Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.08.05 0 0 30

Szia! Sajnos mindent ellepnek a hirdetgetők, nem képesek észrevenni magukat, no meg azt sem veszik tudomásul, hogy vannak kifejezetten keresgélésre való topikok.

Grrrrrrrrrrrrr……

 

Valóban jobb sorsa érdemes lehetne e topik… No meg több, ehhez hasonló is.

Bár én nem, mondanék le végleg egyik topikról sem, mert újra és újra felbukkannak értelmes emberek értelmes felvetésekkel, történetekkel, kérdésekkel.

Bár ahhoz, hoghy egy topik jól működjön, magának a topikinditónak energiát kell fektetnie. Mert különben csak mint a dudva…

 

Üdv. Férfi egy másik párból. :)

Előzmény: genyanya (26)
genyanya Creative Commons License 2012.08.01 0 0 26

Csak üdvözölni szeretném a topicot - hiánypótlónak érzem. Örülök, hogy olvashatlak titeket!

 

(Magamról: a régi hárman az ágyban topic egyik törzstagja voltam, aztán az évek során végignéztem, ahogy a régi közösség széthullott, az újak meg egyre inkább csak partnerkeresésre és üres fecsegésre használták. Időnként még megnyitom, de mindig hamar kihátrálok belőle.)

 

Üdv.

lány a párból

Törölt nick Creative Commons License 2012.07.31 0 0 25

Mert csak a bénák és a bugyuták próbálkoznak ilyesfajta gyermekded, butuska, szánalmas módon. Nagy valószínűséggel a szellemi kvalitásaik gyenge volta miatt nem veszik észre magukat.  

Ezek bosszantóak, ám ha derűvel szemléli az ember, akkor szimplán megmosolyogtató kínlódások, vergődések.  

 

(a 20-asra kicsit később)

Előzmény: D-Sszex (22)


1faszu Creative Commons License 2012.07.31 0 0 24

Lásd: előző hsz-t.

Előzmény: Törölt nick (23)
D-Sszex Creative Commons License 2012.07.31 0 0 22

Hát ilyen próbálkozókkal tele a padlás- és a net is....én azt nem értem, miért remélik pasik, ennyi után ugranak a párok, és majd ők akarnak "megfelelni", rábeszélni...?

Amikor és ahol én keresek pasit harmadiknak, akár ezen az oldalon, tipikus, hogy basznak arra írni, mindjárt az enyém után beteszik a maguk egy soros futtatását, de maguk nem lépnek semmit...pedig én nem annyit írok, pár pasit keres, hanem a lehetőségekből a mi verziónkat, indíttatásunkat is leírom, vagyis kb 100x annyi infó van benne, mint a pasik próbálkozásában...

Előzmény: feco41 (13)
D-Sszex Creative Commons License 2012.07.31 0 0 21

Nem is kell szabatkozni, amiatt, éppen mi a ti okotok.

Ha egy pár együtt van, az egyszerű, mindketten akarnak a másikkal, abban sok variáció nincs...egyszerű.

Ha már egy harmadik is képbe kerül, akkor aztán hatványozottan sokasodnak a lehetőségek, ami miatt akarják.

A lényeg, mindenki ugyanazt ugyanúgy akarja megélni.

Ha neki az a jó, hogy neked végig kell nézni, és ez így neked is jó, maga a szitu izgat, és nem azt jelenti, elbirtokolták, más megalázott ezzel - persze van akit pont az izgat benne...-, akkor olyan pasit sem lesz nehéz találni, akit ennek a harmadik oldala izgat.Egyik alap indíték pasik részéről a más felesége, a férj előtt...

Előzmény: K3RD3S (14)
D-Sszex Creative Commons License 2012.07.31 0 0 20

Én nem osztom a nézetet a problémákkal.

Eleve többesszexbe csak biztos kapcsolattal, magában és a másikban is biztosan kezdjen az ember. Ha bárminemű féltékenység lehetősége fennáll, akkor már eleve nem is kellett volna.

