fel.

Előzmény: Törölt nick (534)
Gép-ész Creative Commons License 2012.08.25 0 0 535
Bill a túlnépesedés megállításáról beszélt, a születendő gyerekek számának csökkentéséről. Ez nálunk nem igazán téma, azt hiszem ez elég egyértelmű. (Félek, hogy az említett számokat sem érted, ezért így zárójelben megjegyzem, hogy így 6,8ról csak 8 milliárdra NŐNE a Föld lakossága, akkor ezt most próbáld meg népirtásként értelmezni...)
Előzmény: Törölt nick (534)
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.25 0 0 533

Miért kellene bárkit megölni!

Szabadjára kell engedni az önzést.

Már úgy is snassz a heterogén házasság. Kötelezővé tenni az azonos nemüek házasságát.

Egy vicc a 80-as évekből:

Két férfi beszélgetett amikor az ország elhagyása, de még a tervezése is büntetendő volt.

El kell hagynom ezt az országot!

Miért?

Régebben tiltották a homoszexualitást, most megtűrik!

Én nem várom meg, hogy kötelező lesz.

 

Gép-ész Creative Commons License 2012.08.25 0 0 532
Ne dőlj be, ez Bilderbergék trükkje. Pont azzal akarnak leselejtezni, hogy rávesznek az oltások és a gyógyszerek elutasítására :)
Előzmény: Törölt nick (527)
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.25 0 0 531

Pl.:

 

"Kerülje az oltásokat. Gyermekeknél lenne ez a legfontosabb – ez egy kulcsfontosságú védekezés a nagy selejtezés ellen."

 

Szerinted az a szülő, aki így jár el, az normális? Vagy nem inkább btk kategória a gyerek veszélyeztetése?

Előzmény: Törölt nick (529)
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.25 0 0 528

Micsoda kreténség.

Előzmény: Törölt nick (527)
Bilderberg Leontin Creative Commons License 2012.08.22 0 0 525

Ezért semmiképpen sem vállalhatjuk a felelősséget!

Előzmény: Törölt nick (524)
von Carlsberg Creative Commons License 2012.08.22 0 0 523

Mi történt? Csaknem rájöttek a Bilderberg mama rakottkrumpli receptjére?

Előzmény: WYW (522)
WYW Creative Commons License 2012.08.22 0 0 522

Már senkit sem érdekel az Echo tv fantasztikus leleplezése?

 

 

Bilderberg Leontin Creative Commons License 2012.08.13 0 0 521

Remek nyaraláson vagyunk túl a családdal, közben persze volt egy-két nagyon titkos megbeszélés is (de ez nem szabad terjeszteni).

 

Kitűnő válságkezelési terv vázlatot állítottunk össze, hamarosan bemutatjuk a híres magyar Echo Tv-n.

newnikk Creative Commons License 2012.07.30 0 0 517

Rachman 2008-as felhívása óta a világkormány színrelépésének előkészületei komoly előrehaladást mutatnak. Franciaország, Írország, Németország, Belgium, Olaszország, Görögország, és persze az IMF és az Európai Központi Bank is a Goldman Sachs bankárainak irányítása alá kerültek.

A technokraták szégyenkezés nélkül adják a világ tudtára terveiket.

2009-es megválasztását követően az EU új elnöke, Herman van Rompuy azt mondta, hogy a pénzügyi válság és a globális felmelegedés elleni küzdelem célja, hogy előkészítsék „bolygónk globális irányítását.” „2009 a globális kormányzás első éve,” mondta.

Még ugyanebben az évben a pápa is csatlakozott Van Rompuy-hoz, amikor egy „globális politikai hatóság” felállítását szorgalmazta a globális gazdaság irányítására.

newnikk Creative Commons License 2012.07.30 0 0 516
newnikk Creative Commons License 2012.07.28 0 0 515

Elnökök a háttérhatalomról

Abraham Lincoln (1809-1865), az USA 16. elnöke, a rabszolgaság eltörlője mondta a korporációs hatalom veszélyéről:
"Olyan válság közeledését látom, amely megbénít, és arra késztet, hogy remegve aggódjak hazám biztonságáért. A háború eredményeként a korporációk kerültek hatalomra, és ezt a korrupció korszaka követi a legmagasabb szinteken. A pénzhatalom mindent maga alá gyűr, hogy meghosszabbítsa uralmát, kihasználja az emberek hiszékenységét, egészen addig, amíg a
vagyon néhány kézben halmozódik fel, és a köztársaság elpusztul."

