Keresés

Részletes keresés

mr_ricsi Creative Commons License 2012.06.20 0 0 1

"Már mindent megpróbáltam."

Ha már mindent próbáltál, akkor nyilván nem is lehet megoldani a problémát.

 

Csak azt tudnám, hogy ebbe a "mindenbe" miért nem tartozik bele az a teljesen triviális megoldás, hogy felmenj a Dell honlapjára, és onnan letöltsd a drivereket. A honlap még arra is képes, hogy detektálja a notid típusát, és úgy ajánljon drivert. A Windows7 32 és 64 bites driverek valók a Vista megfelelő verzióihoz is, azok meg ott vannak a honlapjukon.

Előzmény: greffi (-)
miszter07 Creative Commons License 2012.06.20 0 0 0

Ehhez már szerintem nincsenek Vista és XP driverek. Hasonlóan jártam egy N7100-al. Én nagyon gyorsan vettem hozzá egy OEM Windows 7-et.

 

A Vista egy kalap sz.r, csak jobban jársz, ha megszabadulsz tőle. Cserélet egy öregebb gépen Vistát W7-re, és mintha egy új gép lett volna a végén, alig hittem el a sebesség különbséget.

Előzmény: greffi (-)
greffi Creative Commons License 2012.06.19 0 0 topiknyitó

Segítség! Adott szitu van, más oprendszer nem játszik. Zsír új Dell inspiron m5040 laptopra felpakoltam vista 32 bit home premiumot, de... Az istennek nem tudok rá netet pakolni. A network adapter code 10 hibát írt, de azt már egy új driver megoldotta. Ugyanakkor a network controller code 10-et ad ki, nem találok hozzá drivert, nem tudom milyen network controllerről van szó. Ezen kívül a wifit sehogy sem sikerül életre kelteni, ahogy a graphic adapterhez sem találok drivert sehol. Már mindent megpróbáltam. Nagyon szívesen vennék bármilyen épkézláb javaslatot arra nézve, hogy sikerüljön netet szuszakolni rá. Köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!