Alapon az ember ösztönösen poligámn,ffi-nő ugyanúgy-ill másképp, csak mindkettőben benne van, és csak neveltetés, a szokásoknak megfelelni akarás, stb miatt van vele sokaknak problémája.

A szex élvezete elválasztva az érzelmektől, mert bizony pöttyöskönyvekbe való és álszent és önmagának is hazudó felfogás, hogy csak érzelmekkel lehet jó a szex.

Ha már belefogunk egy hármasba- vagy többesbe-, nem azért tesszük, hogy én legyek nőmnél a főszereplő, nem nézőt, statisztát akartunk."Első a vendég"....különben miért kezdtük? (persze minden szitura-feelingre van hajlam, fantázia és indíttatás, és mindehez akad is partner, és ahogy azt ma a perverzió fogalmával kapcsolatban végre értelmesen megfogalmazták, ami két -vagy több- embernek együtt jó, és nem okoz kárt senkiben, az normálisnak tekintendő..)

Lehet olyan indíttatás is valahol hátul, akár nem is tudatosan, hogy így erősítse magában a "vezérhím" tudatot, hogy éppen odafér más, de meg legyen mutatva, ki a kakas a szemétdombon....akinek az a jó, tegye, de nem kifejezetten ez a legtöbb többest gyakolró indíttatása.

Ha egyszer azért csináljuk, mással is jó legyen, akkor az az elsődleges, és ha a nőnek is magában elfogadott, hogy a más- a több partner neki izgalmas, jó (és bizony alapvető ösztönök erre hagjtják, csak az éppen ma nálunk érvényben lévő erkölcs alapján a párjának megfelelni akarva ezt elfojtja, mert a biztos kapcsolat a fontos neki, és még csak nem is rossz ettől neki, alapon inkább szubmisszívként megfelelni akarás okán meg sem fordul a fejében, rossz lenne neki így), azzal alapvetzően nem versenyezhetek, és én nem is lehetek az...én nem tudok csak egy újabb kívánatos partner lenni, épp attól, amitől mi vagyunk egymásnak, ami sokkal magasabb dolog, fontosabb mindkettőnknek, nem lehetek olyan.Attól, hogy a nő a maga ősi ösztöneit megélve azt élvezze, más, több hím is őt akarja, más is őt akarja, az egy annyira más téma, más igény, hogy nem sérti, nem vesz el egymástól.és most nem is arra célzok, nem jut nekem kevesebb...van aki épp ilyen okán szerepjátékot űz, mindketten másoknak adva ki maguk, azt az illúziót élvezve, hogy így vannak valaki mással, de mégsem voltak mással, nem kell féltékenykedni.Ez csak egy fóbia, amit a szexuális kontaktus túl misztifikálása okoz, ma már nem szüzen mennek férjhez egy nő, és ha azt képes valaki feldolgozni, hogy kis felesége előtte volt más pasikkal, és azért maradjunk abban, van igazság abban, hogy 20 alatt szerelmes lesz, aztán lefekszik, 20 felett meg lefekszik és aztán lesz szerelmes...így nem csak úgy és olyannal volt, akibe már ellenállhatatlanul beleszeretett...tetszett neki, kívánatos volt, stb, de aztán annyiban is maradt.Ugyanezt csak más időrendben sem kell, hogy mást.  Az a pasi megjelenésében-viselkedésében éppen egy megfelelő, kívánatos "kan", és csak az, és éppen azért érdekes, és mert új, vagy egy a sok közül...ha arra van mire féltékenynek lenni, ha az veszélyezteti  pozíciómat, kkor éppen mint a lakmusz, kimutatja, mi van köztünk, és mi hiányzik...ha minket is csak annyi köt össze, jó szexelni a másikkal, kívánatos, mint másik nemű partner, nincs köztünk semmivel több, akkor lehet csak, hogy esetleg a melyik a jobb-alapon lecserélhetnek...de ez inkább úgy életszerű, hogy elmegy az ember egy buliba, ami a remények szerint orgiához fog vezetni, és egy ilyenekben partner barátnőt-ismerős nőt ( a kis fekete noteszből..) kísérünk el oda, és van esélye és senkit nem zavar, ha hajnalban mást kísérünk haza....

