Én is láttam a videót illetve a reggeli beszélgetést.Végig azt néztem ahogyan forognak a kerekek.Amikor megpördült akkor is forogtak!Márpedig ha a féket tapossa az ember az tuti, hogy nem veszi le a lábát róla!Nincs is rá ideje, mert a reakcióidő is több!Egyszerűen nyomja neki mégjobban ösztönből tapossa. Ezért is van a fékaszisztens meg az ABS meg kitudja mik még, hogy ellensúlyozza azt, hogy az ember ilyenkor elveszti a kontrolt és csak tapos!Márpedig a taposás közben csak csúszna a kocsi az pedig nem olyan jó mintha gördülnének a kerekek.
Ennek viszont úgy pörögtek a kerekei, hogy ott fék sem volt a videó alapján.
Tegnap reggel volt az egyik beszélgetős müsorba a Kapócs Zsóka.Nyilatkozott, hogy-miközben profi minöségű felvétel ment a háttérbe:
"A videón ez nem látszik, de folyamatosan satufékeztem... közben pedig motorfékeztem 3as 2es- de igy sem tudta megállni"
Hát ez komoly!Ez már olyan durva, hogy ezekután már tényleg soha többé nem szabadna ezt a Kapócs gyereket vezetni engedni.Egyébként is minek ez az egész!
Inkább fizetne több adót akkor nekünk kvesebb jutna, pl lenne szopó adó! :)
Valaki majd -aki védi ezeket a celebeket- próbálja meg, hogy kimegy útra, felgyorsít, majd kinéz egy pontot.Ez előtt szeretne hirtelen megállni.Satufékezzen, majd közben váltson vissza 3asba, motorfék aztán kettesbe motorfék.Majd nézze meg hol áll meg.Hát ez a fékút lesz vagy 3 kilóméter....
Mindamellett, hogy bírom Anettet a rádióműsorban, neki sincs sok köze a versenyzéshez, következésképp le is zúzott már néhány Lotust ő is. A szervezők helyében komolyan elgondolkoznék, hogy kell-e ezt a Ladies Cup-ot folytatni, illetve ha igen, akkor nem lehet-e, hogy valamiféle válogatás előzze meg és ne celebek vigyék az autókat, hanem olyan szerencsés csajszik, akik vezetni is tudják őket. Jelentkezés - sorsolás - teszt - ha sikerül, versenyez, ha nem, akkor megy haza, sorry. Így biztos szimpatikusabb lenne, szerintem mindenkinek. Akár azt is ki lehet kötni, hogy csak amatőrők jelentkezzenek.
Sziasztok!A 2 héttel ezelőtti, ingyenes szombat, vasárnap kint voltam a Hungaroringen.Akkor is nagyon profin nyomta Zsókánk.Mondjuk nem igazán volt mögötte senki.
Viszont nem is nagyon nyúlt a fékhez egy elég egyértelmű féktávon. Benézte, na. Gondolom a verseny szervezői sejtették, hogy jópár autó tropára lesz zúzva ezen a versenyen. No nem azért mert nők vezetnek, hanem azért, mert olyan nők vezetnek, akiknek egyébként közük nincs az autókhoz, most meg versenyautóba ültetik őket. A címre reagálva: maximum babakocsit gondolnék jó ötletnek. Ha mondjuk a Mecsekben vagy Parád környékén néz el így egy féktávot, akkor valakit megöl.
Azért én megnézném a sok kőkemény férfias tesztoszteron Matyit aki itt fikázik, hogy egy ilyen borulás közben mennyire is sikongatnának! A csajszi ha jól látom akkor meg sem mukkant. De még a hangja sem remegett meg.
Áhh....aki egyszer belekóstolt az autóversenyzésbe az nehezen tud tőle szabadulni, nem fogja alábbadni.
Most, hogy rágugliztam a hölgyeményre, hogy ki is ő, biztos vagyok abban, hogy az alant említett kamionos versenyen fogja leinteni a versenyzőket kockás alsógatyával. Árverezés a gatyóra...ide a bökőt;).