Keresés

Részletes keresés

nyugdíjasvp Creative Commons License 2015.11.14 0 0 21

Mi a TEN Perfekt Kft nevű győri céggel jártunk hasonlóképpen. Ismeretlen számról kapott mobilhívással (vajh honnan szerezték meg a mobilszámot?) kezdődött, jött a meghívó a termékbemutatóra, belépésnél mosolygós fogadtatás, személyazonosság szigorú ellenőrzése, adott helyre ültetés, gyors bemutatkozás során négy fiatalember terpeszállásban előttünk áll, akkor még nem fenyegetően. Ugye ismerős a forgatókönyv.

Esetünkben ez a délelőtt hamar véget ért. Elég jópofán vezette elő mondandóját az előadó, így párommal néha egymásra mosolyogtunk, még az is előfordult, hogy pár szót szóltunk is. Nekem egy reflektor kitartóan irritálta a szememet, ezért kértem, fordítsák el. Nos, az eddigiekkel a jelek szerint elég fekete pontot gyüjtöttünk ahhoz, hogy két fiatalember előadás közben kivezessen bennünket az előadóteremből, majd kint megkaptuk a felszólítást, hogy számunkra ez a rendezvény itt véget ért, mivel az egyáltalán nem humoros előadáson gúnyolódva nevetgéltünk az előadón, tehát tisztuljunk onnan gyorsan. Védekezésre nem volt lehetőség, fenyegető arccal és testhelyzettel kitoloncoltak bennünket. Kértük a cég nevét, netán egy névjegykártyát, ha már ők ilyen pontosan leellenőrízték a mi papírjainkat. Durván elutasítottak bennünket. Így aztán nem tudjuk mivel végződött a többiek számára ez a délelőtt, milyen 20 eFt-os ajándékot kaptak három óra múlva. A mi napunkat mindenesetre ez az agresszív magatartás alaposan elintézte. Vigyázat tehát, kedves rászedhetők! Ha a TEN Perfekt rendezvényszervező nevében keresnek meg, ezt is tudnotok kell!

kkoovvyy Creative Commons License 2015.06.18 0 0 20

Elmentél a gálára ?Mi volt? Én is kaptam.

Előzmény: Kerovi (17)
Id. Nagy László Creative Commons License 2015.05.06 0 0 19

Ma voltam Nyíregyházán a Laguna étterembe az előadásukon, mert előzőleg telefonon értesítettek hogy nyertem, mert a gép kisorsolt egy 20 000,- forintos ajándékot, de a nejemmel érkezek, akkor még egy 

10 000,- Ft-os ajándékot kapunk minden vásárlási kötelezettség nélkül. Edénykészlet, és egészségmegőrző tájékoztatás lesz. Az előadás után kaptunk 3 szor 125 ml-es testápoló gélt.

A házaspárok ajándékáról érdeklődtem, amikor a László nevű dolgozójuk arrogánsan közölte, hogy nincs itt semmi külön ajándék, és ne tartsuk fel a sort. Azért bátorkodtam megkérdezni, mert a meghívón szerepelt, amit visszavontak tőlünk. 500 gramos krémet több személynek árusítottak 3 000,- forinttért regisztráció és számla nélkül. A m gyógynövényes, rozmaringos, és

levendulás gél volt szerintük 20 000,- forint. Csalódottan távoztak a vendégek velem együtt.

indulatos Creative Commons License 2015.04.21 0 0 18

Az elmúlt héten 92 éves édesanyámat "lepték meg" telefonon (és hiába tüntettük el az írásos meghívót) - elment a soproni "előadásra" - Rábeszélték egy "masszázs-fotelra" (!), szerencsére nem volt nála pénz, ezért a közelben lakó ismerőshöz ment, aki riadóztatott minket. - Együtt vissza mentek, csak az ingyenes ajándékot akarták elkérni - erre minősíthetetlen hangon kidobták őket, - az egyébként nyugdíjas eü.dolgozóra azt mondták, hogy "a szemein látszik, hogy idióta"! - Ilyen megaláztatás után édesanyámék sírva  távoztak! - Az ilyen cégek az idős emberekre "utaznak", akik azt hiszik, hogy Magyarországon csak tisztességesen dolgozó vállalkozások vannak és "hisznek a mesében"! - Törvényi szabályozás kellene!

Kerovi Creative Commons License 2015.03.21 0 1 17

Nekem ma jött meg a meghívó Gála programra, 40 ezer ft-os nyeremény átvételére. 