 

Na, de majd ha érdekel valakit, majd folytatom, mert azért nbem fogok oldalakat írni,el sem olvasva végig "áá ez marhaság"-al letudják...

Mindenesetre, mikor egyszer volt egy srác a vendégünk, és nem csak azért esett rá a választás,mert külsőre elment, hanem mert iq terén sem küzdött kihívásokkal- és ugye a szex főként a fejben játszódik...és ez meg nem csak egy fejben sakk, de egyszerre két táblán, azért úgy lesz jobb a parti, ha képben van, ki melyik táblán mit akar lépni...az egy dolog, hogy alapon inkább ő a főszereplő, de még így is két pozitúra közt megjegyezte, látni rajtatok,mennyire szeretitek egymást...vagyis hiába csak aszisztálok épp, ott vagyok benne, ott nyúlok bele, ott adok hpzzá, hogy nem csak kettesben mással van lényegében, és a párom sem csak azt figyeli, "még ott vagyok-e", ő is főként a másikra figyel, hisz nincs összeszokottság, nem ismeri, nem előree tudva a hatást tesz-mozdul, hanem folyamatos ellenőrzés mellett (irányítástechnikában teljesen más, egyik vezérlkés, másik szabályzás..), még így is hiába bármit tehet, bármit megkap, azt érezte-tudta a srác, ott ahol mi vagyunk, oda nem jöhet...de persze ettől ez neki sem kevesebb, csak pont nem egy ketten dugtunk meg egy csajt szitu neki sem, hanem valóban inkább maga az a fogalom, hogy egy párral volt.

Kanelos Creative Commons License 2012.07.31 0 0 19

Igen igazad van ezt Én is így látom , ezért is írtam, hogy "ez csak rész igazság" , egyébként most bele olvasva a hozzá szólásaidba elég jokat írsz jól fogalmazol nekem tetszik

Előzmény: Törölt nick (16)
Bigcase Creative Commons License 2012.07.31 0 0 18
sziasztok!irtam emailt!várom válaszotokat.
Előzmény: Tokymale (11)
Bigcase Creative Commons License 2012.07.31 0 0 17
sziasztok!sikerült találni 3.pasit??izgató lehet szerintem az a 3mas!
Előzmény: K3RD3S (14)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.30 0 0 16

Nem hiszem, hogy pont a 30-40-es korosztály nem lógna a neten. Az életnek ugyanolyan természetes velejárója az internet a számítógépek a laptopok és az okostelefonok világában, mint az autó.

 

Szerintem a fő problémát az jelenti inkább, hogy nehéz olyan másik, normális párt, férfit vagy nőt találni, aki az igényesebbek elvárásait teljesíteni tudja. Valamint egyrugóra járó gondolatoknak és a hasonló életszemléletnek is meg kell lennie. Mert akárhogyan nézzük, nagyon komoly bizalomnak kell kialakulnia ahhoz, hogy egy összeszokott, egymást szerető pár bárkit is beengedjen az ágyába, az intim szférájába. Túl sokat veszíthetnek azzal, ha rosszul választanak.

 

Nem azokat kell nézni, akiknek az ágya átjáró ház, már megszámolni sem tudják azt, hogy mennyi partnerük volt. Sőt, ezeket jobb nagyívben elkerülni. Szerintem.

Előzmény: Kanelos (9)
néró2012 Creative Commons License 2012.07.30 0 0 15

Üdv izgató a nejed szép kis puncija.