 

Theodore Roosevelt 1912-ben, az Egyesült Államok 26. elnöke, Theodore Roosevelt (1858-1919) egy választási
gyűlésen a következőket mondta: "A látható kormányok mögött trónol egy láthatatlan kormány, amely nem tartozik hűséggel a
népnek, és nem ismer felelősséget. Az államférfi feladata ennek a láthatatlan kormánynak a megsemmisítése, a korrupt üzlet és a korrupt politika közti szövetség széttörése."

 

Thomas Woodrow Wilson (1856-1924), aki nemcsak az Egyesült Államok 28. elnöke (1913-1921), hanem tekintélyes történész, egyetemi tanár és a Princeton Egyetem elnöke is volt, félreérthetetlenül célzott egy hatalmas és jól szervezett hálózat létezésére, amely ellenőrzése alatt tartja a gazdasági-társadalmi folyamatokat. 1913 decemberében ő írta ugyan alá a Federal
Reserve System (az Egyesült Államok pénzrendszerét kézben tartó magánkartell, amely ellátja a központi bank szerepét) engedélyezéséről szóló törvényt, de már 1916-ban így foglalja össze Amerika pénzügyi-gazdasági helyzetéről a véleményét: "Ezt a nagy ipari nemzetet most már a pénzhitel rendszere ellenőrzi. A hitelek nyújtása központosítva lett. Ezáltal az ország növekedése, és valamennyi tevékenység ellenőrzése néhány ember kezébe ment át. A legrosszabb uralom alá kerültünk, kormányzatunk egyike a civilizált világ leginkább ellenőrzött és dominált kormányzatának. Ez a kormány többé nem a választók
szabad döntésének, hanem befolyásos csoportok véleményének és kényszerének megfelelően cselekszik."

 

Franklin Delano Roosevelt (1882-1945) - aki 1933-tól 1945-ig volt az Egyesült Államok 32. elnöke - úgy vélte, hogy “A politikában semmi sem történik véletlenül. Ha valami megtörténik, biztosak lehetünk abban, hogy az így lett eltervezve.“
Az 1930-as évek elején dúló világgazdasági válság idején jegyezték fel tőle a következőket: "Amerikában 60 család ellenőrzi az egész ország vagyonát… A lakosság egyharmadának nincs
elfogadható lakása, ruházata és alultáplált... A Közmunka Hivatal programjain részvevők 20%-a nagyfokú alultápláltság következtében nem képes végig dolgozni egy munkanapot… Szándékomban áll kiűzni a pénzváltókat a templomból."

 

Thomas JeffersonThomas Jefferson (1743-1826), az Egyesült Államok harmadik elnöke (1801-1809): "Polgáraink nem látják világosan bajaink igazi okát. Mindennek tulajdonítják, kivéve igazi okozójának: a bankrendszernek. Őszintén hiszem, hogy a bankok veszélyesebbek, mint a fegyverben álló hadseregek. Olyan pénzek elköltése befektetés címén, amit majd unokáinknak
kell megfizetniük - nem egyéb, mint nagy tételben szerencsejátékot űzni jövőnk rovására. "Thomas Jefferson elnök mához szóló igazsága: "Ha az amerikai nép valaha is megengedi a bankoknak, hogy azok ellenőrizzék a pénz kibocsátását... a bankok és a korporációk tovább növekednek és megfosztják a lakosságot minden vagyonától egészen addig, míg gyermekeik arra ébrednek egy szép napon, hogy otthontalanná váltak azon a földrészen, amelyet apáik megszereztek."

EngineDown Creative Commons License 2012.07.27 0 0 514

"De, van egy baromi nagy akadály.

Hogy senkinek fingja nincs arról, hogy mégis mit kéne érteni "igazságosabb elosztású értékalapú társadalmon", és hogy ez a társadalom ugyan hogyan is kellene működjön.

 

Eddig pont addig jutott el a dolog, hogy kitalálta valaki ezt a "igazságosabb elosztású értékalapú társadalmat", mint politikai szlogent.

Ennél tovább egy centivel nem ment."

 

Eljutottunk a Holdra, megépítettük az LHC-t, de egy működő gazdasági rendszert nem tudunk kitalálni? Ne röhögtess már.

Nem kell hinni ebben az egészben, az viszont tény, hogy az adósságok kifizethetetlenek, mégis mindenki ezt erőlteti. Az emberiség már bebizonyította, hogy nem olyan hülye, hogy el akarjon számolni végtelenig. Pedig most éppen azt teszi. Miért?

 

A kételkedésre csak annyit mondanék, hogy nem egy vezető politikus vagy bankár szájából elhangzott már az, hogy világkormány, világvaluta... utána kell nézni.

 

 

Előzmény: Nero Bianco (91)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!