Megnéztem a cegbejegyzést, s ők csak programservezést vegeznek, a termekeket bztosan mas ceg vegzi, amiről nem tajekoztatnak. 

http://ceginformacio.creditreform.hu/cr9318585069  

 

Vegigulni az előadast, saztan adjak az ajándékot. Így kaptunk mar infraasszírozót. Meg nem tudom, valóban elmegyek-e. 

Előzmény: Glória53 (16)
Glória53 Creative Commons License 2015.03.14 0 0 16

Sajnos ismerős a Life Marketing Kft. Óvakodjon mindenki tőle !

Üzletpolitikájuk , a kis emberek átverése egy kiadós agymosás után!

Üdv. Glória

 

Előzmény: VMFót (15)
VMFót Creative Commons License 2014.11.30 0 0 15

A Life Marketing Kft. postázott részünkre 2014. november 3-ára egy meghívót egészségügyi tájékoztatóra és  termékbemutatóra (hőrtárolós, aku-termikus szendvics-aljazatú edénykészlet), amit egy másik cég a Best Original Kft. szervezett, név szerint Szabó Kocsis András vezetésével. Ez utóbbi céget ellenőriztem az internetes céginformáció segítségével: 2012-ben alakult, veszteséggel zárt és 2013. évre  nem adott be érvényes mérleget....? Talán nem véletlen, hogy Szabó úr "elfelejtette" közölni a cég pontos elérhetőségét és a telefonszámát. Nemcsak emiatt, de az egész rendezvény behízelgően agresszív stílusa, az erőltetett, teátrális, látványos "direkt marketing", ugyanakkor az enyhén szólva inkorrekt, átverős sorsolás miatt az összbenyomásunk az, hogy az ott ajándékba adott termékek minősége nagy valószínűséggel nem felel meg a közölteknek. Kellő óvatosságra intenék mindenkit. Egyben kérdésem és kérésem is lenne, ki tudna több információval szolgálni a Best Original Kft-ről és személy szerint Szabó Kocsis András tevékenységéről. Én végigültem a közöltekhez képest időben elhúzódó rendezvényt és hagytam a kollégájánál egy névkártyát, azzal, hogy hívjon vissza, de nem méltattak arra, hogy jelentkezzenek.    

Előzmény: Coke Girl :-D (-)
Coke Girl :-D Creative Commons License 2013.05.03 0 0 14

Komolyan nem értem, miért engedik ezt így működni. Mármint nem a céget magát, hanem az egész rendszert. Hogy dürhő vigécek egészségügyi skatulyába bújva golyhókat hülyíthessenek.

Előzmény: otto16V1,6i (13)
otto16V1,6i Creative Commons License 2013.04.10 0 0 13

Bennünket is megkerestek, és amikor megjött a meghivó akkor a cégnév alapján rákerestem és találtam a fórumot.

Nem jó a hírük.

Coke Girl :-D Creative Commons License 2013.03.07 0 0 12

Jó ezt tudni. Ha ők keresnek, akkor majd odafigyelek erre.

Köszi az infót.

Előzmény: alexcrossel (11)
alexcrossel Creative Commons License 2013.03.07 0 0 11

Sziasztok.

 

Valóban van sok kamus cég, tapasztaltam én is egészen addig amíg el nem mentem az Únio Egészségcentrum rendezvényére. 

Itt valóban mindenre választ kaptam, mindent megnéztek vérnyomást is mértek és még ajándékot is kaptam. 

 

Nekem az a tapasztalatom amelyik Győrből vagy vidékről jön kamu.

Az Egészségcentrum Budapesti székhelyel bír. Inkább ezt javaslom, semmi nem volt kötelező és rég nevettem ennyit. 

 

Tücccs

Coke Girl :-D Creative Commons License 2012.05.22 0 0 10

A szkeptikus.blog-on meg egyéb fórumon összegyűjtött, említett cégeknek utána néztem cégbejegyzésileg, és nagy részük egy körhöz köthető. Egyiket felszámolják, másik ellen GVH, de már születik az új ... és minő meglepetés a képviselők és a tulajdonosok hasonlóak a korábbiakhoz.

Előzmény: Törölt nick (9)
Coke Girl :-D Creative Commons License 2012.05.22 0 0 8

Igen, ezt tipikusan idősebb embereknek szokták elnyomni ... ágynemű, takaró sokszázezerért, edények soktízezerért ... miközben egyik-másik termék a Tesco meg a Media Markt polcain köszön vissza - párezer forintért.

Előzmény: metróna (7)
metróna Creative Commons License 2012.05.22 0 0 7

Egy másik ilyen céget ismerek, gyakorlatilag egy 0 értékű vizsgálatot végeznek és utána próbálnak lyukat beszélni a hasadba hogy vegyél meg valami túlárazott haszontalan szart.