Előzmény: K3RD3S (14)
K3RD3S Creative Commons License 2012.07.30 0 1 14

Mi egy házaspár vagyunk, jó ideje szeretnénk egy 2 fiú 1 lány szeretkezést összehozni. Ez alapvetően a mi hibánkból és a körülmények alakulása miatt nem jött össze eddig. A feleségemet kimondottan az izgatná, ha a másik férfival foglalkozna, én pedig nézném őket, simogatnám, de aktívan nem vennék részt a dologban. Persze a végén én sem maradnék ki a jóból, de előtte végig "kellene" néznem, hogy alaposan megdugják. Az igazat megvallva engem ez a forgatókönyv is rendkívül izgat és ezt nem "hanyagolásnak" érzem. Szerintem amúgy sem lehet patikamérlegen osztani a kegyeket egy hármas esetén. Ha azon görcsöl valaki, hogy miért jut neki kevesebb, akkor miért megy bele egy ilyen helyzetbe? Nekem az egész lényege a hölgy fokozott öröme. Ha arra vágynék, hogy csak velem foglalkozzon, akkor nem engednék be mást az ágyunkba.

Előzmény: Romantique (-)
feco41 Creative Commons License 2012.07.24 0 0 13

ne reménykedj, vagy már jelentkeztek? én is keresek de semmi eredmény

Előzmény: ninuuu (12)
ninuuu Creative Commons License 2012.07.22 0 0 12

Győr-Moson-Sopron és Vas megyei párokhoz csatlakoznék,részleteket megbeszéljük,nyitott vagyok rengeteg dologra !:)

n.laci0122@freemail.hu

Tokymale Creative Commons License 2012.07.12 0 0 11

Szia Mindenki!

 

 Alkalmi pár keres pasit harmadiknak. Mi negyvenes diplomások vagyunk. Pest környéke, vagy Szolnok és környéke.

titoklang@gmail.com

  A hölgy érett, de szuper! Nagyon szereti a jót.

Törölt nick Creative Commons License 2012.07.12 0 0 10

Sziasztok!

 

Nem olyan rég túlestünk az első hármas élményünkön!

Fizikálisan fantasztikus volt, ám érzelmileg elég érdekesnek mondható volt! :)

Igen vegyes érzelmek dúltak mindkettőnkben, de ez biztos természetes.

Szeretnénk olyan hölgyek, urak, párok véleményét tapasztalatait kérni, akik átestek hasonló élményen!

 

Kiváncsiak lennénk, hogy mi az, ami belevitte őket (melyik fél akarata és miért) a hármasba és hogy mi alapján választottak partnert illetve milyen hatással volt a kapcsolatukra.

Tehát minden élményre, tapasztalatra esetleg negatívumra, ami az édeshármassal kapcsolatos!

Nagyon örülnénk, ha írnátok nekünk!

Mivel ide nem mindig tudok felnézni, így a jofiu8010@gmail.com   címre is írhattok!

Előre is köszönjük az "élmény"beszámolókat! :)

Kanelos Creative Commons License 2012.06.12 0 0 9

Ez is igaz amit írsz ..mi például arra várunk hogy spontán helyzet adódjon azért nem igazán teszünk semmit hogy ez kialakuljon, na a másik pedig és ez gondolom választ ad Romantique aggódására is . . Úgy gondolom de lehet ez csak rész igazság , hogy a Topic azért ült le mert az a korosztály akik már a Szex ilyen formáján gondolkodnak az már 30-40 korosztály nem lóg itt a neten munkába jár család is van Szóval van dolog elég ...

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.12 0 0 8

Még nem biztos…

De tény, hogy a téma iránt érdeklődök közül igen sokan vagy gondolkodás nélkül vetik magukat a hármas, négyes kalandokba, és igen sokan túlkombinálják, alapost körbejárják a dolgot… Bár ez utóbbiak valamiért még nem találtak ide.

Előzmény: Romantique (7)
Romantique Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7

Sejtettem, hogy el fog halni... Rossz idők járnak mostanában... 

Törölt nick Creative Commons License 2012.06.03 0 0 6

Sziasztok!

