Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Regoske Creative Commons License 2012.05.15 0 0 55

Hát ez jó!

Motorfékezett, de miért ne fékezett?

Én tudom a megoldást!

Azért, mert látta már nem tudja elkerülni az ütközést és ekkor mit csinál egy igazi jó celeb?

Hát motorfékezni kezd, mert tudja hogyha nem jár üresbe a motor akkor nem fogyaszt a kocsi.Ezért aztán megspórolt egy kis benyát az ütközés elött! :D

Köszi Zsófika! :)

zlota Creative Commons License 2012.05.10 0 0 54

Én is láttam a videót illetve a reggeli beszélgetést.Végig azt néztem ahogyan forognak a kerekek.Amikor megpördült akkor is forogtak!Márpedig ha a féket tapossa az ember az tuti, hogy nem veszi le a lábát róla!Nincs is rá ideje, mert a reakcióidő is több!Egyszerűen nyomja neki mégjobban ösztönből tapossa. Ezért is van a fékaszisztens meg az ABS meg kitudja mik még, hogy ellensúlyozza azt, hogy az ember ilyenkor elveszti a kontrolt és csak tapos!Márpedig a taposás közben csak csúszna a kocsi az pedig nem olyan jó mintha gördülnének a kerekek.

Ennek viszont úgy pörögtek a kerekei, hogy ott fék sem volt a videó alapján.

Előzmény: volt_nincs (52)
volt_nincs Creative Commons License 2012.05.10 0 0 53

Jah és jó sok lábat is kívánok hozzá, hogy közben folyamatosan satufékezni is tudjon!

volt_nincs Creative Commons License 2012.05.10 0 0 52

Tegnap reggel volt az egyik beszélgetős müsorba a Kapócs Zsóka.Nyilatkozott, hogy-miközben profi minöségű felvétel ment a háttérbe:

"A videón ez nem látszik, de folyamatosan satufékeztem... közben pedig motorfékeztem 3as 2es- de igy sem tudta megállni"

Hát ez komoly!Ez már olyan durva, hogy ezekután már tényleg soha többé nem szabadna ezt a Kapócs gyereket vezetni engedni.Egyébként is minek ez az egész!

Inkább fizetne több adót akkor nekünk kvesebb jutna, pl lenne szopó adó! :)

Valaki majd -aki védi ezeket a celebeket- próbálja meg, hogy kimegy útra, felgyorsít, majd kinéz egy pontot.Ez előtt szeretne hirtelen megállni.Satufékezzen, majd közben váltson vissza 3asba, motorfék aztán kettesbe motorfék.Majd nézze meg hol áll meg.Hát ez a fékút lesz vagy 3 kilóméter....

És ezt saját maga nyilatkozta a szerencsétlen!

KelemenGy Creative Commons License 2012.05.10 0 0 51

Mindamellett, hogy bírom Anettet a rádióműsorban, neki sincs sok köze a versenyzéshez, következésképp le is zúzott már néhány Lotust ő is. A szervezők helyében komolyan elgondolkoznék, hogy kell-e ezt a Ladies Cup-ot folytatni, illetve ha igen, akkor nem lehet-e, hogy valamiféle válogatás előzze meg és ne celebek vigyék az autókat, hanem olyan szerencsés csajszik, akik vezetni is tudják őket. Jelentkezés - sorsolás - teszt - ha sikerül, versenyez, ha nem, akkor megy haza, sorry. Így biztos szimpatikusabb lenne, szerintem mindenkinek. Akár azt is ki lehet kötni, hogy csak amatőrők jelentkezzenek.

Előzmény: mlas (43)
kaalllodo Creative Commons License 2012.05.09 0 0 49

mármint műtét, de nem betervezett :(

amúgy tényleg nem kéne erőltetni ezt a celebfutamot.

Előzmény: kaalllodo (48)
kaalllodo Creative Commons License 2012.05.09 0 0 48

Egyszer már műtötték az orrát nem?

Majd lesz max. mégegy. 

Előzmény: iox (47)
iox Creative Commons License 2012.05.09 0 0 47

Sziasztok!A 2 héttel ezelőtti, ingyenes szombat, vasárnap kint voltam  a Hungaroringen.Akkor is nagyon profin nyomta Zsókánk.Mondjuk nem igazán volt mögötte senki.

Saughassy Creative Commons License 2012.05.09 0 0 46

A gyereknek sincs felelemerzete. Meg az on- es kozveszelyeseknek.  Ebbol akkor milyen kovetkeztetest lehet levonni?:) Ne legyel Dani.

Előzmény: Alex Raps (40)
lecsóóó Creative Commons License 2012.05.09 0 0 45

Ez nem mindenkinél rögtön jelentkezik. Van akinél akkora  a késleltetés, hogy pl. hazamegy, és akkor mondjuk elkezd remegni mint a kocsonya.

