Na, ennyi volt... szerintem befejezhették volna ennél frappánsabban is, és hozhattak volna még több régi szereplőt (pl. Katalin...) a végére.
Jövő héttől pedig kezdődik is a Tóth János, az ajánló alapján valószínűleg onnan, ahol a Munkaügyeknek vége lett. Ez is jónak tűnik, még ha más problematikára és hangulatra épít... de kíváncsi leszek, mennyi kikacsintás és vendégszereplés lesz majd az előzményekből...
Szegény Munkaügyeket be kellett volna fejezni. Ez a mostani stúdiófelvételes lehangoló. A csak mesterséges világítás, a stúdió kongó hangja kiábrándító. Mint egy szánalmas Kretének közt. Ráadásul egyes szereplök megváltoztak, más a karakterük kissé. Öt percet birtam megnézni ma, de kiábránditott.
Nincs esetleg valahol egy Munkaügyek "közmondás" gyűjtemény? Arra gondolok, ami a sorozat részekben megjelenik, pl: "Ismétlés a tudás anyja. Apja ismeretlen."
Kár, hogy a Kapa/Pepe illetve a Kuplung/Csumpi páros nem tud "tarolni" a produkcióban. Biztos sokat dobna a Peti jelenléte a színvonalon. Kinek, mi baja lehet vele? Miért erőltetik ezt a kopasz osztályvezető-figurát??? Ennél még a méhész góré is mókásabb volt a Kis Bibéjével.
Én végig szenvedtem. De gáz volt az egész. Bohóckodtak ott egymás hátán, meg Mucsi üvöltözött, kb. ennyi volt az egész epizód. Már az előző is elég gyenge volt...
Kár, hogy leült a topik... érdekes, de én is éreztem némi visszaesést, volt is. De most már megint kezd alakulni..... szerintem a legunalmasabb az a rész volt, amikor Katalin bohockodott az építési vállalkozóval a duna parton, meg ilyenek.....