Örülök annak, hogy e téma sokakat érdekel, valamint annak, hogy nyílt egy ilyen topik.

De jó is lenne, ha nem válna ez is a társkereső potyalesők, vademberek prédájává.

 

A harmadik…

Minden de minden egészen más akkor, ha négyesben van a játszadozás, és egészen más, ha hármasban. Mert míg a négyesben kiegyenlítődnek az erőviszonyok, mondhatni tiszta játszma zajlik, hiszen leegyszerűsítve annyi történik, hogy a párok szerva-itt, csere-ott felállást játszanak. Mindenki megkapja az „idegent”, akire oly nagyon vágyik.

De egészen más történik akkor, amikor a nemek aránya erősen felborul. Nem azt mondom, hogy ritka, de jóval ritkább az egy férfi két nős felállás, mint a két férfi egy nős. Nem véletlenül. Maradjunk is ennél. (ez a kedvencem)

Sokan azt gondolják, hogy a nő ekkor egy szimpla szexuális tárggyá válik, aki a férfiak kényére kedvére ki van szolgáltatva. Ez nincs így. Állítom, a legtöbb férfi agyon is csapná azt a befogadott másik férfit, ha az nem kellő tisztelettel, gyöngédséggel, odafigyeléssel közelítene párjához, asszonykájához.

Mivel a nő a „központ”, aki mindkét férfi kényeztetésének, cirógatásának egyedüli élvezőjévé válik, királynőnek érezheti magát. Hiszen két férfi verseng kegyeiért, két férfi „dolgozik” azon, hogy neki minél jobb legyen.

Visszalépnék a „verseng” szóhoz egy pillanatra. Valamilyen szinten tudat alatt talán verseny is zajlik, hiszen a hímek bizonyítják a nősténynek, hogy igen, ők méltóak a nő kegyei elnyerésére. És valóban így van, többnyire méltóakká válnak mindketten, hiszen ketten nem kétszer annyi odafigyeléssel, szeretettel, kéjjel tudják elhalmozni a nőt, hanem sokkal többel… Mert egészen más így…

És bár az egész a testiségről, a szexről, az újdonság varázsáról, az élvezetek halmozásáról szól, ám szerintem igenis lehet hárman is intim, már-már szerelemtől bódult éjszakát együtt tölteni. De ehhez nagyon kell az, hogy bizonyos szintig alaposan megismerje egymást a három ember, már-már barátokká kell, hogy váljanak. Hiszen a szimpátia alapja a bizalom kialakulásának, és akkor lehet igazán jót szexelni, igazán elborulni, ellazulni, ha megismerte az ember a másikat, ha tudja, bízhat benne.

 

Jártunk mi is swinger klubban (fogunk is menni), ám az összes alkalomból kétszer engedtünk közel magunkhoz szóló férfit csak simogatásokig (egyszer puncis franciázásig is egy kezdő fiatal srácot), ám valahogy nem volt meg az a hangulat, az intimitás érzése, hogy a teljes beteljesülést is hagyjuk. A filing izgalmas, izgató, bujaságra csábító, ám jobban esett kettecskén elmerülni a kéj mámorában.

Kanelos Creative Commons License 2012.06.01 0 0 5

Szia !

 

Nagyon jó hogy megnyitottad ezt a topicot vigyázni kellene hogy ne degradálódjon társ keresővé !

Én a párommal együtt nagyon kiváncsi vagyok párok, és főleg lányok véleményére mert a gondolat már megszületett nálunk de nagyon érdekel mások hogyan látják ezt  a kérdést.

Előzmény: Romantique (-)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.01 0 0 4

Kisztihand kedves Romantique :-)

 

Előljáróban:

Miután gondosan megírtam, elküldéskor elszállt a hozzászólásom. :-((

Ez alapvetően is bosszantja az embert, ráadásul másodszorra szinte sohasem sikerül olyan összeszedettre a dolog. Mindegy na...

 

Szóval a lényeg:

Szerintem a dilemma (jó esetben) nem akkora, esetleg tán nincs is(?).

