Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.03.08 0 0 13

Tökéletes meglátás! :-) Ebből adódóan ha elesik valaki, nem is az az első gondolata, hogy mi tört el, hol vérzik, mennyire fáj, hanem hogy a processzust vajon látta-e valaki (reméli, hogy senki), így az első dolga ösztönösen az, hogy körülnéz...  a "kárfelmérés" csak ezt követően kezdődik meg.

 

Azt ugye tudjátok, hogy a "full kretén" kifejezés miben szerepelt? Gondolom igen, de hátha mégsem:

Egészen fantasztikus film.

Előzmény: Törölt nick (11)
mh. Creative Commons License 2012.03.08 0 0 12

Na igen, a mobil.:)

Azért kanyarodott kissé rossz szögbe a hüvelykujjam, mert a jobb kezem fogta fel az esés java részét, a balomban lévő mobilra vigyáztam.:))

Annak semmi baja nem lett, az ujjamban azonban levált egy kis porcdarab (röngten készült róla másnap). Végülis olcsón megúsztam.

Ügyes a néni. :)

 

Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.08 0 0 11

Érdekes, hogy az esésektől mindig hülyén érzi magát az ember, és hogy a közönség is mindig esőembernek nézi a károsultat (ha a szemüvege is elrepül, akkor végképp). És hova tetted a telefont a landolás idejére?

Előzmény: mh. (5)


mh. Creative Commons License 2012.03.08 0 0 10

:DDD

Látod, látod..., hamar munka sose jó.:P

Előzmény: vincaminor (6)
szilkó Creative Commons License 2012.03.08 0 0 9

ja!

LUCzI FERencz Creative Commons License 2012.03.08 0 0 8

Egyébként van már itt az Index fórumán ehhez hasonló topic, csak az sok éve fut, és nagyon népszerű.  Legcikisebb helyzet az életemben. Szerintem folytassátok ott!

Qqberci Creative Commons License 2012.03.07 0 0 7

Hajajj...

Előzmény: Törölt nick (-)
vincaminor Creative Commons License 2012.03.07 0 0 6

Jaaj, ha én ezt tudom, nem sürgetlek úgy… ((•:

Előzmény: mh. (5)
mh. Creative Commons License 2012.03.07 0 0 5

:DDD

 

Utazós nekem is van.

Egy időben, nem is olyan régen, rendszeresen utaztam a Kedvesemhez. Egyik alkalommal késve értem a pályaudvarra, éppen hogy csak felugrottam a vonatra, máris indult. Nézdegéltem ki az ablakon, jó elvoltam kb. 20 percig. Felhívtam a Kedvesemet, akihez utaztam éppen, pontosítani, mikor érkezem, és a beszélgetés közben már gondoltam, hogy valami nem stimmel, mert egészen más domborzati viszonyok között zakatolt a masina, mint amire emlékeztem (ezt mondtam is a drágámnak:), és akkor valaki mondott egy helységnevet, aminek nagyon nem kellett volna ott lennie. A vonat lassított, befutottunk egy állomásra.

 

Pánikszerűen felkaptam a holmimat (üditő a kézben, könyv a hónom alatt, hátizsák fél vállamon, mobil másik kézben), közben kérdeztem a szemben ülő lányt, hogy hol a fenében járunk. No, megtudtam hogy baromira nem arra indultam, amerre kellett volna, és a következő megálló majd' 1 óra múlva lesz. No, usgyi az ajtóhoz, nagy nehezen kinyitottam (közben tudósítottam az egyre aggodalmasabb hangon érdeklődő Kedvest), a vonat már elindult, egyre gyorsabban ment, de mit nekem a szűk midiszoknya, hátizsák, és tele kéz, leugrottam a peronra.

Négykézlábra érkeztem, hátizsák, üditő, könyv repült minden irányba. Csak a jobb kezem hüvelykujja bánta, no és az emberi méltóságom, miután a peronról jó páran figyelték a produkciót, sőt, még az állomásfőnök is odaszaladt hozzám, hogyaszongya asszonyom! mi a frászt csinál? meg akar halni?

Szóval klassz volt.:)

Miután feltápászkodtam, közöltem a még mindig vonalban lévő szerelmemmel, hogy leugrottam, elestem, de oké vagyok, legyen szíves keresse már meg, hogy hol vagyok...:))), neten, persze. :)

 

Bebicegtem (mert azért a térdeimnek sem tett jót az attrakció) a pénztárhoz, vettem jegyet visszafelé a kiinduló pontra, mert csak így lehetett újrakezdenem a nagy utazást.:))

 

A slusszpoén, és amiért valóban full kreténnek éreztem magam (persze az egész egy kreténség volt), hogy amikor megvettem a jegyet visszafelé akkor egy 10 év körüli kislány odalépett hozzám, nyújtotta felém a szemüvegemet, ami a leesésnél szintén repült (és a hiánya fel sem tűnt addig), és akkor úgy, de úgy nézett a kiscsaj rám..., no hát, neki is igaza volt. :))

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2012.03.07 0 0 4

Oda nem járok.

Hogy jó példával járjak elöl: HÉV-vel akartam eljutni valahova, de amikor a kalauz jött, kiderült, hogy nem tudom, hogy hova (elfelejtettem a helység nevét), és ettől pánikba estem, és a kalauzt kértem meg, hogy segítsen. Ő felsorolta a lehetőségeket, én pedig kiválasztottam a legvalószínűbbet. Akkor az a kalauz full kreténnek nézett. Nem hibáztattam érte.

Előzmény: LUCzI FERencz (2)
tilosbananő Creative Commons License 2012.03.07 0 0 3

...asztaaaa..... nekem ehhez kislétra kell, hogy fölérjem....

 

:))

Előzmény: LUCzI FERencz (2)
LUCzI FERencz Creative Commons License 2012.03.07 0 0 2

Nem néztek még full kreténnek, de ahhoz, hogy megírhassam, mi lenne az _egyetlen_ ok, ami miatt full kreténnek nézhetnének, és ami miatt én is full kreténnek nézhetném magamat, ahhoz ennek a topicnak a Polidiliben kellett volna létrejönnie.

Törölt nick Creative Commons License 2012.03.07 0 0 1

Néztek, másfél órája kb.

vincaminor Creative Commons License 2012.03.07 0 0 0

nem 0szor

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.07 0 0 topiknyitó

Nem én szeretném elkezdeni, de ami késik, nem múlik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!