Keresés

Részletes keresés

Ekhion90 Creative Commons License 2022.10.13 0 0 16

Nekem a kedvenc pólóim a Budabest.eu oldalról vannak. Szeretem mintáikat és minőségben is jók. A rendelés hamar megjött.

Ha gondolod nézd meg te is:

https://budabest.eu/

kekszemu01 Creative Commons License 2018.04.03 0 0 14

Nekem a fruit of the loom póló vált be legjobban pólónyomásra. 100% pamut, a minta is tartós rajta és nagyon olcsó. Innen szoktam rendelni polo-nagykereskedes.hu.

Kotysoft Creative Commons License 2013.03.09 0 0 12

Sziasztok,

pár év, és párezer eladott póló után én csak azt tudom mondani, hogy ha olcsót és jót szeretnél venni, akkor 3-4 márkát tudok ajánlani:

Sol's, Gildan, és akármilyen vicces de F&F/Cherokee.

Sima környakasok:

Sol's imperial, Gildan 2000 Ultra

Néha-néha nálunk is beficcen egy-egy hátramaradt darab, amit nagyker ár alatt szoktunk eladni, de ritkán...

http://amalon.hu/turkáló

Laslow Creative Commons License 2012.07.26 0 0 11

Megjegyzem, az Auchanos Fruit of the loom pólóm az első (30 v 40 fokos) mosás után úgy összement, hogy szinte rám sem jön, nagyon kellemetlenül érzem magam benne... Végül pólókat a Marks & Spencers-ben, a Dockyard-ban, a New Yorkerben, a Tescoban meg a C&A-ban vettem (mindben egyet-egyet). Minta csak egyen van, vállalnom kellett ennyi kompromisszumot.

Előzmény: Laslow (7)
H_G Creative Commons License 2012.07.02 0 0 10

Nekem az Arena pólóim bizonyultak a legtartósabbnak.

Előzmény: Híd (8)
sneci Creative Commons License 2012.06.30 0 0 9

Híd megelőzött, én is a sportáruházakat ajánlom.

Híd Creative Commons License 2012.06.30 0 0 8

Akkor valamilyen sportruházati boltan nézz körül, pl. Hervis. A nagyobb sportmárkák, Adidas, Nike biztosan gyártanak jó minőségűt, és mintásat is. 

Laslow Creative Commons License 2012.06.30 0 0 7

Köszönöm a tippeket.

A webshopokat kizárom, ruhát nem lehet szerintem felpróbálás és megtapogatás nélkül vásárolni (kivéve adott márka adott ruhatípusát, ha pont azt már ismerem).

Valami kis mintát vagy feliratot mindenképp szeretnék a mellkasi részére, szóval nem teljesen egyszínű pólót keresek. Hétfőn lesz a nagy pólóvadászat, jó lenne 3-4 jobb darabot találni. (Meg mondjuk valami pulcsit/kardigánt a télre, ha már vannak ilyenek.) Szóval saját használatra keresek pólót, néhány darabot, nem szeretnék rájuk egyedi megrendeléssel mintát nyomatni.

Amúgy pár napja az Auchanban találtam egy nagyjából megfelelő pólót, Fruit of the loom márka alatt, abból vettem is egyet, csak azon meg túl kicsi a mellkasi kis minta (a gyártó emblémája kb. 2 centis méretben). Emlékeim szerint még a nagyobb Tescokban láttam régebben anyagot is tartalmazó pólókat, majd megnézem. De nem igaz, hogy nincs egy bolt, ami ilyenekkel lenne tele, szégyen. 

Circo Massimo Creative Commons License 2012.06.30 0 0 6

Csak, hogy értsük: 1-2 db kellene, vagy valamilyen spéci célra (feliratozás, stb.) nagyobb mennyiség?

Mert nekem pl. nem probléma venni 1-1 normálisabb minőségű pólót - magamnak.

Előzmény: Laslow (-)
Híd Creative Commons License 2012.06.30 0 0 5

Falk & Ross Hungary Kft.
Koérberki út 36.
H-1112   Budapest
Tel : +36 1 3712221
Fax : +36 1 3712222
info.hu@falk-ross.com
www.falk-ross.eu

Elvileg itt van B&C, náluk még 250 g-os is van talán. 

http://www.bc-collection.eu/en/index.php

Híd Creative Commons License 2012.06.30 0 0 4
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.29 0 0 3

Fekete, 130 gramm/m2, XXL méretben 10 db 3000 ft, ha érdekel.

Magdi60 Creative Commons License 2012.06.29 0 0 2

Én a Pólusban csináltattam nemrég feliratosat, elöl-hátul, 6500 Ft. A4-es méret a felirat.

**corolla** Creative Commons License 2012.06.29 0 0 1

Húzzál fel kettő véknyat azt már is helyben vagy.. :D

sneci Creative Commons License 2012.06.29 0 0 0

0 forintért?

Laslow Creative Commons License 2012.06.29 0 0 topiknyitó

Minimum 200g/m2 tömegű, azaz vastag, minőségi pólót vennék, de reménytelen. (Mindenütt csak a hajszálvékony, anyag nélküli pólók vannak.)

Szóval az elsődleges szempontom pólókeresésnél az anyaga lenne, egyébként meg hogy legyen rajta valami kis ábra vagy felirat, de semmiképp ne 30 centis betűkkel, meg ilyenek. Tudtok ajánlani olyan boltot Budapesten, ahol ilyesmiket találni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!