" És fennáll a harmadik lehetőség is, hogy az újdonság varázsa hatása alatt éppen az eredeti pár lesz jobban hanyagolva, és ez nem lehet nagyon könnyű a párnak."

Mi úgy voltunk vele: az esemény előtt mindketten úgy terveztük, úgy mentünk bele, hogy most valami extra izgalmas dolgot szeretnénk kipróbálni, amiben éppen az a legizgalmasabb látni, hogy a párunkat hogy kényezteti egy harmadik, illetve mit tud kihozni belőle. S éppen ezért átlagosan több figyelmet kapott mint én, de mi ezt (épp az elmondottak miatt) jól tudtuk kezelni, azt hiszem.

Kicsit profán hasonlattal: ha a párom épp fekete combfix-szel lep meg engem, és -- adott esetben -- úgy viselkedik mint egy k*rva, attól még természetesen cseppet sem váli azzá. Még akkor sem, ha akkor és ott valóban akár k*rvás szerepet "játszik el".

És éppen az (általad is írt és fontosnak tartott) érzelmi töltés, kötődés miatt nem lesz az. Érzelmi kötődés nélkül minden nem érvényesülhet; egy vadidegen-hármas szükségképpen lesz vagy lehet állati is.

 

Jól van, elküldöm így, míg el nem száll újra...

:-)

 

Szép péntekestét kívánok:

 

M.

 

Előzmény: Romantique (3)
Romantique Creative Commons License 2012.06.01 0 0 3

Kedves Mackó és Hódckó,

 

Remélem, azért nem keveredünk Copyright-vitába, sőt, ennek érdekében utánanézés nélkül is elismerem elsőbbségetek. Mint megemlítettem, a 3-an című fórum apróhirdetéssé züllött, ott nem volt kedvem sem gondolatokat, sem érzéseket közzétenni, mert ha megteszem, reagálást nem kapok rá, legfeljebb ajánlatokat.

 

Az elsőbbséged elismerése mellett azért van különbség a prezentációnkban, még ha az alapul szolgáló dilemma azonos is. Ez a különbség pedig abban van, hogy a ti esetetekben a történet happy ending-el végződött, míg az enyémben a dilemma legvégig ott lapult, mégha ez reményeim szerint nem is volt észlelhető egyik hapsi számára sem, bár a páromban, aki ismer, nem lehetek biztos. De nem mondott semmit, én meg nem kérdeztem.

 

Vannak, akik hulla féltényekenyek, nekik nem való az ilyesmi, ez nyilvánvaló. Vannak, akiknek a szex nem több bizonyos ingerlő mozdulatoknál, amely fizikai örömérzettel jár együtt, és semmilyen intimitási érzés nincs bennük. Én pedig a kettő között vagyok: nem vagyok különösebben féltékeny, nem is akarom a párom kontroll alatt tartani (úgysem menne), ugyanakkor a szex lényegesen több az érintésnél, a közösülésnél, hogy egyéb elemeket ne kelljen felsorolni. De hogy van benne érzelmi töltet, ahhoz semmi kétség.

 

Úgy látszik, a mindkettőnk által felvetett dilemma erre a se nem fehér, se nem fekete mezőre érvényes csupán, persze, hadd tegyem hozzá azt is, hogy az igazi örömökhöz csak kínok után lehet eljutni, és sajnos, ez fordtva is igaz tud lenni.

 

Kár, hogy a HUSZ-ból ezek az érzelemcserék kivesztek, maradt leginkább a nihil.

 

Üdv mindkettőtötnek,

R.

 

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.31 0 0 2

Kedves Romantique!

 

Végigolvastam a topicnyitó hozzászólást, az a "kellemetlen" (vagy inkább: fenemód bosszantó? :-)) érzés kerített hatalmába, hogy nemcsak tartalmilag, hanem stílusában, formájában is "elvetted" a mondanivalómat!