BahnScorper Creative Commons License 2012.05.09 0 0 44

Max ilyet:

mlas Creative Commons License 2012.05.09 0 0 43

Mondjuk, Kőváry Anett, aki szintén rutinos versenyző (:D) szépen bekóválygott a féktávjába... Zsókabébinek nem volt hova menni.

Előzmény: KelemenGy (41)
KelemenGy Creative Commons License 2012.05.08 0 0 42
Előzmény: zlota (24)
KelemenGy Creative Commons License 2012.05.08 0 0 41

Viszont nem is nagyon nyúlt a fékhez egy elég egyértelmű féktávon. Benézte, na. Gondolom a verseny szervezői sejtették, hogy jópár autó tropára lesz zúzva ezen a versenyen. No nem azért mert nők vezetnek, hanem azért, mert olyan nők vezetnek, akiknek egyébként közük nincs az autókhoz, most meg versenyautóba ültetik őket. A címre reagálva: maximum babakocsit gondolnék jó ötletnek. Ha mondjuk a Mecsekben vagy Parád környékén néz el így egy féktávot, akkor valakit megöl.

Alex Raps Creative Commons License 2012.05.08 0 0 40

Azért én megnézném a sok kőkemény férfias tesztoszteron Matyit aki itt fikázik, hogy egy ilyen borulás közben mennyire is sikongatnának! A csajszi ha jól látom akkor meg sem mukkant. De még a hangja sem remegett meg.

Előzmény: zlota (-)
lecsóóó Creative Commons License 2012.05.08 0 0 39

F.stalicskát?

PC Plum Creative Commons License 2012.05.08 0 0 38

Suszter maradjon a kaptafánál, ne vezessen, inkább sz.pja tovább Habony "Törpesnauzer" Árpi f@szát. Azzal nekünk is és neki is jobb lesz.

yenoee Creative Commons License 2012.05.08 0 0 37

Bevásárlókocsit. Abból minél többet tol össze egyszerre, annál ügyesebb - a hiper parkolók bajnoka lehet, és még fizetnek is érte.

szobatars Creative Commons License 2012.05.08 0 0 36

Ha már muszáj kocsit adni a kezébe, akkor valami kis lendkerekes autót..bár sokan egészen mást adnának a kezébe.

toto92 Creative Commons License 2012.05.08 0 0 35

Én úgy tudom, hogy idén még nem, de komoly szándék van, hogy mihamarább legyen.

Előzmény: volt_nincs (29)
mlas Creative Commons License 2012.05.08 0 0 34

Az egész alakos képét elnézve egy valamit biztosan a kezébe adnék :)

Törölt nick Creative Commons License 2012.05.08 0 0 32

Valami baja csak lett. A szája olyan,mint a tehen segge.

truffle Creative Commons License 2012.05.07 0 0 30

Áhh....aki egyszer belekóstolt az autóversenyzésbe az nehezen tud tőle szabadulni, nem fogja alábbadni.

Most, hogy rágugliztam a hölgyeményre, hogy ki is ő, biztos vagyok abban, hogy az alant említett kamionos versenyen fogja leinteni a versenyzőket kockás alsógatyával. Árverezés a gatyóra...ide a bökőt;).

Előzmény: zlota (28)
volt_nincs Creative Commons License 2012.05.07 0 0 29

Én úgy tudom, hogy idén újra lesz kamionverseny a ringen!

Előzmény: toto92 (27)
zlota Creative Commons License 2012.05.07 0 0 28

Lehet ilyennel látjuk vissza a kokuszpluszba, mert mégis megsérült a haja :D Persze 2 hét címlap és meggyógyul :)))

Előzmény: truffle (26)
toto92 Creative Commons License 2012.05.07 0 0 27

Kamiont biztos nem, mert azzal nem állt volna meg a benzinkút előtt...

truffle Creative Commons License 2012.05.07 0 0 26

Talán ezt...

...bár mint tudjuk, az indokolatlanul lassú és óvatos közlekedéssel is lehet nagy galibát csinálni. Képesnek látom erre.

zlota Creative Commons License 2012.05.07 0 0 24

Egy órája nekem sem ment, de nem lik hiba, hanem az oldallal volt valami, mert már nekem is megy!

Meg kell próbálni újra.

Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.07 0 0 22

Bocsi, én most is meg tudtam nyitni innen.

De próbáld meg kijekölni másolni és úgy a böngészősávba beilleszteni.

Talán megy.

Előzmény: Regoske (21)
Regoske Creative Commons License 2012.05.07 0 0 21

Nem található a link!

Előzmény: Törölt nick (16)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!