A PIG-449 egri volt eddig is. A 446 nálam gyöngyösi,de lehetett nógrádi kitérője. AOIF-538 Kazincbarcika De szerintem csak van hevesi járata,mint tarjáni busznak a 3484-esen.
Sziasztok! A nógrádi fórumban láttam, hogy érkezett Egerbe PIG446 és netes nyomkövetőn láttam AOIF538 és PIG449 buszokat egri járatokon. Ők honnan jöttek??
Aki itt fórumozik az rendszerint adott hírcsatornából kap infót ,és kerítésen belül is több van ...namost innen jön az amit te írtál " itt az se biztos csütörtök jön" ... A legtöbb esetben pontosan ez a csapda a 0,01% amire senki nem fogadna ,hogy így lesz ..na az jön be
Féligazság ez a mondandó is. Volt olyan, amiben neked volt igazad és mégis lemínuszolták. Ezzel nem kell foglalkozni.
Illetve volt olyan is, amikor Te is, majd retek2 t-társ sem azt írta, ami végül bejött (nem gond, változhatnak a dolgok). Majd akkor téged javítottak.
Tehát én még mindig "aztat" mondom, hogy ami másra, az rád is vonatkozik. Igen, van amikor jogosan írtad és neked volt igazad, és volt, amikor te ugyanazt követted el, amivel másokat vádoltál.
Na látod, erről beszélek. Azért, szólni merttem korábban, az én hozzászólásaim az önelégültek... Itt vannak olyan srácok, akik rendesen sértésnek veszik, ha megírod nekik, hogy nincs igazuk. És nem, nem ebben a stílusban, hanem normálisan. És egy-két illetővel már személyesen is találkoztam, és ott sokkal szerényebb volt a hangnem. Engem nem zavar a mínuszolás, és az sem, ha tévedek, és kijavítanak. De az igen, hogy valakik gyerekként megpróbálják eljátszani a nagy embert. Én is gyerekként kezdtem, de fel sem merült bennem soha (és más fórumozóban sem 10-15 évvel ezelőtt), hogy ilyen stílust megengedjen magának, mert simán kiutálták. Ezt -mint ahogy minden mást is- csak alázattal lehet megtanulni. És ez nem a Szivárvány Ovi kis csoportja.
Ha ezt elfogadod, azt megköszönöm, ha nem, én akkor sem alszom nyugtalanul. Ami olyan megosztom ezek után is.
Épp ezek miatt az önelégült megnyilvánulásaid miatt lettél legtöbbször elővéve. Mindenki elkezdi valamikor. Ha kérdez/ vagy megkérdőjelez valaki valamit, akkor azt tudni illik kezelni, elvégre ez nem egy tudomány topik, hanem egy fórum, ahol rajongók is jelen vannak a magukat nagyon nagyra tartott szakmai zsenik mellett. Sajnos mindannyian tapasztaltuk azt, hogy ennél a cégnél egy bizonyos szerdai napon még az sem biztos, hogy másnap csütörtök jön-e. Ebből kiindulva mindenki, még a legrutinosabbak is írhattak néha félre apróbb dolgokat. Viszont ahogy nézem, egy két kisebb hiba miatt még senkinek nem ment el a kedve a fórumozástól. Ha van egy topiktárs, aki az ezer darabos lehívásból 1-2 kocsi telephelyét összetéveszti, azért még ne ítéljünk már senkit akasztófára! Továbbá ha a tízenéves jelzőt Hb-ra is értetted, azt én kérem ki magamnak.
Egyébként már témától függetlenül. Nem, én úgy vélem, nem ezért nem írnak már ide.
Az elmúlt években a flotta egyre homogénabb megjelenése és a régi járművek forgalomból kivonása mind odavezet, hogy szépen lassan belassuljon egy topik. Ha helyiben itt az AVE/CTG és BRF flotta, helyköziben meg a sok DUD, 256.50V járkálna, hidd el többen irkálnának még ide. Ám mivel átvették helyüket az unalmas Credók, használt Merci, az Agriás járművek meg szorulnak ki, azóta már nem jelent annyit sokaknak mint régen. Nem 100% emiatt hagyhatják el sokan a topikokat, de ez is hozzájárul. Ezt a jelenséget a Facebook csoportokon is lehet tapasztalni.
Mínuszokkal pedig nem kellene annyit foglalkozni, sokan brahiból rakják. Ha valami bebizonyosodik, úgyis látni fogják, igazat írt-e az illető, vagy nem.
Tudod miért nem ír ide lassan senki? Mert nagyjából minden alkalommal van valaki, aki megkérdőjelezi az én hozzászólásaim valóságtartalmát. És köszönöm, de én ebből nem kérek. Én már régen kinőttem abból, hogy tizenévesekkel vitatkozzak. Ezen apropóból már mások sem szívesen írnak semmit.
Köszi szépen! Nem tudtam ezt... Úgy gondolom nem én hibáztam, hogy rosszul írtam. Pár hete feltettem kérdésnek, hogy mi most az egri Econell és Econell Next állomány ,de senki füle botját nem mozdította... Pedig ez a fórum erről is szólna. Az új Salgótarján-Eger-Miskolc vonalas bejegyzést pedig azért tettem ki ,mert kíváncsi lennék, mint a buszos közlekedés iránt érdeklődő, hogy miként alakultak a fordák, milyen buszok járnak az új vonalon. Semmi negatív hangvétel nem volt benne. De itt csak a mínuszolás megy. Az könnyebb mint válaszolni. Talán mert nincs is az illetőlnek információ róla. De mínuszt tenni azt tud. Ez olyan mint annak idején kapták a negatív jelecskét azok, akik valóban hiteles információkat tettek is ide fel. Nevesíteni nem szeretném őket. Azért tart itt sajnos ez a fórum is, hogy hetekig értelmes téma nincs, ha pedig lenne egy , lehurrogják az illetőt... Mindegy. Aki szereti a buszos közlekedést az szerintem érti mit akartam írni.
Sziasztok! Az új Salgótarján-Eger-Miskolc vonal rendszer úgy látszik nem csak a menetrendben hozott változást. Ez a busz (a képen) a hbweb szerint bajai gép. Reggel a TDE315 sem Kecskemétre ment hanem Tarján felé.
Itt van az amikor a terv ugye egy dolog ,a valóság meg más és felülbírálhatóak a tervek. A műszakiak csodatevő képessége okán és a sok javításra váró kocsi miatt amíg megy/ a többi garázskannibálázálásával javítható és van műszaki rajta addig had szóljon a Series50 vígan .
Azt inkább hagyjuk, hogy a sulinet-kommandó miket hord össze, mert a negyede sem igaz. És azért nem dobják még ki, mert van érvényes műszakija, nincs komoly műszaki hibája, és kell a jármű. Egyéb kérdés?
Igen nehéz. Egyszer ezt-egyszer azt írtok. Volt olyan FB-poszt, ahol már márc 31.-el mind a 7 db C56-ost selejtként említették meg, csak szólók, hogy 5-6000 ezres követéssel rendelkező ráadásul. Egyébként ha ezt kidpbtátok, azt miért nem dobjátok már ki???
Nehéz volt értelmezni, amit leírtam? Az 513 még megy. 08.21-ig van műszaki vizsgája. Hacsak nem történik valami komoly műszaki hibája, addig dolgozik. A 929 is a műszaki lejárta miatt állt le.