Jó a megközelítés, az elemzés -- teljes dialektikájában jó, hogy úgy mondjam... :-))

 

A narrátornak nem is marad más szerep, minthogy idemásolja saját, eredetileg még a "Hárman az ágyban" című, kezdetben közhasznú, mostanra azonban már valóban eléggé gyatra topicban közzétett hozzászólását -- melynek gyakorlatilag egyetlen erénye-mentsége, hogy pár nappal a Tiéd előtt jelent meg. :-)

Egyébként meg?

"Olyan jó, hogy mától kezdve én mondtam"..

:-))

 

Szép estét-napot:

 

medwe

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Egy hármas pasiszemmel:

A kedvesemmel már korábban is '"próbálgattuk" a hármas felállást. Az első ilyen egy 2L1F összeállítás volt, amely akkor az első ilyen élményünk volt, izgatóra és emlékezetesre sikeredett! :-))

A következő egy "tükörképi", 2F1L helyzet volt: ez végül is kissé sutára sikeredett, mert a harmadiknak bevett férfitárs végig eléggé feszélyezve érezte magát (no meg nekünk is az volt a legelső ilyen többpasis kalandunk).

A harmadik, szintén 2F1L játék épp pár napja jött össze, még számomra is váratlanul: a kedvesem munka ügyben beszélgetett egy régebbi, számomra "történelem előtti" időkből való egyéjszakás pasival. A beszélgetés során szó szót követett, tréfásan szóba került többek közt a hármas felállás, s a Kedvesem hirtelen kedvet kapott hozzá, hogy felajánlja, megszervezze a legutóbb nem száz százalékos sikerrel zárult kétpasis együttlétet.

Többször és többen leírták már, hogy a jól sikerült hármas játékok egyik alapvető feltétele, hogy (hacsak nem három alkalomszerűen összejövő, egymást korábban nem ismerő vadidegenről van szó) az alap pár fiú-lány tagjai közt nagy szerelem, szeretet és ezzel együtt bizalom legyen egy harmadikat az ágyukba engedni a közös örömszerzés okán. Ez nálunk, úgy érzem, tökéletesen rendben volt, működött. Ugyanakkor (és szerintem ez a szó szerinti lelke egy hármasnak) az egész alapvetően attól függ és azért nehéz (ha nehéz), mert a kiváncsiságnak és vágynak bizony le kell győznie az ember (szerintem) alapvetően és többé-kevésbé meglévő belső féltékenységét. Mindezt úgy, hogy lehetőseg ne legyünk erőltetettek, izzadságszagúak, mert akkor nagy eséllyel már megette a fene az egészet.

Nekünk ez (némi előkészület után) meglepően jól sikerült. Alex (nevezzük így) és én teljesen felöltözve vágtunk neki a kalandnak, míg a kedvesemről már az első öt percben lekerült a sokat sejtetően vékony blúz, nadrág. A kölcsönösen nagyon finom, kézzel és nyelvvel való izgatás után a kedvesem hatalmasat élvezett Alex szájától, míg én a mellével-szájával voltam elfoglalva. Nagyon izgató látvány és érzés volt az, hogy a szeretett nőt egy másik pasi is kényezteti, s ez teljesen háttérbe szorította a kezdeti percekben még bennem lévő féltékenységet.

Utána persze rajtunk is csökkent a ruhamennyiség (csaknem nullára), s a végén Alexet a kedvesem elégítette ki szájjal, miközben én hátulról térdeltem mögé s élveztem el benne.

A számomra talán legizgatóbb helyzet az volt, amikor kezdetben felváltva majd gyakorlatilag egyszerre kényeztetett minket a kedvesem szájjal.

A következő lépés valószínűleg majd egy ismételt 2L1F valamint a négyes illetve párcserés négyes lesz, de ehhez meg kell találni az ideális (nem feltétlenül bombázó, sokkal inkább érzelmileg intelligens, odaadó és érzéki hölgyet... :-))

:-)

 

 

 

 

Előzmény: Romantique (-)
hüvelygombás rongyosélet Creative Commons License 2012.05.30 0 0 0

Terjed a hüvelyg0mba.