 

Így szokott lenni. Nem ismerek kivételt. Talán csak anynit tennék hozzá, rettentően túlárazott. A négy-ötszörös szorzótól sem riadnak vissza.

Előzmény: baltaarc (0)
Coke Girl :-D Creative Commons License 2012.05.21 0 0 6

Egyébként szerintem lehetne felsorolni még cégeket, amelyek hasonló profilban utaznak, mert nyilván több ilyen cég is működik ... egyik másik hasonló tulajdonosi körrel ... egyik cég bezár, nyit a másik ...

 

A másik fórumon is említettek párat, amiről ez kiderült.

Coke Girl :-D Creative Commons License 2012.05.21 0 0 5

Na, erről ők nem beszéltek. Maga a tény, hogy nem minősül orvosi konzultációnak csak a későbbiekben érkező szórólapból derül ki.

Telefonon nem is igen érdeklődtünk a részletek iránt, mert azt ígérték, hogy részletes anyagot küldenek majd postán. Na, a megküldött anyagból sem sok derült ki ... csak arra volt elég, hogy a gyanakvásomat felkeltse.

 

Köszönet mindenkinek, aki tájékoztatott és hozzászólt. Hátha a továbbiakban mások is megtalálák, amit keresnek.

Előzmény: linfury (2)
Coke Girl :-D Creative Commons License 2012.05.21 0 0 4

Igen, mindkét helyen indítottam ... biztos, ami biztos.

Nagyon tanulságos a dolog, mindenesetre hasznosnak tartom, mert legalább már utánakereshető a dolog, most, hogy beszélgetünk róla.

 

A többieknek csak összegzésül:

 

Több olyan tapasztalatot írtak, miszerint a vizsgálat gyakorlatilag borítékolható rossz hírekkel szolgál, amelyre nekik természetesen van gyógymódjuk. Maguk a gépek is egy-két helyen már megkérdőjeleződtek, a vizsgálatokat pedig valóban lajikusok végzik és elemzik.

 

A küdött brossúrában is megírták nekem is (persze, apró betűvel, bár én azt olvasom el legelőször), hogy tájkékoztatnak, hogy tanácsadásuk nem orvosi jellegű.

 

Sokan azt írják, kár is odamenni, mert idősebbek, vagy lelkileg gyengébbek komolyan megijednek, összezuhannak az állítólagos leletek hallatán. A vége pedig valami baromi drága gép, vagy táplálékkiegészítő rátukmálása a "páciens"-re.

Előzmény: Berlusz Móni (3)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.05.21 0 0 3

Ahogy láttam az előbb, a másik fórumon már bőven kaptál tanácsot. :-)

 

http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&csatid=828&topicid=296296

 

 

Röviden: kamu, átverés, lehúzás.

Plusz: kuruzslás, sarlatánság.

 

 

linfury Creative Commons License 2012.05.21 0 0 2

Ja ... és ahol nem kell egy egészségügyi termék vagy szolgáltatás eladásához minimum középfokú egészségügyi végzettség, ott azért kezdjél gyanakodni!

linfury Creative Commons License 2012.05.21 0 0 1

Hát ... te tudod ... épp valamelyik kabaréban volt a napokban tán pont erről vagy valamilyen hasonló cégről egy szösszenet ... fizetni ne fizess semmit, mindenesetre!

Előzmény: Coke Girl :-D (-)
baltaarc Creative Commons License 2012.05.21 0 0 0

Egy másik ilyen céget ismerek, gyakorlatilag egy 0 értékű vizsgálatot végeznek és utána próbálnak lyukat beszélni a hasadba hogy vegyél meg valami túlárazott haszontalan szart.

 

Ha lusta vagy, akkor javaslom, inkább küldj pénzt hitelkárgyával egy afrikai spammernek :)

Előzmény: Coke Girl :-D (-)
Coke Girl :-D Creative Commons License 2012.05.21 0 0 topiknyitó

Szervusztok!

 

 

A győri székhelyű Life Marketing Kft. küldött a részemre rövid telefonos egyeztetés után egy szűrővizsgálatra szóló meghívót.

Országos tanácsadói és szűrővizsgálati kampányuk keretében ingyenes vizsgálatot ígérnek (Quantum Feedback géppel)

 

Kinek milyen tapasztalata van velük? Megbízhatóak? Tényleg ingyenes? Milyen maga a vizsgálat? Van-e valami buktatója a dolognak?

 

Kérem, aki találkozott már velük, hallott már róluk, az írja meg nekem.

 

Köszönettel

 

CG

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!