Előzmény: Romantique (-)
Romantique Creative Commons License 2012.05.30 0 0 topiknyitó

Ezt a dilemmát feltehettem volna a „Swinger klubban voltam” vagy a „Hárman az ágyban” topikban is, de nem tettem, mert mind a kettő a reményteljes kezdés után átcsúszott partnerkereső topikká, és ezzel a színvonal mélységes mélyre zuhant.

Volt részem, nem is egyszer, hármas szeretkezésben, voltam Swingerben is, és voltam – hogy mondjam – privátim is, előre megbeszélve két hapsival. (Más felállásban is, de ez most nem érdekes.)

 

Minden swinger-kézikönyv elmondja, hogy a swinger nem igazán alkalmas olyanoknak, akik féltékeny természetűek, és ebben sok igazság van, és ugyanez a tanács igaz az egyéb hármasra is. Ám amennyiben a hármas közül kető állandó pár, akkor a  féltékenység az érzelmi skálának eléggé a szélés helyezkedik el, a szenvtelenség és a féltékenység között számos érzelmi szín lelhető meg. De legyen elég az általános dumákból.

 

Ha egy pár megállapodik egy harmadikkal, hogy együtt szerelmeskednek, akkor alapvetően három lehetőséggel lehet számolni.

 

Az első, hogy a hármasban is az alap-pár intimitása mélyebb, ezért több figyelmet fordítanak egymásra, mint a harmadikra. Ez, ha a harmadik ezt elfogadja, és együtt tud ezzel lenni, minden további problémától mentes (mert ha már egyszer megállapodtak a hármasban, az csak természetes, hogy vele is történik közösülés és egyéb kényeztetés). Ha azonban a hármas kisebbségben levő nemű tagja odafigyel arra, hogy a harmadik ne érezze magát másodosztályúnak, és igyekszik egyenlően osztani kegyeit, akkor óhatatlanul elvesz valamit a párjától. Lesznek olyan hosszú percek, vagy félórák, amikor egyáltalán nem tud rá figyelni, például akkor, amikor éppen kielégítik, vagy ő elégít ki, vaginálisan vagy orálisan. És fennáll a harmadik lehetőség is, hogy az újdonság varázsa hatása alatt éppen az eredeti pár lesz jobban hanyagolva, és ez nem lehet nagyon könnyű a párnak.

 

A swinger ilyen szempontból egészen bizonyosan jobb. Ha a harmadik bármilyen okból zavaróvá válik, akkor elég csak egy szót mondani, és odébb áll (vagy legalábbis ez a kötelessége). A swingerben az ég egy világon semmilyen kötelezettség nincs az ad hoc partnerrel szemben. Az intim, előre megbeszélt hármasban nagyon nagy gorombaság lenne csak úgy rászólni a harmadik férfire, hogy „elég”, kivált, ha a párommal folytatom. Ez tehát a swinger mellett szólna, ugyanakkor mégiscsak jobb úgy szerelmeskedni, hogy annál, hogy megláttam egy perce, mégis több van a szereplők között. Mi tagadás, a swingerben van némi állati. Tud jó lenni, de borzalmas volna, ha csak az volna.

 

Vannak tehát érvek a swinger mellőzésére is, és az előre megbeszélt hármas mellett. (Az itteni fórumokon közzétett „ajánlom magam”-okban nem hiszek, ezek közül elenyésző lesz részese ilyen módon hármas szeretkezésnek, tehát ezzel nem foglalkozom. Ha lenne ilyen, az inkább a swingerhez hasonlítana.) Viszont ha a megbeszélt hármas barátok, vagy legalább jó ismerősök között történik, akkor nekem, a harmadiknak illendő odafigyelnem. De ha azt akarom, hogy nem csak közben legyen jó, hanem utána is jó legyen, akkor ... mire is kell figyelnem?

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!